Diskusia k téme Rádio Best FM
Tak ked uz nam zrusili Vivu tak Best FM sa mi pozdava na preladenie najviac ale ma mizerne pokritie :(. Som so zapadu tak TT je dost slabe, takmer nechytatelne a BA to ani nehovorim, vobec nedosiahne. Velikansky kus SK vobec nieje pokrity.
Takze BEST FM pokial nedate vysielac aj do NR alebo NZ tak nebude ziadne VIVA la BEST FM !!!!
Podla mňa už je Best FM dávno lepšie rádio ako celá Viva dokopy, hlavne aj čo sa hudby týka,jednozačne.Vivu som prestal počúvať, od kedy skončila Piatkova show Dušana Marušaka.U nas počúvam jedine Best FM, obcas Aligator plus rakúske a nemecké stanice :-)
Neviem prečo chcú byť novou Vivou, keď ešte nie je 100% rozhodnuté, že sa Viva nevráti. Na Vivu nebudú mať, ale ak sa Viva nevráti, (podľa mňa sa vráti !!!) tak im skúsim dať šancu.
Zaujímavé že rádio používa registrovanú ochrannú známku iného, aj keď momentálne nevysielajúceho rádia na svoje promo...
Dnes som v jednom obchodnom centre videl oranžový reklamný bilbord "Viva La Best FM." Poponáhľali sa.
ta captcha ide na nervy aj mne... pri prilezitosti toho kablovania som si spomenul ze sme riesili spolu ten stream dvb-s ale ja uz nemam tvoj email kedze som si moj gmail zrusil. mozes mi prosim poslat na majak@ubnet.sk spravu? :) dakujem
Streamy nemaju preco byt publikovane. Streamujem cez icecast na domacom serveri do lokalnej siete, ktoru mam natiahnutu v panelaku (rodicia byvaju v tom istom baraku, akurat inom vchode, takze to mam vsetko preklablovane).
Zase ta captcha!
No hoď tu url tých Tvojich streamov. Teda v prípade ak platíš SOZE, ak nie, tak radšej to hneď zruš :-)
Zbuchal som zopar zanrovo rozne orientovanych streamov na domacom serveri a naprogramoval rodicom do ich internetovych radii. Otec si pochvaloval, ze po dlhom case dostal poriadnu nadielku skladieb ako Beatles. :) Best FM urcite nepotrebujem. Mam ich playlist zo starych dobrych casov, ked radio prevadzkoval RTL & co, ktory si casom dam dokopy a naimplementovujem. :)
Tiež súhlasim VIVA je žiaľ navždy preč a je namieste že Best ktoré ma najbližšie k nej využilo tuto situáciu a použila slogan VIVA la BEST FM (dobrý marketingový ťah).Ale čo sa deje na Faceboku na stránkach Best FM ma zarazilo.Nejaký blbeček tam spustil ošiaľ ako prvý príspevok o neúcte k VIVE a par dalšich sa opakuje.
Sa mi páči ako to pekné premostili v jingloch že viva la Best fm asi aby prilákali poslucháčov z vivy
ja zas naopak sro uz pocuvam menej nez kedysi... a to som pocuval velmi vela FMko a dost casto reginu aj slovensko. v poslednej dobe mne osobne velmi vyhovuje hudobne nova antena (odkedy sa zmenil majitel) ale programovo si veru neviem vybrat ziadnu stanicu
...ja detto, nič iné tu podľa mňa nemá zmysel počúvať, prechádzam na rozhlas.. Bestko som počúval voľakedy, ešte keď to bolo Rádio BEST, ale aj Best FM, no neviem tomu nejak prísť na chuť.. a mimochodom, to pokrytie nie je boh vie aké, po ceste do školy je to viac menej nepočúvateľné (BA-Dolné hony - BA-Nivy)
Co sa mna tyka, mne preladenie na Best FM nehrozi, a to som ho kedysi pocuval pol na pol s Vivou. Prechadzam na vylucne pocuvanie verejnopravneho rozhlasu, ktory som vzdy pocuval (popri inych radiach). Standardne Radio_FM a ked tam nahodou budu nejake divociny, tak Radio Slovensko to isti.
No čo nato Best FM?.Ste rádio od ktorého vela poslucháčov očakáva nadviazať na rádio VIVA.
Nemáte od toho ďaleko1 len trochu rozširit moderovane vysielanie a skvalitniť dopravný servis.a mate to v kapsi
Prečo tu pletieš kreativitu moderátorky, ona názov programu nevymyslela. A ďalšia vec, nanapadlo Ti že práve toto môže byť zámerom, mať podobný názov ako má dosluhujúca konkurencia?
Mne sa ceskoslov.hudba paci, aj je to dibry napad s relaciou, iba neviem, preco kopirujete nazov z Vivy. To vasa moderatorka Peterova nema kusok kreativity? Sklamali ste ma....
Každý piatok od 18-19 na Best FM.Pred chvilou to ohlasili v radiu a pustili na ochutnavku,co nas bude v relacii čakať napr. skladbu zo serialu Sandokan :-)
Mne sa staré sk+cs veci páčia, vyrastali sme na nich.Keď mám čas, pozriem si na tv stanici Muzika cs staré veci.Majú tam aj také niečo ako Hity 80, to hlavne pozerám.Nebyť vtedy Trianglu, tak by sme nemali skoro žiadne klipy. Viackrát som písal do Bestu, aby hrali viac starších cs pesničiek.
Evidentne je daky zaujem....
Ked sa Viva po 21.12. odmlci, Best FM bude robit vsetko pre to, aby stiahol vsetkych posluchacov Vivy k sebe. A o ziskavani dalsich frekvencii nehovorim. Uz teraz so sucasnym pokrytim su cisla pocuvanosti slusne. Tato zmena isto nie je posledna. Ludia v Best ako aj v RFC vedia,co robia.
Nova relacia CS Odvar bude mat svojich priaznivcov. (Ja osobne niesom takisto na tieto CS veci, tiez nebudem pocuvat). Urcite to ale nebude preslap. Ked beriem do uvahy sucasny program, toto bude mozno vikendova 2-hodinova zalezitost a ci bude sprevadzana moderatorom, to sa nechajme prekvapit... Mozne je vsetko, Best FM si nedovoli pustit on air neskuseneho typka ale iba ostrielanych moderatorov, ktori maju nejaku tu posluchacsku zakladnu a presli skolenim.
Zial je to tak. Vyvar je na Vive, tu sa to tusim vola CS odvar (aky vystizny nazov). Na Vive som v case vysielania spominanej relacie preladoval prec a toto iste ma teraz caka na Beste. To je vazne o tie stare CS sr*cky taky zaujem? Doteraz sa mi pacili vsetky zmeny na Beste, toto je z mojho pohladu prvy preslap :) Dufam ze to budu vysielat maximalne 1x tyzdenne o 3:00 nadranom :D
Vo vysielani Best FM som zapocul, ze chystaju novú relaciu československých starych hitov Československý vývar :-)
Blahoželám k získaniu nových frekvencií.Po spustený PN vysielača sa výrazne zlepší pokrytie medzi Hornou Stredou a TT.
Ospravedlnujem sa,beriem spat.Zistil som ze sused si dal kablovku,ktora mi neskutocne preraza a vzhladom na to,ze sa daju na nej chytat aj fm stanice na ich urcenom fm pasme,tak Expres maju prave na spominanej frekvencii.Ale skutocnost by to bola isto zaujimava :-D
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň