Diskusia k téme Rádio Anténa Rock

Keby hrali viac pesniciek, a neopakovali tých pár dookola, tak by to bolo možno lepšie.
A to mono tiež k tomu prispelo. Mne sa fyzicky pokrytie nevylepšilo, tam kde to kedysi šušťalo, aj dnes šuští rovnako. Akurát na prij8mačoch, kde stereo šumelo, a nedalo sa prepnúť na mono, tak takým sa akože zosilnil signál.

Žeby trest za Rockovú republiku?...detto,ako môže hudobná stanica vysielať len Mono?

Potvrdili to na svojom webe pri prilezitosti ich 7 narodenin. Hadam sa na ich frekvenciach objavi novy projekt.

V dnešnom článku na Rádia.SK o predaji Rádia Ant. Rock sa uvádza že toto rádio je stratový projekt s drahou sieťou vysielacov.Uvidíme či bude záujemca alebo ho čaká preformatovanie Rádia.

Kvôli pokrytiu, tak nech vybudujú silné pokrytie, aby nemuseli hrať v mono! Veď to je otrasný zvuk. Keď idem z Trnavy po diaľnici smerom na Žilinu, tak tam už ani mono nepomôže, tak to šuští, ten sever je úplne nedoriešený

Tiež som bol prekvapený, keď prešli na Mono...ono keby to bolo tzv.talk,news,info formát,kde je hudba len malým doplnkom...tak pochopím...ale ak sa jedná o hudobnú stanicu,dokonca špecifickú (na údajne rock),tak by to malo ísť stereo...vraj kôli lepšiemu pokrytiu...tak to vysvetľovali

Antena grc !!!!
Tak Vas volaju skutocni rockeri. 30 interpretov a od kazdeho 3 skladby. Uz 6 rokov !!! Vy sasovia ste neskuticne na smiech pre celu rockovu komunitu !!!!

to vieme že vysielaju mono, ale prečo aj cez satelit???
k tým odrhovačkám-som pár krát počúval v noci- to bola iná káva,bez reklám a hlavne menej známe
pesničky, toto keby hrali aj cez deň bolo by to omnoho lepšie

Na vysielači v CA (98.1) je už nejaký čas ako PS uvedené "_RDS_PS_".

Anténa "hraje" - spisovne má byť hrá a nie hraje - to je nespisovne, nárečovo - po "vychodňarsky"

Mňa by zaujímalo, že prečo Anténa hraje vkuse to isté. To hudobný dramaturg nemôže (nechce) pretlačiť iné skladby? Zaujímalo by ma, ako to vlastne je, keď sa v rádiu vytvárajú playlisty.

Prave to je problem ze obidve radia ktore si uviedol,vratane jemnych,maju ine zameranie,no v konecnom dosledku sa stretnu pri jednej pesnicke

Mám pocit že Ant. rock spolu s Vlnou hravajú dosť často Queen keďže je to rock a zároveň oldies hravajú rovnake skladby obe rádia vo vysokých rotáciach každý deň, niekedy viac krát denne. Čo mi už trhá uši

Niekedy je potrebné pozrieť na display či počúvate Anténu Rock alebo Jemné.Sú totiž niektoré totožné skladby.Neviem či to je možné aj inde miešať soft s rockom.Správy a informácie na Antene Rock sú celkom fajn

Zdá sa mi, akoby tam playlist za celé roky ani nemenili. Počujem tam to isté už celé roky. Dookola tie isté obohraté skladby.... nedá sa to počúvať dlhšie, ako Vlnu či Jemé...
Zatiaľ najhoršie rockové rádio, ktoré som kedy počul. Aj rakúske/nemcké Antenne Rock, český Beat ale aj Rock rádia sú lepšie a počúvateľné.

Začínali ste dobre. AC DC. IRON M. ATĎ. UŽ 4.ROKY SAMÉ KA KAČKY.

Čadca je rovetvená v doline medzi kopcami, preto v čase televízneho analógu zabepečovali TV signál až 3 TV prevádzače - Husárikovci, Krkoškovci a Liškovci.

Ináč keď Anténa Rock začínala,tak šla stereo...len neskôr sa rozhodli pre Mono, údajne tak signál má väčší dosah-aspoň tak to bolo vysvetľované .... Bol som prekvapený...ináč potešilo, že si vybrali pre vysielač aj Čadcu... aspoň to trošku obohatilo miestny éter ,spolu s pár stanicami, ktoré si tu koordinovali frekvencie na dokrytie mesta a okolia

Píšem ešte raz, vidím že neodolalo celú správu.... Čadca je v tomto prípade dosť špecifická...aj keď relatívne blízko Krížavy, väčšina mesta leží v jej tieni ,pričom Krížava pekne pokrýva aj susedné oblasti Česka a Poľska. Proste tu musí byť vysielač niekde v blízkom okolí-to už pochopili pri DVB-T aj DVB-T2.Dúfam, že tak bude aj pri DAB+...v spomínanom FM pásme tzv.západnej norme tu prvé rádio, ktoré si poriadne a čisto naladil bol až Expres v roku 2000.. dovtedy len české a poľské stanice.Aj teraz tu nenaladíš poriadne Rádio Slovensko a Regina a ani Devín,len _FMko, keďže tu majú svoj vysielač

No Čadca je v tomto dosť špecifická

Myslím, že Ti rozumiem. Keď som kedysi dávno začal počúvať AR na FM, nevedel som pochopiť, prečo ten indikátor STEREO nesvieti. Postupne som sa zmieril s tým, že naozaj vysielajú MONO a konštatoval som, že v dnešnej dobe je to hanba. V Čadci nenladíš DAB+ z Krížavy? Ja v Trenčíne mám DAB+ z Bratislavy (stálo to trocha úsilia, ale ide to pekne). Pekný večer prajem

To nič nemení na podstate veci.....FM pásmo je najrozšírenejší spôsob príjmu rádia...detto.slovenský DAB+ v Čadci nenaladíš, ale český a poľský áno...a net...hmmm,no všade človek kde počúva rádio, neťahá komp ani laptop....
Ale gro "problému" je skôr to, že sa jedná o špecifickú hudobnú stanicu,kde je spôsob a kvalita príjmu dosť dôležitá...krby to bola nejaká ukecaná talk alebo news stanica,tak poviem, že je to ok
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň