Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
97.6 zo Suchej hory úplne odpojili v čase 00:00:47..nabehla maďarská hymna z freq. 97.5 Kossuth (Tokaj). Zo Zobora 88.8 nosná išla ešte 5 minút po polnoci.
Škoda ich je, počúval som do konca. Hold nebude teraz čo iné počúvať. Prečo račej neskočilo Fun, Expres, E2, Je...le melodie?
Zatiaľ funguje : https://stream.radioservices.sk/hardrock.mp3
Skladba sampinov a...Ostalo totalne ticho,bez sumu,je po vsetkom.
Peter, you made my day :-)))))) As usual!
ako si uživáte posledné minúty antény rock ja smútne až som plakal 3 x dnes 2 x viac a raz slabo v miernej práci počúvate každý na každej frekvenciií od bratislavy po sninu a bude šum na nervy až na zlosť ku nadávke až hrešeniu ako budete na to reagovať a bude sa rozhodovať vyberové konanie 4 x do roka alebo 3 x a po anténe rock sa rozhodnú frekv. v zime a na jar takže bude šum 6-9,5 mesiacov na strčkú až ku zlobenej ceste.
Neviem, či neskončil aj Kerrang. Totiž asi od nedele nejde Box Hits, Magic a Kerrang. Na pozícii Box Hits ide Kiss, na ostatných The Box. Normálne ide len The Box a Kiss. Teda okrem MTV Rocks to je možno ďalší rockový kanál, čo skončil, alebo to tak aspoň vyzerá. Skontrolujte si to schválne na 28.2E, ako vám to ide...
Mohli, ale tie sa im podarilo predať. Inak aj Viacom zrušil MTV Rocks v UK aj European. Tak asi rock už nie je asi až taký atraktívny žáner, ako kedysi. Teraz beží Hip Hop a tiež EDM...
Škoda že končí Anténa Rock. Hrali tam síce to isté dookola ale bolo to jediné rockové rádio na Slovensku v pásme FM. Mohli radšej zrušiť trápne Jemné alebo E2.
Juro Gejdoš robí to spravodajstvo externe, keď je aj na SiTy aj na Anténe?
Paradoxné na tomto je fakt, že kedysi pôsobil vo Hviezde FM na rovnakých frekvenciách
Bolo si treba rano privstat a uzit si to. Bol to skvely zaver vysielania. Je mi priam smutno.
Dnes výnimočne počúvam toto rádio, ale nič nenasvedčuje tomu, že dnes končia.Čakal som živé spontánne volné moderovanie, živé telefonáty s poslucháčmi, ale nič!!!!!!!!!!!!
ako to tak dnes kusok pocuvam, mam dojem, ze zatial som pocul vopred nahrate casti vysielania... od 10 30 cca... rad sa ale budem mylit...
Vraj dnes budú mať špeciálne vysielanie - za celý deň sa pokúsia zahrať úplne všetky pesničky, ktoré hrali počas uplynulých 7 rokov :)
(sarcasm)
takže, dnes posledné vysielanie. dúfam, že niekto nahrá vypínanie FM do šumu...
Ahoj fortnite pre gamer ako si dohodnuty budeš púšťavat po ukončení antény rock svoje rádio na 5 frekv. A ja chcem ze by si tam niečo púšťal by som bol spokojný keby tam niečo hralo tak si pisal pred 3,4 týždňami.
Ja viem, ale: https://www.peticie.com/neberte_nam_antenu_rock
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň