Diskusia k téme Najhoršie rádio
1.Radio _fm
2.Expres
3.Jemne melodie
3 grcky ktore obtazuju :(
TLIS = tisiclozkova internatna stavba. Kto byval na Mladosti, ten vie. Spominam na ich "hity" (maly Tom lubi zvieratka, madarsky Sandokan, modre tanky atd.) Nikde neviem najst ich cover HZDS hitu Vivat Slovakia - volal sa Vivat on*nia... ak to dakto mate, napiste.
Súhlasim s ANXI. A okrem toho poznám veľmi veľa ľudí z okolia, ktorí práve _FMko počúvajú. Čiže nemyslím si, že FMko je omyl. Je úplne normálne, že sa ti to nepáči a nemáš rád ten štýl, ale iní ho počúvajú. Ja by som tiež mohol začať kričať po diskusiách, že zrušte Reginu, lebo nemám rád ľudovky. Alebo zrušte TV Doma lebo ja som muž a nemám rád telenovely. Alebo zrušte Tesco lebo ja nakupujem v Lidli. Tak ak sa mi to nepáči jednoducho nepočúvam. Na výber si myslím, že je z čoho. Už chápeš ?
Netrep, omyl si ty. Fakt treba takým hlupákom donekonečna vysvetľovať, že aj v iných krajinách sú bežné okruhy verejnoprávneho rozhlasu s alternatívnou hudbou?
BBC - Radio 6 Music,
ORF - Radio FM4,
ČRo - Radio Wave
Je to omyl RTVS byt mala okamžite zrušiť!!!
Teraz som spustil (cez internet) na mobile rádio. Po prepinaní stanic som naladil rádio, ktore si hovorí TLIS, je to malé neznáme rádio, ku ktoremu to nie je vytvorene ani samostatné vlákno. Je dosť možne že práve ho počúvam aj sám. No ,,zaujaloˇˇ ma hrozné nastavenie mikrofonu, trha to uši, ako keď mate nalepený na ústach 5€ mikrofon z tesca a hučíte do neho. Nerobi to stále, ale len pri vyškach, alebo pri zvyšení hlasu. Relácia je určite prednahratá, ale aj tak to neni nejako opravené. Pristup moderatora nie je tiež nič extra, ale hovoria si amaterske internatne rádiom, takže v pohode, myslim si, že ludia to tam robia ako hobby a neštuduju to.
Najhorsia je vacsina tych lokalnych samohrajok, nulova pridana hodnota.
Prečo??? Myslím, že obsahovo je asi najlepšie z rádií mimo RTVS. Na ktorom rádiu dávajú aj niečo iné ako hudbu a sem tam správy???
V Slovenčine ide od 18:00 do 20:00.
Nájdete na 1188 kHz/AM.
V Nemzetiségi rádiu niekedy vysielajú po slovemsky. :)
Odpoveď na Tvoju otázku nájdeš v Zákone č. 532/2010 Z. z. o rozhlase a televízii Slovenska, konkrétne § 5, ods. 1., písm. b) a g).
Na Slovensku žije okolo 450 tisíc Maďarov ( https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%8Fari_na_Slo… ) , počet žijúcich Slovákov v Maďarsku je iba okolo 18 tisíc ( https://en.m.wikipedia.org/wiki/Slovaks_in_Hungary )..
Neviem prečo by si chcel zlučovat _FM s Devinom ked sú to radia s uplne odlišnými poslucháčmi. Mna by zaujimalo prečo vysielame na slovensku Patriu vatšinou pre Madarov. To majú aj madari štátne rádio pre Slovákov, alebo vysiela s v rakúsku pre slovakov ? (Ak ano tak napíšte, ale pochybujem)
Vysielat tento program pre ani nie 2% posluchacov na drahych zenevskych frekvenciach je obrovsky luxus, nech to vysiela nejaka sukromna stanica ked je to vsetko take naj alebo nech to je len na internete a v cesku pisem a budem v tom pokracovat nech to rtvs zrusi popripade zluci s devinom ale toto je absolutne proti zdravemu rozumu taketo radio o nicom na tychto frekvencia h!!!!
Vidim, ze sem este chodia aj ludia, ktory vedia o com ma byt radio. Bohuzial v sucasnosti uz radia robia len kulisu a cim viac rotacii odrhovaciek, sutazi o eurace, nezmyselnych vstupov bez akejkolvek vypovednej hodnoty, tym "lepsie" radio...
Verejnoprávne stanice s podobným alternatívnym zameraním má aj rakúsky ORF (FM4), britská BBC (BBC4) alebo ČRo (Radio Wave), hoci ten terestriálne nevysiela. Ak niekto napíše, že _FM má trápnych moderátorov, tak zrejme radšej oceňuje hlučných, infantilných a preafektovaných rádoby vtipných moderátorov komerčných rádií s mizernou slovnou zásobou a s prihlúplimi sexistickými narážkami. Napr. Martin Staňo robí v Ráne na eFeMku fantastické rozhovory so zaujímavými a inšpiratívnymi hosťami (žiadne provinčné pseudocelebrity) a patrí k absolútnej moderátorskej špičke, len sa nepotrebuje zviditeľňovať ako Adela Vinczeová. Alebo hudobný dramaturg Daniel Baláž má prehľad v kvalitnej hudbe od 40. rokov až po súčasnosť ako málokto, a to nielen v alternatívnej. A vôbec všetci moderátori_FM majú na rozdiel od moderátorov dobrý prehľad o hudbe, ktorú hrajú. Žiadne iné rádio nemá taký skvelý kultúrny servis ako _FM (tipy na koncerty, filmy, knihy, výstavy vizuálneho umenia, divadelné predstavenia a pod.). To, že to Slovač nevie viacej oceniť, a radšej bude počúvať moderátorov Expresu od ktorých sa zaručene dozvie napr. "ktorá ukázala prsia", je len našim smutným obrazom.
Ano ja som za počúvajte si ten váš underground ale nie za peniaze koncesionarov nech to vysiela súkromná stanica ak je to také dobré ako tvrdíš nebude mať problém uživiť sa ked to dokáže radio jazz tak potom aj nejaké to vaše radio by to malo zvládnuť či ? Takúto hudbu šíriť za peniaze koncesionárov a na lukratívnych ženevských frekvenciách to je obrovský luxus počúvanosť ani nie 2% trápni moderátori malo by sa vrátiť na tie frekvencie ROCK FM radio to bolo radio čo sa dalo počúvať stále ale nie toto ani ryba ani rak!!!!
Ti ja aki komerčně blubosti pocuvas ? radio fm je najlepsi nic ine nepocuvam na ostatich radiach su iba trapne slovenska hudba stale pocuvat do okola elan a podobne nacoje tolko radi ked dokola hraju te iste komerčně blbosti tak potom bi stacilobi aj jeden radio prenas co pocuvame underground nezostene nic ine ako radio fm alebo cd alebo zahranicne radio cez internet.
Je to najväčší odpad z rádií a ešte platený koncesionármi verím že toto rádio už čoskoro opustí fm vysielače !
Počúvať dnes rádio je pre normálneho človeka horor.Keď už, tak Reginu.Našťastie je doba, že môžem počúvať čo chcem, kedy chcem.
Jednoznačne Rádio_FM ..škoda niekedy Rádio RockFM .. to bolo super .. toto tu je absolútne o ničom
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň