Diskusia k téme Rádio Best FM
Je to síce mimo témy ale keď som klikol na nižšie spomínanú stránku tak som tam našiel Trebišovskú koordináciu SRO priradenú k Rádiu Patria, respektíve Devín, čomu nie veľmi rozumiem. Devín predsa v Trebišove ide 24 hodín z frekvencie 99,7 MHz a Rádio Patria tam ide na 106,7 MHz striedavo s Devínom. Žeby SRO koordinoval nižší výkon pre Patriu, na 106,7 MHz pustí Devín a 99,7 MHz vráti?
Prosim ta, vsak toto nemyslis vazne?? Ja tu dam info o 105,5, Walter to nasledne skopiruje na svoj web a ty mi potom napises, ze mam pravdu, lebo aj Walter to ma. Zamysli sa...
na TUSR asi niekto ligne... tie koordinacie xixi....uz si asi bali kufre...
Mal si pravdu. Na stranke power.szm.sk je uvedene pre frekvenciu 105.5 Vienna Gate-Petržalka.Vyzera to jednoznačne zaujimavo:-)
Sme my ale Slováci. Jednému to hraje, druhý typuje...
Ja som typoval, ze bud chcú dokryt Krasňany a smer na Svätý Jur, alebo chcú pokryť na 105.50 Mhz Petržalku.
V Petrzalke hraje výborne 95,6 zbytočná duplicita.No na dokrytie Mlynskej Doliny a zaciatku Karlovej vsi to može byť ok.
Netrafili ste, 105.5 BA je koordinovana do Petrzalky na Vienna Gate, odkial ide aj Superadio.
@Pali ten LakeSide vam nevyvraciam, je to predsa logicke takže som s tym automaticky suhlasil
@david čo sa tyka 95,6 tak ona v podstate hrá v Pezinku v aute takmer v pohode až na pár kritických miest, vačší problém mám doma či už na domacom kine alebo na mobile - tlačí sa tam Devín... ked su však dobre podmienky tak sa da 95,6 pocuvat nerusene aj cez Pezinok, Vinosady, Modru kde sa už na Královej prepne na Trnavu, no a čo sa týka 93,0 tak tá je (aspon podla mojich skusenosti) dost nachylna na pocasie, niekedy trasa Modra, Králová - Trstín ide ok, no parkrát sa mi stalo že 93,1 ju totálne rušilo na celej trase a nedalo sa Best vobec počuvať. A čo sa týka tej Šale tak to možem potvrdiť, cez vikend som mal zhodou okolnosti cestu do jednej dedinky za Šalou. Avšak v meste alebo v zastavanej oblasti sa občas signal už rušil, no medzi obcami to hralo bez rušenia.
95,6 ide v pohode zo 120W za Galantu.Potom ju už ruší Lumen z Nitry na 95,7. Ide o výšku ,kde sa to umiestni. SiTy na 107 ide v pohode aj v Modre a to má tiež iba 50W. Keby nefungovalo r.Devín na totožnej frekvencii tak aj tá 95,6 by hrala v pohode v Pezinku či Modre.Ináč pár mesiacov do zadu sa podstatne zlepšil signál na Trnavskej 93,0 .V cistom stereu s RDS po celej Šali. Predtým ju už v týcvh miestach gumovalo Petofi na 93,1
tak to sme len konštatovali, nemusí to byť pravda .. :) ale je to jedna z možností.. veď 95,6 krásne pokrýva staré mesto a aj petržalku, do devínskej a dúbravky sú už naplánované iné frekvencie a čo iné ostáva .. :) možno ešte tak podunajské biskupice/vrakuňa nie je dostatočne pokrytá 95,6 ale neviem o tom, že by sa tu mal niekde zrodiť nový vysielač :)
Aha prepačte trochu som to prehliadol v info o rádii... Nebude však podla vás 50W slabé pre Pezinok z Lake Side Parku, ked Superradio má vykon 100W a miestami je celkom nedostačujúci
Trochu som zmetený, odkial sa vie že Best FM spusta 105,5 a dokryva Raču a Pezinok? V uputavkach to predsa nebeží...
No to je dost mozne a aj logicke, uvidime :)
Raca,Krasnany,Pezinok su zarusene Devinom z Borskeho Mikulasa. Predpokladam,ze to daju na vyskovku Like side park kde je aj Super radio. No je to len moj odhad.
Neviete niekdo, odkial by malo vysielat Best FM zo 105.5 MHz v Bratislave ?? nikde som nenasiel o tom info :)
Uz beží upútavka v rádiu na nove vysielače BA-Dubravka 90.6, BA-DNV 88.0, Stupava 105.6, Malacky 99.7,že už onedlho:-)
Tak, a distribucia na vysielace je zabezpecena :-)
Best FM
Takže update: Ďuro ani zajtra nedôjde, stále má teplotu. Monika tak isto. A Richard tak isto. Nejak to už snáď dobačujeme, aj keď oklieštene :(
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň