Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
Podla mna by mala Antena Rock urobit to iste čo Vlna aby to boli najlepšie radia na SK a odpustil by som im ze vlastni ich Ja a Ty. Obmienat playlist a vyhodit Sifona (v pripade Vlny vyhodit Dadikovu).
Horšie rockové rádio som ešte nepočul, hra len najosuhanejsie rockové skladby stále dookola, akoby každý umelec mal len 2-3 skladby, a sifonov sileny chraplak no sorry, kedysi som rádio počúval aby som spoznal nové skladby nových umelcov u anténa rock sa pomaly nedozvieme nič nové sorry
ta moderátorka volá sa mary annamária závodniková že by si vedel o tým.
Vie niekto , ako sa volá nová moderátorka tohto rádia celým menom? Nie je vôbec zlá a rád by som si o nej niečo vygooglil.
Ja si myslím, že všetci vyhráme štvorkolku !! Ozaj vyhral a dostal už niekto dennú výhru z RAR?
Ale vie mi to niekto vysvetliť teda, že české rockové rádia majú veľmi široký playlist a Anténa presne opačne?
Tóno narážal asi na terajšiu Vivu, ktorá bude okrem BA vysielať aj v ďalších mestách na západnom Slovensku.
V poslednom licenčnom konaní jej bola pridelená NR a v jesennom čakajú na odklepnutie TT frekvencie.
Verím, že toto zvýši počúvanosť toto rádia, keď už Best Fm sa nemá k činu.
A čo je konkurencia jedine Fun, Expres. To su jedine také celoplošky. Vlna by pocitila možno pokles, keby sa spamätá Best FM, ale to asi nepríde. A okrem Ant. Rock už žiadne ,,rockove radio" nemáme. Ešte One Rock, ale tomu tiež už berú frekfencie a pod. Takže konkurencia asi nie
Stanice Radioservices sú len úbohou paródiou na seriózne a plnohodnotné rozhlasové vysielanie. S osekanými playlistami, mono vysielaním, prázdnymi frázami moderátorov a podpriemernými cenami v súťažiach si koledujú o pokles počúvanosti. Ten príde už čoskoro - Konkurencia totiž nespí.
Podľa prieskumov najpočúvanejšia je RTVS so svojimi okruhmi.
Ale tie rádia skupiny Radioservices sú svojimi úzkymi playlistami ako 4 hrozná - jedna stanica, aj druhá aj tretia aj štvrtá je hrozná.
Ak majú jedného hudobného dramaturga, tak sa ani nečudujem, že sú ako cez kopirák tie playlisty každý deň.
Áno, čísla ukazujú, že to funguje, ale myslel som na playlist, že ten český je fakt pestrý a slovenský presne opačne.
Tiež to tak vidím ...ale čo sa dá robiť, keď prednejšie sú im čísla počúvanosti a nie kvalita vysielania a rozšírenie playlistu, čo nie len ja, ale aj mnohí žiadajú..
To su radia zo skupiny Radio Services, mne pride, že všetky ako aj Vlna, Jemne, E2 a aj Antenna Rock maju taketo úzke playlisty. Všetky maju rovnakeho hudobneho dramaturga.
Asi to aj funguje keď podla prieskumov Radio Services je skupina radii s najväčšou počuvanosťou
Neviem dokedy chcú točiť tie isté skladby. Počúvnite si české rockové rádia, tie majú široký záber rockovej hudby. Čím to je, že českým to ide a našim nie???
v poslednej dobe som dosť často počúval toto rádio, ale vždy vydržím len pár minút než dajú niečo čo už fakt neznesiem.Každý deň dokola to isté. Bieda...
Ak je tá Vaša Ľupka človek ktorý sa volá Ľubka Tomášiková, tak tá v Exprese robí správy a dopravný servis väčšinou v noci. Chýba jej trošku dynamika, ale keď robila veľké správy o piatej poobede s Maťkou Stanovčákovou, celkom jej to išlo. Zatiaľ bude robiť správy a dopravu hlavne v noci. Ale v Exprese určite nebude Ľupka, ale Ľubka
Lupka konečne si urobila dobre.Odchod z Antény bolo to naj čo si mohla urobiť.Nech sa Ti darí a si v pohode.Uz sa To tam tam začínalo doslova .........
Dokedy budú vo vysielaní podotýkam v rannom vysielani riešené otázky a odpovede z oblasti sexu erotiky či intímnosti poslucháčov?Riešenie orgazmu,dvorcov,erotických poloh či dĺžky aktu a erotických stonov.?Vrcholné neetické úbohé a neetické.Ubohost ranného vysielania a moderátora rádia Anténa Rock.Ubohost najhrubšieho zrná.
Veď to mi je už dlhšiu dobu divné, že ju nečuť :)
Igor, dík za info.
Giorgio ty si uz mesiac nemal zapnutu Antenu?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň