Diskusia k téme Viva Metropol
Stary blog, ktory uz urcite kde kto na tomto webe pozna, bez akychkolvek zaumimavych informacii k veci.
Si iný kaper! Čo chceš vracať?! Licencia im skončila, nikto im ju neodobral, jednoducho si neobhájili získanie novej... Sa čuduješ pri tých čachroch a divných vzťahoch, o ktorých sami nevedeli dať poriadne info. Je šťastie, že viváci sa dokázali dohodnúť s iným vysielateľom, ktorý teraz vysiela ich program.
To dokedy bude trvať ten súdny proces? To čo tam robia tí debilní ľudia? Keby som tam bol ja, tak by videli! Vráťte licenciu VIVE a nešaškujte tam vy šaškovia retardovaní!!! Ale napriek tomu som rád že VIVA M s nimi aspoň takto vybabrala :)
To je dost malo a hlavne najdi dostatocne cistu frekvenciu v tej oblasti. Mas tam mnozstvo presahov od Ciech, z Rakuska, Madarska, no najdu sa aj Chorvatske a Slovinske stanice. Nie je to jednoduche, lacne ani technicky jednoduche zrealizovat. Pre Vivu bola skoda, ze siet Hit FM jej "ukradlo" to oné :-) S jej vyuzitim by mali pokrytu polovicu byvaleho uzemia s Vivou.
A čo tak využiť komín Dusla Šala. Vidieť ho od Trnavy až po N.Zámky. Tam by stačila aj 50W relatívne nerušená frekvencia.
Naopak, budu velmi radi ak budu mat aspon taky silny vysielac ako Best. Zabudni na 10 kW frekvencie, take uz volne nie su.
Antena vysiela zo silnej ženevskej frekvencie ,tak to asi ťažko...
Ale nedajte do TT taký slabý vysielač ako BEST FM...dajte aspoň 10.00 tak ako má napr. Anténa, tú z Nitry do Smoleníc chytím veľmi kvalitne. Ďakujem :)
Ano, pisal som o tom uz dole : TT,GA,NR,MA
su spustene aj dalsie koordinacie pre zapad?
nove radio, nova tema....
TT dufame do jesenneho kola :)
Inak neviem načo ste zakladali novú tému, veď sa stará mohla len premenovať.
Otázka: Kedy asi plánujete pokryť TT ?
Čo sa týka Zbyňa, priznajme si je to dosť slabý moderátor....
No to je teda uspech...nacitat jedno slovo nie zenskym,ale muzskym hlasom....vynovene jingle by boli vtedy, ak by ich konecne vynovili a zlepsili a to sa nestalo....vlastne neprisli s nicim novym,ani jingle,ani relacie,ani ludia...stale to iste dokola.uz ked zmenili znacku,mohli bit trochu kreativnejsi....
Neviem ako Vám ale mňe sa naozaj páčia tie vynovené jingle veľmi dobrý výber hlasu.
Ty si nikde o tom nečítal že nemajú v úmysle vysielať v Košiciach? Asi nie, ale teraz to už vieš. V Košiciach jedine cez net
Kedy začnete aj v Košiciach, prosím odpovedať
No prečo tá "hystéria"? Ja to v tom článku akosi neviem nájsť
https://www.radia.sk/spravy/3029_jemne-melodie-men… ..konečne raz niekde napísaná pravda,prečo celá ta hysteria okolo rádia viva a info rádia ...
No ja mam skor pocit, ze Kiss v blizkej dobe kupia Kosice...
mozno staremu rupne v hlave a povie si ze spoji kiss s vivou ;) to nemozete nikdy vediet... dj pepo nam zahra na notu :))
VIVA nepríde na východ, lebo tá druhá bola v Košiciach díkna 103,2 nech sa bijú
Frekvence 1 a taktiež iné české rádiá nemajú dôvod ísť na satelit, keďže distribúciu na vysielače majú vyriešenú iným, pravdepodobne lacnejším spôsobom, ako to riešia väčšinou rádiá u nás
Tak už im to rvr odklepla. http://www.omediach.com/radio/item/3792-radio-viva…
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň