Diskusia k téme Rádio Best FM
Nie je jedno či v aute bliká na displeji TRAFFIC alebo DOPRAVA ??? Tak či tak by ti tam blikal názov vysielaného programu akurát teraz to je DOPRAVA................ Veď to máte v podstate toto iste akurát, že teraz sa vám ten nadpis zobrazí aj na kuchynskom rádiu. Nech sa inšpirujú aj iné rádia!!!
v piatok poobede dali jingel Česká klasika na Best Fm a najlepšie bolo, že pustili slovenskú pesničku Muller cigaretka na dva ťahy...
Inak ako môže Best Fm vysielať dynamické RDS doprava, keď na Slovensku je povolené vysielať len statické PS a dva krát za hodinu cez dopravu tam blika doprava o stošesť
ma pre zmenu vyrazne zlepsenie pokrytia na juhovychod. V lokalite Sala aj za nou v stereu a s RDS.
Niečo majú s vysielačom, na bežné rádio ich nechytím a na dipol anténu veľmi slabo a zašumene.
no ja mrem :)...predchvíľou hrali M.Davida-pieseň Létající Čestmír z rovnomenného seriálu.....priznám sa, že potešilo
Pokial to ma slúžiť dobrej veci že sa nebude zadlžovať ďalšie radio,nech sa páči.Možu skupiť všetky zadlžene radia.
Skôr mam dojem že Best FM chce nabehnúť ako alternatíva po VIVE
Počúvam ho často a ked som teraz často mimo sk tak počúvam v Norinbergu radio F ktoré mi nahradí Best FM.(Aj ked je radio F o nejakú tu uroveň lepšie:) best FM je na slovenské pomeri super
Na Slovensku sa to robí tak, že najprv sa niečo uskutoční a až potom to rada schváli :-)
a to už vysielacia rada schválila?
Tak ja tiez primarne preferujem "indie scenu", ale v rozumnej miere sa nebranim ani sucasnemu popu (ono ked budes zit v CR, kde na teba budu skoro odvsadial vrestat normalizacne shity z radii typu Blanik, Impuls atd. budes vdacny aj za Lady Gagu). No o HitFM si myslim, ze to je len taka pracka a majitelia ho budu chciet drzat pri zivote az do doby, pokial mu Rada definitivne nevezme licenciu. Tipujem, ze majitelia Bestu s HitFM urcite jednali...
Nuz u mna je to asi predovsetkym sposobene mojim alternativnejsim zameranim, co sa hudby tyka (skratka som specificka cielovka:) Ale v tomto pripade som skor narazal na to niekolkomesacne trapenie sa Hitka - keby Best FM prebral frekvencie po Hit FM, tak by bol imho aj vlk syty, aj ovca cela.
No minimalne na HitFM nemas Senzusy, Drislaky a Repete shity, takze urcite ma u mna Hit FM vacsie plus :) V lete som ich parkrat skusal ladit a vyber hudby bol az na par debilnych ceskych a slovenskych veci pomerne znesitelny :)
Pochybuje to vobec niekto o tom, ze toto nie je koniec Melody FM (a teda, ze po roku zmluvu nepredlzia)? Podla mna je toto len medzikrok k ich uplnemu pohlteniu. Aj ked radsej mohli "pohltit" sHit FM, to by mali vacsi zasah (nie, ze by Melody FM stalo za nieco viac, ako ten nepodarok sHit FM ;)
veru si vedla. Licencia je na fyzicku osbu a nazov radia je:
Rádio GO DeeJay - Melody FM a nazov PS je =MELODY=
www.melodyfm.sk je TS.
Oficiálny názov koho alebo čoho? Rádia či držiteľa licencie? Lebo licenciu má Doko media a názov rádia je Melody fm
pletiem lebo ich oficialny nazov je: "Radio GO DeeJay - Melody FM" toto je uvedene v licencii ktora plati do 12/2020
Neviem čo do toho pletieš internetové Go DJ. Best FM bude vysielať tam, kde dnes vysiela Melody FM
Signál rádia bude dostupný na D1 až po Žilinu. Radio GO DeeJay - Melody FM a Best FM vytvoria spoločnú programovú sieť, čiže bude Rádio GO DeeJay - Melody FM preberať program Best FM a tak vysielať v Trenčianskom kraji, povedal Dírer. Vo vysielaní Radia GO DeeJay - Melody FM sa Best FM objaví o polnoci 5. novembra zatiaľ na jeden rok. Samostatné Radio GO DeeJay bude vysielať naďalej ako do dnes.
g) programová sieť je spoločné zostavovanie programovej
služby alebo vzájomné preberanie programov
a ich súčasné šírenie v nezmenenej podobe dvoma
alebo viacerými vysielateľmi.
To akože idú kúpiť / kúpili frekvencie po Melody FM?
Na frekvenciach jedneho tamojsieho radia si este nedopisal :)
Best FM aj v Trenčíne, Púchove, Dubnici...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň