Diskusia k téme Najhoršie rádio
No jasne, mas pravdu, Expres je len pre sedlakov co neovladaju pravopis, a nie pre takych "inteligentov" ako si ty. :-)))
SUHLASIM S CLOVEKOM "SRo" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tiger si FAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v teme najhorsie radio sa nebavyme o best radio! vsak vydno, ten kto pocuva expres je poriadne slahn uty, ved vydno, taky je aj expres!!!!!!!!!!!!!!!!! a jednoznacne suhlasim s tym: PS: tiger z intraku na starohajskej 8, Expres treba preladiť :-)
1. Expres
2. Fun
3. Okey
PS: tiger z intraku na starohajskej 8, Expres treba preladiť :-)
je to najlepsie radio o akom viem,najlepsie hity,megahity,...
su perfektni.my na intraku pocuvame len toto radio.vsetkych v exprese pozdravuje starohajska 8.
v tomto rebricku sa o miesto cislo jeden bije hned niekolko radii:
1.Expres,Okey,Fun.O vitazovi sa nikdy nedozvieme lebo stav je vzdy vyrovnany
v tomto rebricku sa o miesto cislo jeden bije hned niekolko radii:
1.Expres,Okey,Fun
Aha takze ja som diskofil podla teba zato že počúvam ATB. tak vieš počúvam ATB ,páči sa mi aj kosheen,linkin park,madona atd. Takže tak.a inak ak sa smiem opýtať čo počúvaš ty?
Juro, ak si diskofil, tak RADIO_FM pre teba dobrá voľba asi nebude :)
Tam hrajú pre normálnych ľudí :)
Kexxxo fm som nepočúval ale skúsim.Určite to bude lepšie ako HIT FM,ak tam zahrajú ATB tak je dobre.Inak okrem FUN radia je úbohé aj TWIST a EXPRES.
samozrejme ze sa najdu,blbci su vsade medzi nami
Ale najdu sa aj blbci co pocuvaju Fun, vsak chemik?!
Andy: Tym tvojim prispevkom si chcel povedat ze posluchaci X su menej inteligentni alebo co? A humor na Funku sa uz pomaly chapat neda lebo tam uz skoro ani nie. Cest vynimkam.
este vacsiu sprostost som nepocul,zeby vychod sliapal fun-u na paty.vychod pocuvaju len sofery v autobusoch a kadejaki blbci.a o exprese sa ani nevyjadrujem.esteze ho v mojom sirsom okoli nikto nepocuva.chvalabohu
Ja som si vsimol ze vsetci ti co pocuvaju expres nedokazu prejst na fun pretoze nechapu ich humor! CEST VYNIMKAM co je asi 0.005 percenta :)
Ps: ale vy posluchaci x radia si to raz dufam uvedomite :)
Jednoznačne Expres ............ ale dúha mu šlape na päty :)
vsetci maju dobre aj zle veci, ale okey,,hm.. co je na nom dobre?
Staci, ze z teba ide kosicka namyslenost... a styl tvojho pisania je takisto bez hlavy a paty...
jednoznacne FUN - preco?citit z neho blavacku namyslenost a huda bez hlavy a päty
Vsimol som si ze si pripojeny cez orange.
Takze je to jasne oni pouzivaj v podstate tuto istu technologiu.
To znamena ze vsetci uzivatelia (alebo jedna skupina uzivatelov) maju navonok tu istu ip. Keby si sa na svojom pc pozel aku mas ip, tak by si si vsimol ze to nie je ta ista ip aka sa ti moze zobrazovat na roznych strankach.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň