Diskusia k téme Rádio Best FM
podla mna nemusia robit absolutne nic, nie je tam za cim utekat!
Som zvedavý čo spraví Best Fm ,aby im neodišli poslucháči k Vlne..
Podarilo sa mi spomínané výpadky zachytiť, stál som vtedy na zastávke v BA priamo pod vysielačom, nahraté z FM rádia
https://soundcloud.com/lomjan/best-fm-956-vypadky-…
Ak sa Vám nechce počúvať celá nahrávka tak zaujímavý je možno úsek od začiatku po 1:20 a ešte od 3:40 po 4:40
tato bratislavska frekvencia sa od vcerajsieho popoludnia akosi zadrhava, casto prerusuje, ako ked vypadne net
Nesúvisí to s tým, čo robil na Silvestra, lebo jeho vysielania sú vždy prednahraté ;)
Krtko. Tak isto to bolo ako minuly rok. Tiez hral len do siedmej. Asi robil niekde Silvestra. Aj ked party night trva vzdy do polnoci na mixloude je vzdy len ta cast ktoru vysiela on..
Samotná Julova Party mala vskutku le 4 hodiny. Od 19-tej fičal normálny (resp. tanečný) playlist z PC.
tento rok (vlastne minuly) mi to nevyslo... :D
moj predpoklad vysiel, uz je tam:
SILVESTER 2014 s Julom alias Pythonom v rádiu Best fm
predpokladam ze to bude aj tu:
http://www.mixcloud.com/BESTFM/
Dufam ze niekto nahra party ktora začne o 15tej a bude do polnoci a hodi to sem.
a bača Imro a Miro astro a podobne.
Od 15tej silvestrovská párta s Julom alias Phytonom. Až do pol noci.
Neviete niekto programovu schemu na Silvestra?
ak mas v aute original autoradio tak 93,1 ti to nemoze rusit mne to nrerusi radioford asi im to robia sony
A Petofi z Gyoru ti to na 93,1 neruší? V Šali v meste to ruší riadne. Mimo mesta alebo zastavaných obklastí to ide ok.
Ja V zlate moravce tiež V pohode V aute Best na 93,0 ale Nitru kedy mieni best spustiť
viete co je velmi zaujimave? ze v aute bez problemov naladim Best FM na frekvencii 93, a nejake drobne. ako to je mozne? a bez sumenia a hoci coho
Mas uplnu pravdu, je osem a opat hra "zelena" pesnicka.
Ani nie. Skor standard pri tomto radiu a jeho formatu, vzdy k 1. Decembru az do konca roku. Inak pravidlo hranosti xmas songov totozne s predchadzajucim rokom kedy novu hodinu a pol hodinu otvara xmas. Sezonna Zvukova grafika a jej pravidlo tiez totozne s predchadzajucim rokom.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň