Diskusia k téme Radio One Rock
89,7-tka nejde, 98,1 má skutočne PS "RADIOONE", ale ešte pred pár dňami tam bolo "ROCK".
čau kuvang či die rádio one vo zvolené saj mi vedieť či die aj aktual ide stamadial a romu chytáš z bystrice,ahoj..
Je to na smiech, že na tejto frekvencii je nastavené RDS-ko rádia ONE a nikto si nedal tu námahu to prehodiť na One Rock...takto to prepnete cca za Hronskou Dúbravou na 98.1 One rock a za Sliacom zasa na 90.5 One BB... skrátka chaos bordel v tom majú
ONE Rock 98,1 MHz Zvolen stále nevysiela (len nosná).
Už nejde ani Zvolen, len nosná.
Dnes som zistil, že v MT ONE Rock na 107,2 MHz už vysiela.
One to takto robi uz dlho - nejaky cas necha na vysielaci vo Zvolene ist One na 89.7, ked niekto nahlasi nefunkcny One Rock na 98.1, tak to na par mesiacov prehodi = vypne One a zapne Rock.... a potom zase naopak. Nechapem tazkopadnost prislusneho uradu, ktory pride, zmeria napr 98.1, zisti ze vysiela, a tym je proces kontroly vybaveny. Je to hanba defacto nefunkcneho systemu. A majitelia radii One sa mozu vysmievat dalej. V konecnom dosledku straca posluchac, ktory si v pripade Zvolena nema sancu naladit to svoje radio, hoci podla papierov vysiela...
Prehodili vysielač ? ? ? Asi príde premeriavať RÚ...
RDS PS je OK ("ROCK"), avšak odmlčalo sa ONE 89,7 MHz vo ZV.
107,2 Martin je uz mesiac vypnuta. Zbytocne blokovana frekvencia
Žiaľ, už od začiatku vysielania vo Zvolene.
Odkedy je RDS RADIOONE ?! :D
Zase výpadok. Môžete mi napísať čo sa deje s vysielačom?
Už je to spravené.
One rock V PB hrá nosnú už 2 mesiace!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň