Diskusia k téme Najhoršie rádio
No s Tvojim nazorom suhlasim, vyzera to, ze sa asi o dianie v rozhl. eteri tiez zaujimas. :)))
Najskor k Funradiu- to sice opustilo intuitivny marketing co sa tyka hud. dramaturgie a programmingu, ale prejav moderatorov a kampan ma stale viac menej volne ruky. Ono format CHR je zamerany na mladych a prave preto umoznuje aj "ulety" na rozdiel od konzervativneho AC a este konzervativnejsieho Soft AC. preto posobia Expres a JM neuveritelne "sucho, vlezlo, slizky" atd :))))
Ale prave tieto formaty ( hlavne AC) na posluchaca ocividne zaberaju... Ale musis uznat, ze reklamy mal Expres pomerne vydarene, aj ked opat posobili mimoriadne vtieravo.
No a k Vive- uz som to niekolkokrat spomenul, intuicia a pasivne kopirovanie programu Expresu ocividne nezabera...
A este k Marcelovmu odchodu z _FM. Ked by si mal neustale presvedcovat nadriadenych a hadat sa s nimi o kazdej blbosti (aspon ja mam take info-neviem, co je vsak na tom pravdy), asi by si to zabalil tiez...
A to bol zase cisto Tvoj subjektivny nazor kexxx.
Ja sa skor priklanam k nazoru Mateja. A to je zase cisto moj osobny nazor.
Viem, ze sa asi chces ohanat formatovanim kexxx - formatovanim ako nevyhnutnosti byt pocuvany. A to je pravda. Ale konkretna realizacia toho, co Ti vyjde v prieskume sa vzdy da robit kreativne / alebo primitivne. V tomto ocenujem Fun. I ked davnejsie malo svoju "elitarskejsiu", lepsiu kvalitu, stale robi tu komerciu z casu na cas kreativne. Preto ho pokladam stale za dobre robene radio... z tych komercnych stanic. Asi vdaka ludom ako je Adela a spol. Preto sa tesim aj z toho, ze sa tam vracia Marcel, co Funku, dufam, kreativne prospeje. Bezohladu na fakt, ze je to asi velke minus pre _FM. Expres to, co im vyjde v prieskume, duchaplne naozaj nerobi. Viva je navyse neuspesna - 80 tisic posluchacov, je tragicky malo na komercne radio, ked si vezmeme, ze nekomercne _FM ma oproti nim tusim 190 tisic posluchacov. Co je zase naopak v ramci nasho eteru, kde mame mimoriadne vela celoplosiek (alebo teda nadregionalnych stanic, aby ma tu ktosi nechytal za slovo, lebo to je tu taka moda na tychto forach, myslim...) velky uspech... byt nekomercny a mat 190 tisic posluchacov. Preto nerozumiem slovam o tom, ze _FM ma v ramci svojho formatu nizku pocuvanost... take sa tu uz tiez vyskytovalo. Ale to uz sa tusim dostavam inam :)
Cisto tvoj subjektivny nazor. Keby si do toho videl trochu viac, tak by si pochopil....
Nie je to tak len na Slovensku. Zbytocne to kritizujes, lebo s tym aj tak nemozes nic urobit. Dolezite je skor vediet si najst v etery to svoje. Zatial sa to da aj na Slovensku, ale neviem do kedy.
Nemyslis, ze slovenske radia sa prisposobuju posluchacom? Taky Expres, Fun /a coskoro aj Okey/ ma maping study a podla toho idu, vysielaju to co chcu ludia a preto su uspesni. Tak co myslis kto klesol???
Neviem čo si o tom myslíte, ale mne sa s tých najpočúvanejších rádií dvíha žalúdok.Dnes som si na hifi veži prepínal stanice a na troch odlišných staniciach hrali tú istú pesničku !!! Expres má slabý výber hudby, Okey, Fun, Viva a Kiss ho dokonale kopírujú sú medzi nimi len malé rozdiely,Hrajú niekoľko aktuálnych hitov dookola ,čo sa týka zábavy 0 bodov, dobré spravodajstvo má len SRO 1, a Regina, v hudbe sa pozitívnejšie odlišuje len rádio FM, a HEY. Inak slovenské rádiá klesli až na dno!!!
odkedy zrusili gold nemam tam co pocuvat...a tie reklamy su vazne neznesitelne. vadia mi v tv, aj v radiach, takze uprednostnujem media, kde ich ide co najmeney
Vsetko sa tam zmenilo k horsiemu. Co tam robi ta Kvetka z Markizy? Ani ta Timea sa nemusela vratit. Ta co tak zle cita spravy uz roky, tu mohli vymenit, tusim sa vola Lezovicova, a vsetci sa tvaria, ze su majitelmi radia. Ako to vlastne je s tym Okeyom? Vie niekto?
ako to myslis,ze radio_FM sa vratilo k formatu,ktory uz raz malo....Ako to myslis?
Vždy mi boli proti srtsti také rádiá aké dnes reprezentuju EXPRES, FUN, OKEY :-( Radio FM sa konecne vratilo k formatu, ktorý už raz malo/len ktovie dokedy sa udrzí/..regionalne radia sú, bohužiaľ pre svoje prežitie nútené robiť zo seba jukeboxy...márna snaha, kedysi dávno som sa v jednom článku vyjadril, že hudobným barbarom /90% populácie/ treba len nahádzať "kukurice" a to sa našim rádiám darííííííí :-)
Asi Jemné melódie (strašne amatérske)
Tento výrok je platný vtedy a len vtedy, pokiaľ berieme do úvahy, že Expres neexistuje
Žiaľ, realita je iná
Za najhoršie rádio považujem jednoznačne EXPRES a to isté si už začínam myslieť aj o FUN RÁDIU, ktoré v minulosti patrilo medzi najlepšie rádia.
1:fun-lebo zradilo svojich bývalých posluchacov.2:expres-lebo to uz nema ani v riti miesto ak sa mam tak vyjadrit
Fun rádio som POČÚVAL od jeho vzniku až do nedávnych čias. Vždy tam BOLI naj moderátori (kočík, dalila, python, mravec, bruno, pyco, slavo, miňo ...) a MALI celkom fa(j)n relácie. Bohužial súčasné fun radio je len kópia ostatných strednoprúdových rádií zameraných na percentá počúvanosti a výnosy z reklám. Hrajú dookola pesničky zo svojej hitparády a do toho ešte prikladajú viac či menej trápni moderátori. Ak mám počúvať rádio, tak jednoznačne FM, je tam síce tiež určitá rotácia, ale väčšinou iných skladieb ako na "rýchlom" rádiu a jemu podobných. Ani FM nie je 100%, ale najviac sa približuje mojej predstave o rádiu. Možno ak by bolo súkromné, zanôtila by aj Paríž Hilton. A vo votom to je!
ale humus na slovensku leti, a to nielen ten rádiový...
Expres, Funradio, Slovensko
Trafil si do cierneho!:-))))))))))Pobavil si ma:-)))))))
suhlasim.Ani ja tym prieskumom velmi neverim,ale aj tak sa obavam,ze toto radio pocuva vela ludi.Preco som sa v nasich prieskumoch nestretol aj s vysledkami,ktore by hovorili o tom,aki ludia pocuvaju jednotlive radia?Nemyslim len vek,ale aj dosiahnute vzdelanie,oblast v ktorej pracuju, atd.?Zle pozeram,alebo to u nas neexistuje?Trosku by ma to zaujimalo....:-)
No predsa EXPRES.
Neverím prieskumom, ktoré toto rádio označujú na popredných miestach počúvanosti. EXPRES je najhroznesie rádio v slovenskóm éteri. Humus.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň