Diskusia k téme Rádio Best FM
Adela bude podľa mňa "len" hosťom Dialógov.
Takže dvaja bývali moderátori radia Viva od 3.februara na Best FM od 14-19 hod. Po-Pia.Dobreee :-)
Myslím, že je to koniec nádejí na obnovenie vysielania Vivy. Moderátori a redaktori sa rozpŕchnu do iných médií a časom sa na ňu zabudne. Iba žeby potom začínali s novými tvárami.
Dobrý, priam výborný krok. Top 2 moderátorov Vivy v čase jej skončenia.
uz je to jasne popoludnajsie vysielanie budu robit turis a podkonicka.co vravite nato.jeto na pluska.sk
Z Norovych vyjadrení sa mi len potvrdilo podozrenie, že z Jemných odchádza
Na fotke z narodeninovej party Best FM je Mirec, tak zeby? I ked jeden Mirec tam uz je
http://www.juloaliaspython.sk/?photo=best-fm-narod…
ten signal na byte je horsi ako vonku, autoradia nemusia mat problem, ale na byte to jednoducho sumi, a mapa pokrytia na 95,6 tomu ozaj nasvedcuje. zasluzili by si lepsi vysielac. by som im doprial aj 101,8
autoradia su "ine kafe" v tom pozitivnom zmysle...skor bol problem na klasickom radiu Panasonic a vezi Philips.Ako na moj posluch to bohate staci aj v mono :) Som len konstatoval.
Minule som bol na Peknej ceste a okolí a žiadne rušenie Kamzika som na 95.6 nespozoroval.Prijem bol v aute na autorádiu bezproblémový.
Prijem okolo Avionu je bezproblémový. Best FM na 95.6 zachytim ešte aj v Galante stereo s RDS.Takze Ti doporučujem skontrolovať si anténu, popripade zmena autoradia s kvalitnejším tunerom v najhorsiom.
mas pravdu. V Krasnanoch(Pekna cesta,Kadnarova a okolie) 95.6 stereo susti, treba dat mono a modlit sa aby sa tam neprebijal Kamzik.
musim povedat, ze playlist je fakt perfektny, nemusia ani pridavat moderovane bloky, aj jingle su vyborne, ale nech nieco poriesia s pokrytim BA lebo to je bieda, pri avione to len sumi. mozno by sa mohli zaujimat o nejaku inu frevneciu a zlepsit pokrytie lebo ta 95,6 no ziadna slava
Ok prvý ma napadol 007 ale tak Sherlock Holmes je teraz znova v kurze myslím ten seriál:)) a Mirec to by sa vrátilo Aaaahojteee!!!
na to, že frekvencia 93,0 má len 200W je zachytitelna aj v okr. Levice síce už v horšej kvalite, ale su napr. miesta kde to ide v pohode bez vypadkov aj s RDS a to je uz cez 70km vzduchom
ci Duro, ci Noro, ja tam vidim cloveka: Mirec Babjak :-)
U mna to ide celkom fajn a som 50km od Trnavy.
Aspoň ten vysielač v Trnave mohol byť silnejší aby lepšie pokryl aj dedinu vzdialenú cca 20 km, v ktorej bývam.
zvycajne sa pouziva prirovnanie k dedukcii Sherlocka Holmesa :)
Neviem prečo, ale aj mne hneď napadol Ďuro Turis. A celkom by som si ho tam vedel predstaviť. Lebo čakať na prípadné znovuvzkriesenie Vivy (prípadne začiatok Info rádia) bude pri slovenskom súdnictve a prieťahoch na dlhé lakte...
Noro je po odchode z Vivy v Jemných nejak cca. rok. Že by išiel opäť zmeniť triko? Aj keď by mi to nevadilo, lebo som ho celkom mohol a Jemným sa z kilometra vyhýbam (nejak mi to rádio ich celkových štýlom nesedí - ale nie preto, že by som mal niečo proti pomalším skladbám).
Inak sa mi zdá, že viacero reklám prebral Best FM po Vive (niektoré sú ešte vyslovene vyrobené Vivou, nahovorené ich moderátormi). Až mám niekedy na niekoľko sekúnd pocit, že opäť počúvam Vivu. :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň