Diskusia k téme Radio One Rock
97,4 Topoľčany-Súlovce = OFF
Vysiela iba v:
Martine 107,2 MHz
Banskej Bystrici 91.3 MHz
Nitra 105,4 MHz
Nevysiela takže môže RVR odňať ďalšiu frekvenciu. Teraz tam slabo chytám Frekvencu 1.
RVR odňala frekvencie 102,1 MHz Považská Bystrica a 88,9 MHz Liptovský Mikuláš spoločnosti RADIO ONE ROCK, s.r.o. (programová služba Radio One Rock) za porušenie § 68 ods. 7 písm. a) ZVR, v súvislosti s tým, že v dňoch 29. 11. 2018 a 21. 2. 2019 nevyužíval frekvenciu 102,1 MHz Považská Bystrica a v dňoch 24. 7. 2018, 21. 11. 2018 a 18. 2. 2019 nevyužíval frekvenciu 88,9 MHz Liptovský Mikuláš na účely, na ktoré mu boli pridelené.
Potvrdzujem 97,4 Sulovce vypadnuté. Asi nemaju už ani na elektrinu
Mam pocit, že keď One Rock odobrali licenciu na 96,4 MHz tak už nevysielaju ani v TO na 97,4 MHz. Spravil som taky maly bandscan a vôbec nemožem One Rock naladiť. Ak budem mať zajtra čas tak pojdem do Suloviec odkiaľ vysielaju a skusim priamo tam. Žeby som podal dalši podnet na RVR ? :)
Ak vam tato frekfencia nahodou ide tak ma opravte
Spustia niekedy tú frekvenciu?
To iste aj ja si prajem aby trio One radia konečne skončili a aby sa uvolnili po nich frekvencie lebo tieto 3 samohrájky nič neprinášajú len zbytočne zaberajú frekvencie.
Po dvoch týždňoch opäť vysiela, Žilina vo štvrtok 14.02.19 ešte nešla.
Ešte doplním, že oni sa stále vyhováraju na Swan, ktorý ma zabezpečovat internetový prenos k vysielaču..
Ja som písal zž na RVR a odpisali mi, že už riešia celú firmu RADIO ONE ROCK, s.r.o. Riešia viacero frekfencii. Prispej aj ty správou. Najradšej by som bol, keby celu rodinu radia One, konečne zrušili a na ich frekfenciach vysielali normálne radia
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň