Diskusia k téme Rádio Best FM
Na bežných šumítkach to môže rušiť Kronehit na 105,8,ktorý ide 100kW.
No super,konečne:-)Inac napisali to pred chvíľou aj na ich oficialnej stránke Facebook-u.Zaujimal by ma dosah vysielača. Ak niekto ho niekto vyskúša, nech sem napíše.
V správach o 10-ej bolo, že spustili už aj Stupavu na 105.6 MHz.
Dialógy s Richardom Dírerom začnú vysielat 19.mája.Už beží aj upútavka vo vysielaní Best FM:-)
Zaujímalo by ma, kedy v máji spustia sľúbené Dialógy s R. Dírerom.
to co ma byt :) miesto nicku dalo email :D
v suvislosti s Pythonom dalsi super moderatori...:
http://www.youtube.com/watch?v=-qW0B_T3Hy8
Kto si chce vypocut uvod novej relacie na BestFM: http://bit.ly/10oPQ8J
O deviatej dnes zacali na Best FM reprizovat show Julo alias Python spred minuleho tyzdna.Takze to prve piatkove vysielanie:-)
Podla Facebooku Best FM máju show Julo alias Pythona v sobotu od 9.00 reprízovať
Možno to bude v podcaste na webe BEST FM.
chce sa niekomu nahrat vecernu show a niekde ju zavesit ?
Program by sa mal vraj reprizovat vzdy obtyzden v sobotu.Co znamena ze to vysielanie z minuleho tyzdna by malo ist zajtra rano o 9 !
žiaľ, moja technika zlyhala,nemám nič a mrzí ma to poriadne... :-(
Nenahral si aspoň úvodný vstup? Ak áno, daj na SoundCloud
Včerajšia relácia sa vydarila, bolo príjemné opäť počuť niekoho, kto svojho času mal svoje postavenie v rozhlasovom éteri. Presne takto som si to predstavoval... Thumbs-up :)
Tento typ programu má jasnú svoju cieľovku, ktorá má možno lepší prístup a vzťah k Facebooku než k telefonovaniu, uprednostňuje tento štýl komunikácie, preto sa šlo touto cestou. A tiež aj z toho dôvodu, že relácia je vopred pripravená a svoju úlohu zohrávajú aj iné faktory. Nemyslím si, že by bolo o čom "diskutovať" live s poslucháčom po telefóne. Predsa len, je to najmä o hudbe a nostalgické spomínanie na staré dobré časy...
Podľa mňa super na začiatku Julo podakoval za podporu priaznivcom aj samotnému Best fm že ho oslovili nechýbali ani jeho srdcovky. Ešte sa to musí dostať do povedomia poslucháčov.No a ten Facebook tam nepasoval ani mňe. Ale aj tak si myslím že aj MS v hokeji zohrali svoju rolu dosť ludí sledovalo a určite rádio moc nepočúvalo.Na obranu toho kontaktu s poslucháčmi.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň