Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
načo sú J&T dve rockové rádia. Ako odnož k Jemným melódiam založili Drsné melódie z finálnym názvom Rocková republika.
Už len pár hodín a máme na Slovensku nové rockové rádio.
Antena Rock bude zamerana na masoveho posluchaca. Takze pocitaj s tym, ze tam budu hlavne prevarene kapely ako Bon Jovi, Europe, mozno nieco od AC/DC ci Kiss a urcite aj spominani Green Day... na nejake indie, art-rock ci metal mozes podla mna rovno zabudnut...
Keďže Anténa Rock bude s veľkou pravdepodobnosťou zameraná na rockové hity (alternatívu asi hrať nebudú, alebo len veeeľmi okrajovo), tak podobne ako Rocková Republika budú pravdepodobne hrať aj také kapely.
Inak som zvedavý, ako sa chcú od Rockovej Republiky v playliste odlíšiť a či vôbec. Lebo mám pocit, že voči RR sa chcú "vyhraniť" predovšetkým tým, že sú celoplošné rádio (čo v terestriáli ani zďaleka nie sú). A kedy mienia spustiť pridelené frekvencie v ZA, MT a LC.
Som veľmi zvedavý aké rockové pesničky budú hrať. Dúfam, že nie typu Green Day, Sum 41, Iné kafe a pod. kinder skupiny.
Nespamuj tu nezmyselnými linkami na texty ako sú tu už dávno a zbytočnými kecmi typu "vďaka satelitnému vysielaniu pokryjú prakticky celú Európu".... BTW vďaka tomu, že rádiá sú na internete pokrývajú celý svet a čo...:) Niektoré sú radi, keď ich počúva niekto tu...
Bude zaujímavé pozerať na súboj Anténa Rock a Rockovej Republiky
Inak by ma zaujímalo aké okrajove formáty tu z ekonomického hľadiska majú ešte priestor
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň