Diskusia k téme DAB/DAB+ na Slovensku
MajoDX môžeš to písať akokoľvek relevantne,informovanie obyvateľstva na Slovensku bolo na h......
Áno, sú relevantné k tomu, že tu prebieha pilotná prevádzka pár operátorov, občas sa niečo zmení, informujú o tom cez svoje informačné cesty. Ani zmeny od Towercomu nenájdeš na ich webovej stránke. Doba sa zmenila, informácie sa dostávajú k ľuďom hlavne cez sociálne siete. Podľa "štátu" sme na začiatku prípravnej fázy digitalizácie. Bez stanoveného termínu opustenia FM. Na ťahu sú zmeny v legislatíve, naplánované na budúci rok. Aký to bude mať dopad na rozvoj a rozširovanie DAB+, to ešte len uvidíme. Vážne si myslíš, že frflať a osočovať ostatných je prínosom v tejto téme?
aha to celé Slovensko ma isť na relevantné stranky(až jednu) operatora AVIS...
"Ja som informáciu o výluke zachytil na profile operátora AVIS"...vraj relevantná stránka...ďaľší majster sveta...ta tvoja FB skupina sú gluptaci prvej triedy
Ja som informáciu o výluke zachytil na profile operátora AVIS. Následne som ju posunul cez facebookovú skupinu "Digitálne rádio DAB+ SK" ďalej medzi jej členov. Medzi poslednými príspevkami sa dá nájsť aj foto vysielača 10B/Panský diel :)
MajoDX.... hoď sem link na relevantné stránky ;)
PeterDX....o Nitre (11C) máš nejeké info?
Neviete či je ešte v pláne spustiť DAB vysielač z tejto koty.
Lebo boli tu už skôr také názory, že to chcú spustiť a zatiaľ nič tak či to boli len fámy alebo je to niekde inde zaseknute? Nemáte niekto nejaké nové info?
Do konca tohto týždňa by to podľa pána Kašubu opäť mohlo ísť.
Hlavne že ide v BB Towercom. Relatívne stabilne.
Niekto chce DAB bez hlavných rádii ? Čo tam počúva myši ?
Radio Services a RTVS ee.
Bavlna, Jeble melodie a Antena Skala ?
Komunistické rtvs ?
To už si radšej dám OE3, alebo Rááádio Impuls
Po tieto dni sú plánované výpadky z dôvodu výmeny technológie základňovej stanice. Bolo to vopred oznámené cez relevantné stránky.
Ja osobne co poznam tak radio cez DAB pocuva cez 30 ludi a nehovoriac ze aj doma maju prijem cez dab. Montujem autoradia, viem ;) Je zle si mysliet, ja to nepocuvam tak to nepocuva nik. Tak to v zivote nefunguje. Ze? ;)
Nejde už ani v Banskej Bystrici.
Dad je ako zle vychovane male dieta ,ked vyrastie bude silne ,a bude vladnut veteri.
Pár ľudi z internetu vedia že to je. Ženy, dochodcovia ani netušia čo vlastne DABom myslíte.
Oni chcú rádio Expres, niektorí ani nevedia že je Expres cez FM a nie to ešte DAB.
DAB je naozaj len hračka pre dospelých chlapov, ženty sa tým zaoberať nebudú.
V Towercome skapal pes. DVB-T nefunkčné a o DAB škoda písať.
ale zo slušnosti by mohli napísať, kedy to plánujú znova spustiť.
Je v režime skúšobného vysielania. Aj keby to celé vypli tak ťažko môžeš niečo namietať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň