Diskusia k téme Najhoršie rádio
Twist sa napríklad začína dosť ponášať na Expres. Keď ešte trochu pritvrdia a zosilnejú mediálnu kampaň vrátane marketingových ťahov ako "Nájdi fungláča" tak môžu Expres aj predbehnúť. Inak aj ja si myslím, že každému rádiu záleží na vysokej počúvanosti. Vyššie pokrytie, väčšia počúvanosť, viac reklamy a následne aj peňazí. Ako sa však dá zistiť pri (pomerne nízkej) počúvanosti napríklad rádia FM, či je chyba v kvalite vysielania alebo špecifickej cieľovej skupiny orientovanej na menšinové žánre, lebo pokrytie je veľmi dobré, porovnateľné z Expresom.
v hudbe to zdaleka nie je rovnake...su mozno urcite podobnosti v niecom, ale ani to nie vsade.
To sa nedá povedať,že ktoré rádio je najhoršie.Všetky rádiá sú skoro isté,len iné v programoch a v hudbe je to rovnaké.
Jasne, lebo viem, v com tkvie uspex Expresu...
Kludne moze... staci mat rovnake pokrytie a podobne silnu kampan a Expres moze lahko padnut na hubu...
Stylovo sa opicit nebudu, ale zacnu pouzivat podobne reklamne tahy...
Vsak o tom to je- vsetci sa zacnu opicit po Exprese- ale musia sa? Ja si myslim ze nie
Nie ine radia to len teraz zacnu robit- Expres otvoril Pandorinu skrinku- bohuzial...
presne to robia aj ine radia- Ale sa im to nedari :-))))
Aj mne je jedno, kolko % Expres ma- Expres totiz robi vsetko preto, aby bol co najpocuvanejsi a prave to z neho robi to najumelejsie a pre najneprijemnejsie radio, ake na Slovensku existuje...Preto je pre mna najhorsie...
Samozrejme ze mozes ja ti to nezakazujem ja len s tym nesuhlasim :-))))
prečo nemôžem napísať, že najhoršie rádio je pre mňa Expres, keď Expres pre mňa najhoršie rádio je. A závisť? Tak mne môže byť jedno, že Expres počúva cez milión ľudí a Twist 5%. Počúvam to rádio, ktoré sa mi páči a nie to, ktoré počúva najviac ľudí...
Vy si stale melete to svoje. Ale podla mna z vas hovori zavist. Funko asi nikdy nebude mat taku pocuvanost lebo nevysiela seriozne spravy a hra pesnicky len pre velmi malu skupinu ludi ako je kexx ktory pocuvaju kadejake rakuske radia.
Si vedla jak ta jedľa neviem odkiaľ si nabral funko....
@12:Nie som v ziadnom pripade vymlety FUN-kom... aj tam mi vadia nejake veci, ale z zo slov. sukromnyx stanic je to pre mna najprijatelnejsia alternativa...
@12milannco. Zo slov. stanic pocuvam FUN a _FM... dalej pocuvam rakuske FM4, ceske Radio1, ceske Expresradio, ktore nema s nasim Exshitom nic spolocne + ked som v CR a nemam pristup k internetu,tak pocuvam niektore zaujimave realacie na okruhox CRo alebo Evrope2...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň