Diskusia k téme Najhoršie rádio
To kto je za zenitom vidis z prieskumov pocuvanosti...nie je to na tvojom usudku.
fun uz je davno za zenitom,fm -je radio ktore si ide svojou cestou a ma svojich pocuvacov,mne sa paci.hey ma potencial stat sa vyznamnym hracom,ved ak si spomeniete takto podobne zacinal expres,a kde je teraz,a to hra dookola to iste.lumen je specificky a je to profesionalne radio pre svoju cielovu skupinu-na rozdiel od inych ju ma stanovenu,twist by mali podpalit z toho uz nebude nic,lebo jeho znacka nema ten cveng co kedysi aj vdaka kauzam ktore boli,okey si robi svoje-vydava forzacke kraviny a doblba si ich hra.
acRisma, daj tip fakt sa chceme viaceri pobavit
Lol. Pan ma isto dobry vkus a nieco kvalitne nam odporuci. :)
no neviem neviem, 40 rocna ho mozno nepocuvaju, ale moja mama ma 50 a celkom sa jej paci... hehe
FM ako najhorsie radio?? tak toto moze povedat jedine clovek co pocuva lumen.. :o)))) pan bude asi metalista..
najhorsie je urcite radio FM a potom radio Lumen
Fun nevysiela pre 40-rocnych...nie su cielovou skupinou.
Spytaj sa 100 ludi cca 40 rocnych ci maju radi fun. Cel by som vedet kolki povedia ano. fun je pre deti a pre pubertakov a nie pre vzdelanych ludi ktori sa chcu v radiu cosi dozvediet.
Ach profesional sa objavil . A ktore je podla teba legenda zo sukromnych radii?
FUJ = FUN
A inak som sa dost pobavil na tom ze Fun je SK legenda...
Nic ine ako ubohu ofenzivu som necakal od cloveka, ktory sa na jednej strane tvari, aky je objektivny a ferovi a na druhej sa vyjadruje ako ty...verim,ze tvoje spravanie je len tinedzerska nezrelost a nie obmedzena povaha. Drzim ti palce
dorgPD dakujem ti vážne si sa prejavil.No a k tomu vymetu,ty píšeš že keby si ma poznal tak povieš že som vymet,ale ja ťa nepoznam a dovolim si tvrdíť že vymet si ty.Maj sa rád
Fuj rádio? O takom som na Slovensku nepočul....
Fun - ko ma primat v tom, ze bolo naozaj prve sukromne radio na Slovensku!!! Najhorsie urcite nieje, no zda sa mi, ze urciti moderatori su dost povysenecki voci posluchacom!!! No jednoducho, hviezdne maniere a nielen moderatori, ale i technici!!! Ale FUN je SK LEGENDA !!!!
najhorsie je uz bohuzial FUN. Expres ma aspon svoju jasnu tvar a jasny zamer hoci ho nemam rad.
No, ja mam pocit, ze jediny, kto sa tu dost nevkusnym sposobom navaza do inych a nerespektuje nazory, si ty juro, aj s prihliadnutim na tvoje dalsie prispevky...poviem to tak, ze keby mi niekto, kto ta pozna povie, ze si vymet, tak by som tu myslienku celkom ochotne prijal...:)
Je pre mna celkom zabavne sledovat, kolko ma Expres nepriatelov. No, uspesni to maju tazke!
mato105.1 uboziak si ty a to velky,ked nedokažeš rešpektovat iny nazor ako ten tvoj a tak sa s tebou ani nebudem zaoberať.A mimochodom nepočuvam ani expres ani fun ale FM a neviem co proti tomu nmáš?Rovnako ako nechapem čo je na tom ked počuvam madonu,linkin park a atb.4o počuvaš ty ľudovky?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň