Diskusia k téme Ktoré rádio hrá najlepšie pesničky?
v fm na slovensku urcite nie, ale cez internet ich najdes prave v super radiu, alebo spolu s dance ich hra aj nonstopradio.sk
to hra dajme tomu progresivne napries vsetkym.
ak by to bol vkus vacsinoveho posluchaca, urcite by ich hrali vsade :)
pre mna osobne to je dobra muzika.
Len ma tak práve napadlo... Hráva vôbec nejaké slovenské rádio (v FM pásme) aspoň trochu nového rocku, indie a alternatívy? Niečo na štýl formátu MTV Rocks alebo Superádia? Trochu viac novej hudby od skupín ako The 1975, The Killers, Kings of Leon, Bastille, CHVRCHES, London Grammar, The Black Keys, Arctic Monkeys atď.? To jak to môžu tie radia žiť ked všetci po sebe opakuju a hraju stale to iste?
A okrem tych spominanych,sa daju pocuvat aj zahranicne fm radia s presahom do blavy,rakuske Fm4 a madarske Petofi.
90-te roky eurodance - http://www.radioextra.net
Menej komerčné a počúvateľné rádio v slovenskom éteri je pre mňa rocková rupublika, rádio aligátor alebo rádio fm. Ak nenaladite nájdete ich napr. tu https://www.radia.sk/player
pre mna je najlepšia frekvence 1 hrajú tam aj staré aj nové,české aj zahraničné a hlavne nehrajú jednu pesničku x krát za den! zo slovenských bola dobrá viva poprípade best fm
Mne sa pacia Jemne melodie, vzdy tam daju peknu hudbu a ked nie, prepnem na Antena HIT. Pekne sa doplnaju.
Take radia ako express, fun radio alebo europu 2 aj s tou nechutnou komercnou hudbou ja fakt moc nemusim, este Express ako tak...
Obcas zapnem aj Vivu k voli mlcaniu s tiborom rostasom (Hovori o zamlciavanych a cenzurovanych skutocnostiach v spolocnosti).
Takze pre mna: Jemne melodie, antena HIT radio
Potvrdzujem,aj mne sa paci ich hudba
-polske radio: Radio Bielsko...u nas v CA na 99.9FM..taka vsehochut, ale hlavne sa to neopakuje(od rokov70. az po sucastnost)
-z nasich Radio VIVA,BEST FM a Radio:FM ci Radio Slovensko a Radio Piestany
-ceske: radio Expres(nepliest si s nasou samohrajkou)
-rakuske 88.6
-ruske:Avtoradio
-francuzske: France Bleu
-svajciarske: Radio Suisse Romande-Option Musique
Pocuvam Melody FM hraju vsetko od starych po nove ale hlavne nehraju dokola to iste.
Počuli ste už v rádiu alebo videli na niektorej hudobnej televízii túto pesničku? http://www.youtube.com/watch?v=TLjkJZ4Nn9M
To je fakt riadna sila! Inak Pavlíková tam nemá chybu!
To sa takto povedať nedá.. Najviac rôznych piesní hrá určite FM.. a počul som, že aj Super rádio, či ako sa to volá...
Pre mladých odporúčam Express, Fun a ešte Európu, i keď povedzme si narovinu, Európa dáva len moderné "tanečné", ktoré sa bez problémov môžu pustiť na diskotékach.. problém to nie je, každého osobná vec.. ale z týchto rádii je to asi najväčší hudobný "smog"... osobne ja viac oceňujem Expres, kde sem-tam nahodia aj niečo skutočne "dobré" - nejaké rockové, alebo nejaké rock'n'roll-ové... Samozrejme, na Exprese púšťajú niektoré piesne aj 5-krát za deň, čo je hnus.. neviem, čo Európa a Fun, ale asi aj tie...
Dobrou alternatívou je určite Rádio Slovensko... tej muziky je tam nanešťastie málo, ale dosť mi to pripomína súčasný Express - rôzna muzika.. i keď v SRO je viac starších piesní, ale v poslednej dobe púšťajú aj veľa moderných...
Ja osobne preferujem Vivu... púšťa proste vynikajúcu hudbu bez ohľadu nato, že sú to najmä oldies-ky.. a sem-tam aj niečo moderné.. ale tá hudba proste je super, hrá sa na hudobných nástrojoch a nie je to žiaden mix v programe typu Virtual DJ atď... toť proste super.. Možno ešte Jemné melódie, ale neviem, tam vraj tiež dobrú muziku púšťajú.. a ešte vraj je dobrá alternatíva k Vive Best FM...
Rádio Hey nepočúvam, to je proste pre mňa hnus.. žiadne zvučky, to proste suché rádio, nemastné, neslané... suché... Ale je to len môj názor...
_FM je poniekuď zvláštny prípad, čo som teda počul.. alternatívna hudba, hej no... Bežný človek sa tam asi len tak nezapočúva, ale ono, je to zaujímavé...
ked musim pocuvat Fun radio, idem si usi vytrhat - ved to sa neda pocuvat - aby jedna skladba hrala v radiu 5x za den, tak to je teda ubohost. Neviem ci tam rotuju 15 skladieb 24 hodin denne, ale Fun radio sa aj s najvacsim sebazaprenim dlhsie ako hodinu pocuvat (resp tolerovat na pozadi) neda. A to ze ide o vrchol tej nakomercnejsej a najjednoduchsej hudby pre najjednoduchsich ludi, snad ani netreba podotykat.
Nechcel by som omädzovať ľudí len kvôli tomu že počúvajú iné rádio ako ja.Každy človek je iný a to sa odráža od toho aké rádia počúvajú.Počuvajte si čo len chcete.Prestante kydať do Europy2 zlé rádio to nie je.Jemné Melódie mám rád občas.Viva si nenašla ku mne cestu ale proti nej nič nemám.Funrádio bolo kedysi dobré ale tie časy sú preč.Bola doba keď som počúval Beta rádio.Máte právdu v tom že sa v rádiach pesničky opakujú.Keď máte rádi staršiu muziku si naladte buď Aligátor,Best FM alebo tak ďalej.
Nechcel by som odmädzovať ľudí len kvôli tomu že počúvajú iné rádio ako ja.Každy človek je iný a to sa odráža od toho aké rádia počúvajú.Počuvajte si čo len chcete.Prestante kydať do Europy2 zlé rádio to nie je.Jemné Melódie mám rád občas.Viva si nenašla ku mne cestu ale proti nej nič nemám.Funrádio bolo kedysi dobré ale tie časy sú preč.Bola doba keď som počúval Beta rádio.Máte právdu v tom že sa v rádiach pesničky opakujú.Keď máte rádi staršiu muziku si naladte buď Aligátor,Best FM alebo tak ďalej.
Je__e Melodie su hroza. Tocia dokola 620 pesniciek. Majitel radsej mal rozdat svojim posluchacom MP3 prehravace a dosiahol by ten isty efekt za menej penazi. A MP3 prehravac je aj spratnejsi ako rozhlasovy prijimac. Nech konecne uvolnia tie zenevske kmitocty na nieco, co sa da nazvat radio.
Jemné Mélodie sú u mňa naj ešte aj Viva je dobrá.
Ostatné odpad! Jemné hrajú naj a vyhral som u nich už 4 rôzne ceny takže a hrajú príjemnú pohodovú hudbu. Rádio Wow sa mi ešte páči len škoda že nejde zachytiť v mojom okolí takže u mňa sú naj:
1. Jemné Melódie
2. Viva
3. Rádio Wow
ostatné ako expres a fun je odpad!
Rádio_FM, bez diskusie
pre mňa ešte znesiteľné:
Viva
Jemné Melódie
najväčší odpad: Fun (okrem tej ich hudby sú dorážajúce aj jingle ako "je to moje najobľúbenejšie rádio", "moja hudba v mojom rádiu" a iné blbosti)
zrejme sandra odoslala prispevok skor nez ho dokoncila, tu je plna verzia:
liptovske lradio jednoznacne nie - je to len zbytocny zasierac grekvencie bez konceptu, bez normalnych moderatorov, s gulasovym playlistom.
s radiom na urovni lradia by som sa hanbik vysielat aj tzv. "do steny" a nie este verejne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň