Diskusia k téme Najhoršie rádio
Veru tak. Už aj ja som prestal počúvať slovenské rádiá, lebo nestoja za nič. Nudia ma všetky, lebo sú oničom. Formáty sú ešte v pohode, lebo by sa dalo vyberať. Mne skôr vadí to, že každé rádio hrá to isté dookola, majú vysoké rotácie. Ešte donedávna tu boli počúvateľné rádiá, ale ako to je na Slovensku zvykom zničiť všetko dobré, tak presne dopadli aj tie dobré rádiá. Všetky zrušili, zanikli, pretransformátovali a pod. A čo tu ešte bude? Kam to celé speje?! Ja môžem povedať iba jedno. Dopočutia slovenské rádiá. Počujeme sa keď budete počúvateľné.
všetky sú na hovno,slovenské radia som prestal počuvať
Podľa mna ma Expres počuvanosť akú ma, kôli dobrej koordinacii frekfencii, non stop dooravný servis, správy. V playliste su všetky skladby, sice niektore strašne často rotuju, ale to je in téma. Najlepši moderatory. Takže preto je Expres najpočuvanejší.
Jednoznacne najhorsie je Exp.res a Patria. Su to zvratky tejto doby. Ako som si pozrel niektore prispevky viaceri maju nazor ze Exp.res patri medzi najhorsie radia. Ale preco potom je na SK najpocuvanejsie uz dlhe roky ? Zeby si platil prieskum aby bol prvy tak ako čapta v predvolebnom prieskume ? Hmmm. Na SK je to tak, cim viac €ciek mas tym si vyssie, vsade. Skorumpovana republika.
všetko je to odpad možno s výnimkou radií Litery a Juniora
Najhoršie radia podla mna sú:
1. ) Spolok radii One to je kategoria sama o sebe, totalne zbytočne, neoriginalne, zbytočne zaberazju frekfencie a na vatšine aj tak nevysielaju
2.) Roma nemusím ciganov a preto a ešte navyše maju svoje ,,romske´´ radio
3.) Antena rock koli neustale opakujucich sa skladieb, mono zvuk
4.) Devin toto radio spolu s patriou je zamerane pre menšiny a pretože ja do žiadnej menšiny nepatrím, tak mi ani tieto radia nič nehovoria. No však nejakym madarom žijucich na Slovensku sa možu pačit
5.) Patria -//-
6.) Lumen. Radio lumen mi nevadí, počuvaju ho najma starši ludia krestanskeho vyznania samozrejme. Taktiež ho nepočuvam, ale nezaradujem ho do najhorších, alebo zlých radii. Pretože každe radio je iné, každé hra pre inú skupinu ludí a s tým problem nemám. To isté, ako Devin a Patria. Dokonca Lumen ma celkom dobrú siet vysielačov podobnú ako Expres. Čo sa mi páči oproti napr. Fun radiu, ktoré ma vysielač na Suchej Hore a pokryva 1/3 slovenska. V klasickom radiu je to dobré, ale už pri jazde autom je to nepočuvatelné. Takže podla mna je lepšie mat viac slabšich vysielačov, ako jeden silný.
Ja, ako človek čo patri do ešte mladej generacie 20-30 rokov, tak počuvam:
1.) Fun Radio
2.) Europu 2
3.) Expres (len ked musím, sam sa nedokažem prinutit ho počuvat)
Občas: Slovensko, Best FM, Vlnu
Radio Roma
Radio FM
Evropa 2
Radio One
Lumen
...nemám konkretne "najhorsie radio"...ale pri počuvani mi často vadí napr.výber hudby,výber tém,naprostá neprofesionalita moderatorov,prihlúple amatérske komentáre k jednotlivym piesnam...som sice len poslucháč "laik"...ale vadí mi to...
v zujme objektivity pri takomtto hodnoteni nezabudat, ze spektrum radii pozostava z dvoch pomyselnych skupin. Radia, ktore su financovane bez pouzitia represivneho statneho nastroja a na druhej strane radia ktore vysavaju peniaze z vrecak obcanov, ktori su natolko drzi, ze chcu mat doma elektriku. Od radii v tej druhej skupine, ktorym represivny statny aparat zabezpecil mechanizmus spolocenskeho prizivovania moralka kaze ocakavat viac...ako len pohodlne vyplaty protezovanemu personalu a tucne provizie ruoznym zaujmovym mafiam ( ktore to cele zorganizovali) ako napr. miestnej tantiemovej "hudobnicko-textarskej" mafii, alebo financovanie nikdy nekonciacej okruznej cesty po exkluzivnych krajinach niektorym mystifikatorskym tarajom atd. V tej prvej skupine radii (ne RTVS) sa tiez nenachadzaju ziadne, ktore by stali za pocuvanie, ale aspon nemaju taku drzost, ze spolocnosti nic neponukaju a este im druhou rukou vytahuju z vreciek peniaze
A na túto pozíciu (NAJhoršieho) sa vypracovalo z pozície NAJlepšieho (po zániku Rock FM a RMC).
BRAVO!
;-)
NAJLEPŠIE
1. Best FM
2. Rocková Republika
3. One Rock
4. Vlna Golden Hits
NAJHORŠIE
1. E2
2. Expres
3. Anténa Rock (kvôli moderátorom(
4. Fun
toto radio je fakt pekny zvratok. A ked niekto pocuva pochopi ze dzingel Its new je z 80 rokov a najpravdepodobnejsie stiahnute z webu. Okrem toho ze hraju stale to iste ako aj Funradio ktore si musi zial zarabat predajom SIMiek od Orange, o exprese a E2 ani nehovorim. Najlepsie nepocuvat tento odpad :)
no toto radio by som urcite posunul vyssie, minimalne na uroven radia Viva.
NAJlepšie: NAJhoršie:
1.Rádio Košice 1. Jemné Melódie
2.Rádio Viva 2. Rádio Lumen
3.Rádio Aligator 3. Rádio 7
4.Rádio Šport 4. Rádio Expres
5.Neo FM :D 5. Rádio Yes
Od Devinu si asi nevyhral basu piva, tak su najhorsi, hej? :D OMG, to su hodnotenia toto :D Este mi povedz, ze mas volebne pravo a je mi jasne, preco vyhral u nas volby smer...
Vsetky radia su o nicom nepocuvam slovenske radia
pocuvam radia iba cez internet :)
Podľa mňa je najhoršie RADIO FM, dnes som ladil radio v aute a to čo hrali na FMku o 10:23, to bolo spojenie cinkulára, keď píli drevo a bubnov. ako si tomuto štýlu neviem prísť na chuť a to počúvam takmer všetko čo má kus melódie.
Podľa mňa je najhoršie rádio Europa 2. Moderátori sa vyjadrujú a správajú v éteri ako pubertiaci. Okrem nevhodného správania a vyjadrovania, nekontrolovateľného a nepríčetného rehotu tam poslucháč nič nepočuje. Vyzývanie poslucháčov k tomu aby volali do rádia čo ich práve nas***ralo je primitívne a nevhodné. Našťastie ako poslucháč si môžem preladiť na iné - mojim ušiam prijateľné rádio.
no to neviem. Ale Európu nepočuvam, možno by som ale je zlé pokrytie takže nie ale aj im ďakujem lebo som u nich vyhral celý kartón Playboy Energy Drinkov (24 plechoviek) a ešte stale 5 plech. mám. Ako vysielajú to neviem keďže pokrytie nieje dobré ale mal som šťastie aj u E2 tak zato im ďakujem
Jednoznačne najhoršia je Europa 2 . Žiaden program, zlá hudba ,
blbý zvuk , moderátori ujačaní , trápni , vstupy bez myšlienky , iskry.Skrátka jedna veľká amatérčina.
Breboha , kto to platí? Kto to počúva? Prečo?
tak to je dobrá k......a čo tu rozprávate, Jemné Melódie sú najlepšia stanica celoplošná na SK hrajú skvelú pohodovú hudbu po celý deň a som im vďačný pretože som u nich vyhral veľakrát pekné ceny. Proste Jemné Melódie sú aj najštedrejšie čo sa týka v súťažiach. Povedzme si čo vyhráte v EXPRESE? K...T pretože sa ani nikdy nedovoláte! A hrajú dookola často opakujúce sa songy čo by mi až tak nevadilo občas si vypočujem ale Jemné Melódie su naj, potom ďalej možno FUN je najlepšie rádio.
Najhoršie rádia sú:
1. Rádio Devín
2. Rádio Lumen
3. Rádio 7
Tieto 3 sračky kebyže zrušia tak sa nič ani nestane.
Jednoznacne boli,su a budu je_le melodie,odpad odpadov v SK eteri
Moj osobny rebricek celoplosiek je:
1. Viva
2. Expres
3. Fun Radio
4. Hey
5. E2
6. Je__e Melodie
V reali pocuvam len Vivu, ostatne radim skor teoreticky podla playlistov, ktore som stiahol.
Ja by som nechal prvu polovicu a zrusil druhu polovicu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň