Diskusia k téme Rocková republika
Podľa mňa len dopredávajú oblečenie. V návrat neverím, aj keď by som bol veľmi rád.
ich facebook. Tam v komentoch niečo také rozoberajú
Ak by to bola pravda tak by to bolo skvelé. Myslím že pri správnom nastavení by to mohol byť životaschopný projekt. Treba si uvedomiť že pre Ja a Ty bola Anténa Rock len podružná, treťotriedna zalezitost. Rádio vôbec nerozvíjali lebo mali ťažiskový projekt Rádio Vlna a všetky ostatne radia z Radioservices sa len viezli. Je k tejto správe nejaký zdroj?
To si prosím Ťa kde také niečo čítal? Nič také ako Rocková Republika neexistuje, neexistuje ani nijaké iné rádio po nej a Ty máš informácie, že Rocková Republika chce sieť po Anténe Rock. Môžem povedať asi toľko, že nereálne. Jedna vec by bola to pokrytie, áno, bolo by veľké. Ale druhá vec je, mať také pokrytie aj niečo stojí. Nedokázala si na také skvelé pokrytie zarobiť Anténa Rock. Prečo si myslíš že Rocková Republika by to dokázala? Osobne si myslím, že sa nenájde nijaký nový projekt, ktorý by si trúfol uživiť celú sieť vysielačov po Anténe Rock. A už určite to nedokáže nejaké rádio, ktoré nezvládlo ani lacnejšiu sieť. Preto si myslím, že máš úplne zlý zdroj informácií
Co na to poviete? Pecka!
Dufam ze im odklepnu celu siet.
Bolo by to krasne zadostucinenie za to, ze toto radio prave AR kedysi pochovala podliezanim cien za reklamu.
Podľa Teba je bežné že nejaká internetová samohrajka dá nejaké vyhlásenie? Lebo podľa mňa nie. Denne vzniká a zaniká na svete veľa takýchto samohrajok, ale aby dávali o svojom konci nejaké vyhlásenie, no neviem, podľa mňa to bežné nie je
Už nejde ani stream... Škoda tohto rádia.
Dnes poobede bola úplne odpojená predvoľba RR na 10B (DAB+) z Panského diela.
Keby dali aspoň informáciu, že čo sa deje...
Nejde pustit stream ani cez túto stránku
Je veľmi ťažké robiť rentabilné rádio bez FM frekvencií. Dokonca ani DAB+ nestačí na zabezpečenie dostatočných príjmov pre prevádzku plnoformátového rádia. Žiaľ, minimálne nateraz je to tak.
Čo je s nimi? Už dlhšiu dobu nefunguje stream
Zaujímala by ma budúcnosť tohoto rádia. Či teda plánujú aj moderované vysielanie alebo bude to len samohrajka. Osobne mi chýbajú také moderované vysielania ako majú české rockové rádiá.
Aj zostala a Aktual pribudlo ako dalsie radio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň