Diskusia k téme Rádio Best FM
je to skvelé rádio, výborná hudba aj pesničky, ktoré som už nepočula a mala rada, žiadne odrhovačky dokola, skvelé jingle a iba správy, žiadne umelé kecy, palec hore....
Objavil som to radio nahodou zhruba pred mesiacom, odvtedy pocuvam je takmer stale, dokonca u mna vyhralo z FM-kom na ktore prepnem coraz zriedkavejsie. Po hudobnej stranke je super. Jedina vec ktora mi vadi je nizky vykon vysielaca a tym padom znamena to aj maly dosah signalu, vlastne na okraju mesta uz zaznamenavam pokles kvality prijmu.
skus poziciu 69, ta vzdy zaberie:) aj v raci...
ked som byval v Starom Meste, tak bol signal celkom OK, len mierne zašumené stereo, ale mono. No teraz v Rači (začiatok...Pekná cesta, Kadnárova a okolie)-tak tu je to horšie,sú miesta kde je to v pohode, inde sa to stráca a mieša z inými stanicami. Dokonca aj na byte trebalo hladať najlepšiu pozíciu :)
Muzika 80tych a 90tych rokov je pre mňa jednoducho skvelá.
dni som sa čoraz viac úplnou náhodou dostal k tomuto rádiu a musím uznať,že zmeny oproti tomu,čo bolo na začiatku jeho vysielania sú riadne.
Veľmi dobrá koncepcia playlistu,veľmi kvalitný zvukový obal.Pre mňa osobne je len jedno rádio na Slovensku s kvalitným zvukovým obalom (Funradio), no radio Best FM sa stalo nepochybne druhým.
Pre tých,ktorých to zaujíma,ukážku zvukového obalu prikladám...
http://soundcloud.com/majooo/remix-bf-02
Teraz si sa zobudil? Od 01.01 je jednotný stream.
Inak vysielanie zo streamu, ktorý tu zavesil Robert, je zhodné s vysielaním Best FM 95.6 BB. Tak už je všade jednotný stream ?
zofree skúšal som ten link, ale nejaké chyby mi tam vypisovalo....mám pocit, že ten odkaz je ešte ten, kt. fungoval nedávno
Na Jazere zvuk slabý,dúfam že sa to zlepší
moznost "itunes" stiahne *.m3u subor, ktory ti prehra winamp. vacsina uzivatelov ho ma pre format *.m3u ako default.
naladite na 94.00 Mhz
mrzí ma, že už nemajú online vysielanie cez winamp tak ako tomu bolo donedávna... ten online player ze veľa nestojí
Vsetci fanusikovia radii,mozte uz ladit Best FM aj v Kosiciach,pred chvilou asi o 1:30 som skusal ladit 93,8 fm a ide vo velmi dobrej kvalite.Caute
BEST FM by sa mal ozvať v PO a KE už 1.4.2012.
je to po mhudobnej stranke uolna GERIATRIA ako tak načuvam,
myslim si že to ani neupustia nikedy.
Nevite kedy uz spustia Kosice?
Best FM je super rádio.To rádio sa mi páči po hudobnej stránke.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň