Diskusia k téme Viva Metropol
Od pondelka 12.1.2015 moderuje reláciu Dolce VIVA (14 - 18h) - Palo Janík. Jeho predstavenie sa a pár ďalších vstupov z jeho prvého vysielania: http://goo.gl/OKsUol.
podla mna to bude taka samohrajka lebo jemne melodie si ohrozit nedaju.
Takže už nie Legendárnych 10 s Petrom Hurajtom... No veď však keď prešiel do Vlny... Dúfam, že aj vo Vlne bude niečo také a že to nebude len samohrajka s blabla prúdovým vysielaním.
Dnes mal M. Čief program Legendy X medzi 11-tou a 12-tou. Venovaný bol M. Jacksonovi.
po 17tej jingel - Ceskoslovensky vivar - a hned na to Roxette
uz na vysielani nikomu nezalezi?
sorry za takuto hlupost, ale neda mi podelit sa o zazitok ked dnes Tana zadrela nazov skladby: Bryan Adams - When You're Gone
ako: bejby ven ju gan
:))))
Už tuším začali hrať vianočné ako pozerám playlist.
Vraj sa má predávať aj rádio Kiss, ktoré vysielalo na východnom Slovensku a to majú spoločného majiteľa s rádiom Viva Metropol ak sa nemýlim. Niekde sa o tom niekto zmieňoval, ale či je to pravda, nevedno.
Nedostatok ludskych zdrojov. Vcera to tam Alex tahal takmer cele dopoludnie, Tana nastupila az popoludni. Preto bol prisposobeny program.
To vieš, Alexander Štefuca je už postarší pánko, a spohodlnel tak veľmi, že si musí už ráno trochu dlhšie dať čas na rannú hygienu.
Ahojte, neviete preco sa nevysiela moderovane vysielanie od 6:00 ako doteraz? Dnes som si to vsimol, ze moderuju az od 7:00
technicky, minuly rok o danom case na tychto frekvenciach bezali rockove skladby :o)
Podľa mňa až od Mikuláša, tak ako väčšina. A pred dvoma rokmi začali až myslím od 10.12. Ja osobne by som prijal už od prvej adventnej nedele, príp. od 1.12. až do 6.1.
Kedy začnete hrať vianočné pesničky ? Minulý rok to bolo tuším týždeň pred Vianocami, ale to sa mi zdá dosť neskoro.
Počúvam len tak náhodou a normálne moderujú
V Kisse tiež pripravuje zmeny práve ich dokončujú na web stránke zavesené takmer rok a nič. Okrem žiadneho moderovaného vysielania vypnutá väčšina vysielačov.
Onedlho spustena nova vysielacia štruktúra :D :D :D .
pripravuju zmeny programe
Viva M dnes bez moderovaneho slova.vie niekto viac?
eva vittekova prvyjkrat pocujem dnes vie volaktu tu kde robil predtym
Zatial nie su skoordinovane ziadne nove frekvencie. Podanie na telekomunikacny urad je uz od marca 2014. Mozno na jar 2015.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň