Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
"Veď je to kolovrátok ako Vlna len v rockovom podaní."
David (neregistrovaný, 195.91.28.xxx) 24.02.2017 20:18
Súhlasím, žiaľ sú to i iné rádia, stále dokolečka dokola denne tie isté pesničky.
posledne ozajstné rokové rádio bolo svojho času rádio Rebeca z MT vysielalo po celom severnom slovensku aj nejaké periférie. Ale to už je dávno keď vysielalo zo sklabinskej ulice. Teraz je celkom "rokové" roková republika. Na anténe rock sem tam hrajú strašné veci však nech sa už hecnú a pustia klasiku .
PS zmenené na "ANT.ROCK"..
ahojte nechýba vám stereo na všetkých vysielačoch už je skoro rok mono koncom Apríla by mohli spustiť naspäť,ahojte,čaute..
Ako je momentálne nastavené PTYčko pri 100,30 MHz Trenčín ?
Kks, tak teda Para je fuckt rocková skupina.. Mali by si teda poriadne preštudovať svoj playlist....
Licencia č. RD/26 - na digitálne vysielanie rozhlasovej programovej služby Rádio Anténa Rock: https://goo.gl/SP4B0K
Tak to je pozoruhodné,
pretože ja mám od Lucie Jelčovej inú odpoveď:
"k bodu 26 – Rada udelila licenciu"
PTY majú POP M.
Dobrý deň,
nie, táto licencia zatiaľ nebola udelená.
S pozdravom,
Mgr. Lucia Jelčová, PhD.
hovorkyňa
Útvar riaditeľa kancelárie
Rada pre vysielanie a retransmisiu
Dobrovičova 8
811 09 Bratislava
Rada pre vysielanie a retransmisiu SR sa bude na svojom zasadnutí č. 06/2017, ktoré sa bude konať 21. marca 2017, zaoberať aj žiadosťou o udelenie licencie na rozhlasové digitálne vysielanie spoločnosti GES Slovakia, s.r.o., Bratislava [programová služba Rádio Anténa Rock]. RVR bude prideľovať aj licenciu na digitálne televízne vysielanie spoločnosti Rádio Prešov, s.r.o., Prešov a Gúta TV s.r.o., Kolárovo.
Na 88.80 MHz má Anténa Rock nastavené RDS PTY na POP M.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhFiLmzIpk
Skupina BlackBerry Smoke - začiatok je kapánek nezáživný, pobrnkávajú si minútu a pol, no nakoniec sa z toho vykľuje dobrá rocková pesnička - je to "zrockovanie" južanskej country pesničky Man Of Constant Sorrow Soggy Bottom Boys - O Brother Where Art Thou.
Tak som ju nazval a za tým si stojím - bohužiaľ na Slovensku chýba skutočné rockové rádio - obsahom, zvukom a v neposlednej miere aj rockovými moderátormi - skutočnými znalcami. A je to veľká škoda, pretože na Slovensku je silná a početná skupina fanúšikov kvalitného a nefalšovaného rocku.
Viem, môžete namietať, že je všetko na webe, ale tak, ako je CD neporovnávateľné s klasickými LP-čkami tak je neporovnávateľný stream muziky cez net s dobrým zvukom v éteri. Howgh and keep rockin'
Niekto to tu napisal a vystihol dokonale :)
Toto je velmi presna definicia tohto radia. Zial my v podstate aspon v ba nemame rockove radio v eteri. Rockova republika ako citam konci alebo skoncila. Vyzera to tak ze to radio pocuvali ludia ktori mali nejaky vkus a rock ich zaujimal. Antenu pocuvaju skor pozeri ktori v skutocnosti moc velky prehlad o rocku a vobec hudbe nemaju. Antena je skor lacna imizdovka nez uprimny zaujem o rock.
Veď je to kolovrátok ako Vlna len v rockovom podaní.
Čísla im idú hore ako Vlne tak to meniť určite nebudú.
Mono majú pre lepšie pokrytie. Väčšie územie ide bez šumu. V CZ tak ide Impulz.
88.8 MHz vypisuje Pop music...nejaka nova chyba?
Skoda, ze to radio nezobrali ludia, ktori sa do rocku naozaj aj vyznaju...ten ich hudobny dramaturg bud nevie co je poriadny rock alebo pusta stale dookola overene rockovice a ma strasne maly prehlad v rockovej hudbe, pretoze je strasne vela kvalitnych rokovych skupin, ale tie v tomto radiu istotne nikdy nezahraju.
Je pózerská samohrajka s mono zvukom, príšerným playlistom a moderátormi s akože rockerským driveom v hlase...
F*CK OFF LOOSERS!!!
*apwrom
to malo byt rapom :-D Sorry za preklep
Co Tublatanka, ale Linkin Park a pesnicka In The End s tym raperom co tam spieva?? Tuto pesnicku by som vyradil a podobne pesnicky s nadychom rapu...ta kombinacia rocku s apwrom je totalna kokotina. A pesnicka Abstinent od Pary je teda fuckt rockova pesnicka...by ma zaujimalo, ktory clovek ma na playlist. Preto mam radsej RR.
Mám 50 a som rocker telom aj dušou ale nikdy som nepochopil ako niekto môže počúvať Tublatanku a tvrdiť aká je to bomba. Podľa mňa to bol a stále je vážny hudobný odvar v rámci Slovenska, o svete ani nehovorím. Viem že musíte púšťať našu tvorbu čo výrazne znehodnotilo Váše (a nie len Vaše) vysielanie, ale tri krát denne Tublatanku a že vraj ,,pecka". Myslel som že AR nebudem musieť nikdy preladiť, ale min. spomínaná slovenská tvorba ma k tomu núti ( a nie len mňa) škoda.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň