Diskusia k téme Viva Metropol
Dobrý deň, Rádio Viva! Chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za skutočnosť, že vo Vašom rádiu dnes odznela pieseň “Borovka” od populárnej slovenskej kapely Kollárovci. Sú mojou srdcovou záležitosťou a veľmi ma mrzí, že sa nedostávajú do éterov mainstreamových rádií, preto ste ma Vašim “rozhodnutím”, zahrať jednu z ich piesní, naozaj potešili! Peťa Kováčika poznám, taktiež vďaka Kollárovcom, a musím napísať, že je to veľmi šikovný chalan! Na svoj vek parádne “prerazil” a je super, že vysiela práve pre Vaše rádio. Ešte raz veľmi pekne ďakujem a teším sa možno na ďalšie “znenie” Kollárovcov u Vás. Pekný deň.
Soňa
Bohužiaľ stále to máju pod starým názvom. Čo nechápem prečo keď je to už Rádio Viva.
RDS im funguje,ale nabehne az pri vacsej intenzite signalu,ako doteraz.Uz je to takto par dni.
Ja neviem prečo ale doma na veži vôbec nejde ich RDS ostatne stanice pohoda ale viva nič. (101,10 MHz)
Radiom Viva sa už identifikuju od soboty.RDS je ešte stále VIVA M.
Zapol som si stream..
Celkom zaujímavý je tento článok:
http://www.mediawatch.dog/dusan-budzak-kolko-cudzo…
Ja by som pokryl Vivu Metropol aspoň tak do okolia tých 50-100 od BA.Tak ako pokrýva svojim signálom OE 2 - Radio Wien, aj keď ty majú silnú Ženevu 100 KW , ale ide do okolia 100 km od Wien.
Škoda, ze nepokryvaju cele zapadne SK /aspon v ramci dosahu byvalej 101,8-ky/ tieto nizkovykonne frekvencie co maju nedoletia daleko...a v ramci vysielana to maju solidne nastavene
Chcel som napísať, že si skoordinovala :))) :)))
Tá frekvencia je už skoordinovaná, inak by sa nemohla objaviť v licenčnom konaní.
Viva Metropol koordinuje novy vysielac pre BA-Ruzinov 93,30 Mhz,ktory sa objavy v jarnom licencnom konani :-) :-)
To bude predpokladam pre kvoty... Ono to totiz nie je len o 25% v case od 6:00 do 0:00, ale berie sa to aj z celkoveho odohrateho casu, dokopy to vychadza az na 33%, takze ked v noci nevysielaju hudbu, nemusia to este nahanat o tych 8%. To iste robi aj Funradio, po polnoci idu kecy bez hudby..
Nevšimli ste si čo vysielajú medzi polnocou a šiestou ráno? Neevidujú playlist a teraz keď som to zapol, idú len zvuky vody a vtákov.
https://www.youtube.com/watch?v=iPpV1Wcsgk0
K máte stres, bolesť, potrebujete sa uvoľniť, pustite si to
škoda že nemajú zapnuté ešte AF, TP, TA, RT
Včera RDS išlo na obidvoch frekvenciach :-) :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň