Diskusia k téme Rádio Best FM
Malo byt normalni......sa clovek hned rano takto vytoci:-)
To co za debilinu zasa vymysleli.Reklama uprostred resp.pred koncom piesne.Piesen prerusia s oznamom-o chvilu sme tu a odvysielaju reklamu, aby sme zrali ryby-operacny program na roky 2007-2013.....su oni normalny? Alebo chcu, aby ludia rano preladovali?
čaute kedy pôjde už natrvalo už ten týždeň malo isť podľa plánu minule som volal a že už tom tom týždňi by už malo isť
vcera vecer medzi 17:00 - 18:15 hralo Best FM na 93.0 MHz. mozno len nieco skusali
Pri vsetkej ucte, Peto (zo Zahradneho) je tak trosku analfabet, ten hadam ani sam nevie po sebe precitat s porozumenim :)
Dnes som to viackrát skúšal a stále nič..tak neviem odkiaľ máte informácie, že vysielajú v Trebišove na 93,0 Mhz...na facebooku tiež nič nepíšu, že by mali spustiť vysielač v Trebišove..
čau stano áno je naozaj zapnutý Trebišovský vysielač 93,0 FM a mi napísali že ešte neide stále a kde je pravda,čau
Doma chytám Best bez problémov na veľkú anténu a tuner na viacerých frekvenciách, ale bežné šumítka dole v meste nemajú skoro žiadnu šancu.
na Zobor to zrejme nepojde aj ked by sme si to viacerí zelali....
Ja len stále dúfam,že to dajú na Zobor.
No Nitra stále nič.Každý deň pozerám na vodáreň na Klokočíne a okolie, či sa tam nič nedeje, ale nič.Možno ho budú mať inde.
Tá frekvencia pre ZH je zachytiteľná aj v BB. Včera som to chytal, zaujímavé, že na chvíľu sa mi tam úplne prebilo niečo české.
ty si debil alebo ano?
Nebude aj toto rádio rockové, pretože všade samý rock. Už je toho dosť. Anténa, ktorú počúval rock, best, ktoré počúvam bude rock, všade samý rock.Stačilo.
tu nitru uz by mohli spustit trva im to dlho v aute mi ide slusne trnava 93,0 len sa bojim ze to nepojde bohvieako u nas pri ZM v aute mi ide aj piestanska 91,6 ale slabo naopak radio piestany 90,2 mi ide v aute slusne aj s rds aj viva metropol 101.1 ta len mono
bol fajn.....len tak dalej.A to este bol v nedelku doobeda na radiospovedi u sefa :)
Toto je dobry krok od BestFmka....aj playlist sa trosku vylepsil, aj ked sa mi asi najviac pacil playlist ked to bolo len Radio Best....tam nebol problem odohrat Omega-Petroleum lampa, Mylene Farmer-Pas de doute atd....no a popracovat nad rozsirenim signalu :)...aj ked viem, ze to dlhsie trva a treba postupne s malym vykonom, kedze tie silne su uz bud obsadene alebo dost drahe na prevadzku
Vsetko ma svoje postupy. Prvy weekend Adam zvladol dobre,sice mensia mala trema bola pocutelna,miestami musel rychlejsie spracovat myslienky,ktore chcel povedat,ale pocuvatelny bol.V Bestku ho naucia ako byt Best... :) Vo weekende je to v pohode,casom môze byt z neho profesionalny speaker...
Co sa tyka dalsieho rozsirenia vysielania,to je len otazkou casu. Best FM rychlo napreduje a kazdym mesiacom sa meni, vzdy o krok k lepsiemu a takisto je len otazkou casu,kedy sa aj format posunie inym smerom so zachovanim svojho zamerania a skupiny posluchacov. Ked si pozriem playlist napr. z jesene 2012 a zo sucasnosti, je to obrovska zmena a myslim, ze k lepsiemu, hudobna dramaturgia napredovala, to, co sa nemusi hravat sa uz nehra, resp. sa hra minimalne,denny playlist ma svoje zameranie a jasnejsie pravidla ako tomu bolo hned po rebrandingu...
Mne osobne sucasne nastavenie vyhovuje, i ked stale je co vylepsovat a menit ako v hudbe,tak aj vo vysielani...
a stále nič..
Máš pravdu,hneď je to lepšie.Ešte tak na sobotu poobede a v nedeľu ráno a bolo by to super!
Je to uplne ina kava ked si pustim v sobotu rano best a prihovori sa moderator.
Pre mna ked sa povie radio tak si predstavujem .hudba a informacie
Samozrejme že nie, neviete niekto, kde budú mať ten vysielač?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň