Diskusia k téme Radio One Rock
Aká zaujímavá informácia pre všetkých, ktorí kedysi toto akože rádio počúvali
On myslel, že ten vysielač konečne po roku vypli. Doteraz na niektorých frekvenciách išla nosná aj s RDS.
Nefetuj tolko.
Radio One Rock uz dlho nevysiela.
Dnes ráno pred deviatou som si všimol, že 91,3ka freq. (BB) je už len šum.
Bol som v Martine v stredu a na 107,2 bola nosná vrátane RDS (ROCK____)
Nosná je i na 91,3 BB a už neexistujúce ONE má napr. nosnú na 92,9 RS. :D
Takto - žiadne z trojice ONE rádií nemá funkčný ani 1 vysielač. Zmenili IP adresy svojich streamov a túto zmenu nepreniesli na svoje vysielače. To znamená, že vysielače sa snažia ťahať stream z pôvodných (už nefunkčných IP adries), a preto logicky nemôžu nič vysielať, iba ticho. Je preto zbytočné vypisovať, ktoré vysielače nejdú - oni nejdú všetky, bodka. Resp. idú, ale vysielajú ticho. Aktuálne reálne nejde vysielač v Novej Bani (One 95,0). Pre mňa zostáva otázka, či sa chce trojica "one, retro, rock" ešte vrátiť do éteru, alebo to už úplne zabalili. Je jasné, že veľmi dobre vedia o tom, že nevysielajú, no už niekoľko týždňov to nevyriešili (nechcú vyriešiť?). Bolo by fér oznámiť RVR, že uvoľňujú frekvencie a tieto dať do najbližšieho VK. Načo je dobrá takáto anarchia?
Cela siet one radii je vypnuta aj v ruzomberku a liptovskom mikulasi,skoda je toho radia
Je de facto mrtva vzhľadom na to, ze vysielanie beží len na internete a už cez dva týždne sú FM vysielače ticho minimálne v NR a Novej Bani /hovorím o vysielačoch, kt. boli ešte v prevádzke a mám ich v dosahu/
Nitra fr. 105,4 už delší dobu nehraje,dá se One Rock poslouchat pouze přes internet. Antena Rock se poslouchat nedá,jejich 250 písniček točí dokola a jejich debilní komenty si můžou nechat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň