Diskusia k téme Najhoršie rádio
Este nieco niektory co tu vypisuju ze najhorsie radio je Expres,tak sa chcem spytat preco maju prave takyto nazor..?
Myslim ze je hlupost hodnotit ake je najhorsie radio na Slovensku a este vacsia hlupost je povedat ze najhorsim radiom je Expres...ked uz tak,je skor najmenej pocuvatelny niektorym posluchacom...ale Expres nie je v ziadnom pripade najhorsim....to co momentalne dnes ponuka je najlepsie na Slovensku...to ze ostatne radia hraju 12 piesni az sebou,alebo najviac hudby za jednu hodinu je podla vas ok?mne sa skor paci viac hovoreneho slova a v tomto smere Expres vynika...pre mna ponuka najviac zabavy...ale to je uz asi na inu tema...jednoducho som chcel povedat ze je sprostost hodnotit ake je najhorsie radio...
1.Expres ( to bez debaty )
2.Fun
3.Jemné melódie
Nerozumiem tomu, preco by Kiks musel ukoncit vysielanie kvoli Expresu. Tieto dve radia suvisia spolu mozno akurat cez osobu Roba Bartosa, ktory spoluzakladal Expres a po urcitej dobe presiel do Radia Kiks, ktore kupil. Kiks neprestal vysielat, akurat sa premenoval na Kiss.
Vravi sa, ze 50% ma radio Expres na vine, ze radio KiKs musel ukoncit svoje vysielanie... no neviem ako ci je to pravda ci nie... ale ak ano tak najhorsie radio je Expres a aj tak sa mne nikdy Expres nepacil. Je dost neze trapne ale ubohe asi tak, ze 6x jedna pesnicka ide za den a to uz samo za seba vravi co je zac to radio a este tie trapne poznamky najma v rannom blogu co davaju je dost ubohe a to som si myslelo, ze radio fun je najtrapnejsie radio na Slovensku... nech je ako je ale umna je Radio Expres na 97% najhrsie a Radio Fun na 3% najtrapnejsie na Slovensku. (toto je len moj nazor... a nemusi sa vam zdat v normale. vyjadrujem tak ako to citim a nechcem niktoho urazit, nemozem za to, ze ked chcem nieco povedat alebo napisat, tak si nedavm servitku ci ako sa to pise po vasom - pred ust :o) )
Áno, prikláňam sa k týmto názorom. O kvalite pri rádiu Expres nemôže byť ani reči a to v akomkoľvek zmysle slova. Aj ten orezaný, zdeformovaný, zvrešťaný pazvuk, ktorý šíria. Ale to prakticky všetky rádiá...
Vypatlany Expres !!! Radio pre totalne nevzdelanych a ubohych dementov, co sa nechavaju uspavat trapnymi pesnickami a denne pocuvaju zakomplexovanych zebrakov za mikrofonmi !!! Sak ich spravodajstvo trva 2 min ( teda 2 okliestene a cenzurovane spravy ), z toho 1 min je sport ! Chudaci !!!
Nastastie uz klesaju...uz im ide dole market-share, pocuvanost, pocet posluchacov, podiel na trhu a vsetko oststne...uz bolo na case !!! Namysleni zmrdi,co videli poriadne radio...mozno tak z rychlika...
Po odchode hudobného redaktora Antalu, je EXPRES to najhoršie nezáživné rádio aké u nás je. Podporuje DESMOD s jeho spevákom ,neni to ani spev ale úhohý hrozný rev. Stano- Detva
Roky počúvam EXPRES, ale čo sa teraz deje v tom rádiu nechápem. Hlúpy humor, od veci moderátori, smiešne trápne správy.
Len tak by ma zaujímalo či to napísal pravý @. On pred časom písal tuším v inom štýle. Nejdem hodnotiť či má pravdu, hudba vo Funku je robená podľa prieskumov, avšak neviem ako a aká cieľová skupina sa pri nich brala. Tam je to asi nejaké... No zvláštne.
Najhoršie rádio je jednoznačne Fun rádio. Taký hudobný guláš, na jednej strane Horkýže Slíže či Para a na druhej strane starinky ktoré majú 10 či 20 rokov som ešte v profesionálne formátovanom rádiu nepočul. Taký guláš snáď neponúkalo ani Okey pred pár rokmi.
presne, ako pises marek. ak sa ti radio zunuje, preladis. na tychto forach tu to vyzera asi tak, ze ludia radio pocuvaju dalej, ale zato na jeho vysielanie nadavaju o dusu:) nerozumne spravanie, podla mojej mienky. jediny relevantny boj proti "zlym" a "najhorsim" radiam je preladit na "lepsie" radia alebo vypnut uplne.
a docital som sa ze expres je asi to najhorsie,ano zhorsili sa ale kto mi vysvetli preco maju 20%-nu pocuvanost?Ja proste ked jedno radio zunujem tak preladim,ci uz kvoli pesnickam alebo moderatorom.teraz som objavil radio viva,ktore mi sedi.Dobre sa spi z jemnymi melodiami a Funko neprajem ani mojim nepriatelom.Marek
Ja sice byvam dlhsie v zahranici tak nemam moznost stale pocuvat slovenske radia,len doma cez internet.Volakedy ked som byval na slovensku bolo mojou srdcoukou radio expres ale teraz ked som sa po roku vratil domov,to radio sa mi zdalo trochu cudzie a zmenilo sa k horsiemu.Na pocuvanie v noci je idealne jemne melodie.Najneoblubenejsie je pre mna odjakziva Fun-ko,no odvtedy co odtial odisiel mravec aby som bol konkretny.
Ja sa Vám čudujem! Toto téma samo o sebe niečo hovorí o tom, kto ho do tém diskusií pridal, myslím tým IQ (tykve)... V rebríčku hodnotenia existuje najhoršie rádio, v realite je to kapánek inak, ale zoberme to obrazne - Máme 32 zubov, poniektorí... Ktorý je najhorší!?
Okey, Expres, Funrádio, Jemné Melódie hrjú to isté až do zblbnutia. Amen! Vrcholom je regionálne rádio RTI, na ktorom nie je nič regionálne, a ešte je tam dosť informácií po anglicky,takže je to na ho..., v Anglicku však žiadne rádio po slovensky nevysiela,Jediné rádio na Slovensku čo je možné počúvať nonstop je rádio_FM, profesionálni moderátori, kvalitná hudba a informácie.Vrelo odporúčam
Catman, 08.08.2007 21:05, static-dsl-114.213-160-171.telecom.s k
-- totok neviem kto sa snazi zneuzivat moj nick, ale neradil by som mu skusat to aj nadalej, lebo nedopadne dobre jeho pocitac.
EXPRES je najhorsi.jednoznacne, otras a to iste dookola pol roka.Slovac je uz z toho zmagorena a osprostena.
Vazeny pan SDX
Radio Viva neni najhorsie ale najlepsie radio.
Dakujem za pochopenie
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň