Diskusia k téme Rocková republika
23. mája sa bude rozhodovať o ďalších frekvenciách pre Rocková republika, povedzte svojim známym, priateľom, rockerom z miest Prešov, Poprad, Dolný Kubín, Prievidza, Trenčín, Trnava aby nám poslali svoje krátke video. frekvencia@rockovarepublika.sk
Dorian Gray - Hymna RR
že už aj Martin 106.3 MHz prešiel na RDS PS "ROCKOVA_", predtým "ROCK-R__", v piatok večer to bolo ešte po starom...
Žilinu 106.5 MHz som nemal možnosť overiť, ale minulý týždeň v piatok večer bolo ešte "ROCK-R__".
Žiadosti sa mali podávať do 13.04.2016
Inak aj na 106.1 (RR) sa v RT zobrazujú názvy pesničiek. :)
Veľmi ma potešili tým vysielačom v TT. Snáď výberové konanie dopadne v prospech RR :)))
Bratislavské frekvencie 90.1 MHz a 92.6 MHz v RT vysielajú aj názvy pesničiek...
98.0 MHz RK, 95.3 MHz RV a 107.7 MHz KE majú nastavené na _ROCKOVA
Na väčšine vysielačov ROCKOVA_
Zatiaľ nerozvysielané, testované dnes poobede.
Nemohli nejaký vysielač šupnúť niekde do TT alebo na Zobor. Chýba ma vykritie okolitých dedín v okolí TT.
ty si zober lieky a daj pokoj Rockovej republike ...
98.00 RK _ROCKOVA
96.70 LM ROCKOVA_
som si všimol, že "ROCK-R" na 106.3 MHz MT mala v rámci RDS CT ešte pôvodný čas, o hodinu dozadu posunutý...
Nic nejde, iba sum, hlavne ze povedali ze do augusta 2015 ju spustia
dobrý deň,čaute môj známi kamarát zo Spišskej novej vsi písal že ide 103,9 MHz a napíšte tu niekto či ide naozaj a poriadne,čau..
No ved , preto som sa pytal ci niekto nevie nieco nove. Im je asi zbytocne pisat , odpovede by som sa nedockal :D
Už túto frekvenciu majú pridelenú 10 mesiacov, neviem prečo sa u nás všetko musí robiť na poslednú chvíľu..to je také slovenské. :))
neviete niekto kedy sa chystaju spustit vysielanie v SNV ?
Majú ešte stále aj na ZA a CA frekvencii.
Stále po starom "ROCK-R"..dnes som si to overoval.
Na Považí (aspoň okres IL) je to celkom stabilná a najsilnejšia frekvencia ČRO 1. Ak RR dá 95,0 do TN, asi 500 w, a prejde im to, tak to bude ešte väčšie rušenie ako teraz 98,9 s 99,0 (BEST FM a OSTRAVA) a pravdepodobne sa mi nebude dať počúvať RR na veži ako BEST FM. A ďalší vysielač RR až v PB. ČRO 1 mi ostane na 91,3 z Pradedu. Takže možno RR zostane v IL okrese diera v pokrytí, ešte horšia ako u BEST FM. RR pôjde asi len po dedinách, ktoré sú v tieni pred CZ presahmi pod kopcami (Pruské napr.). Ale Dubnica, Nová Dubnica, Ilava - rušenie, šumenie a šušťanie.
Mas pravdu na 95,0 je Praha a na 95,1 je Brno horizontal. Ano bude RRR aj na Zahori aj aj inde ,len vydrzte nebolo by fer prezradit veci este pred oficialnym zverejnenim .
No za 4 roky :D a 95,0 je rušená 95,1 radiožurnál
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň