Diskusia k téme DAB/DAB+ na Slovensku
Druha moznost mi je jasna :) Prva - dik :)
Inac, co ine okrem sluchadiel, imbusaku pichnut do 3,5mm jacku na telefone, aby mi to pekne chytilo stanice, nevies? Videl som uz aj, ze jeden odstrihol koncofku z klasickych kablovych sluchadiel, potom na to dal teleskopicku antenu a slo to pekne. Ale este daco ine :D
1) LG Stylus DAB+
2) SDR s externým (USB) tunerom a anténou
Nazdarek. Aby DABcko ficalo v telefone, je potrebne, aby mal mobil v sebe uz zabudovany DAB tuber, ano? Skoda, ze taky telefon nie je. Ba vari vie niekto o takom? :)
To je zas len ďalšie "čaro" DAB+. Okrem "kvality zvuku".
:-)))
AVIS zmenil PIDy u všetkých rádií..treba to preskenovať nanovo...
Už bola pridaná, na 12A z Laskomera je DT 96 kbps.
Malo by sa tak stať okolo 10:00 doobeda.
Reginy mali byť v DAB+ (Towercom) podľa zmluvy do 31.01.2021
ZaV je ok ale taký DennikN Sme to sú konšpiračné media to ani necitaj píšu len to čo im dávajú oligarchovia !!!
sa Ti teda podarilo - zavesiť sem žvásty z webu, čo namá "ani páru" o rozhlasovom vysielaní hodné akurát tak pre ZaV.
Na Telekomunikačnom ich už majú plné zuby, keď im namiesto odpovedí posielajú otázky typu, že ako sa majú, čo dnes budú mať na obed atď.
Co si sa nezapojil ty mudrlant ... aj s dalsim mudrlantom Quidom ? Urcite by ste priniesli vela "uzitocnych" napadov !
k DAB na teleoff.gov.sk - termín predĺžený do 26.novembra ... na tak diskutujte !!!
Dvě nové stanice
Možnosti takzvaného digitálního multiplexu navíc umožní Českému rozhlasu rozšířit nabídku svých stanic. Kromě těch 23 stávajících tak budou moct od příštího roku posluchači naladit i dvě nové. Radiožurnál Sport odstartuje v květnu při příležitosti Mistrovství světa v hokeji. A na starší generaci posluchačů míří stanice s pracovním názvem Radio Senior.
Hej rozpísať sa na teleoff na 120 stanic na dab to bude vynikajuce Prešov sa dočká čistého signálu cez ten tuner okrem Košíc.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň