Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
Spustil, vypočul, vypol... To že má nečaká žiadne prekvapenie som vedel už dopredu, škoda no. Pritom je na Slovensku tak jednoduché spraviť niečo originálne pri tej našej hudobnej obmedzenosti v rádiach, ale stále nikto nič.
po 30 minutach som to vypol.. hudobne pre mna nie.. zopar dobrych skladieb ale non-stop rock mi nesedi
Web a papier znesu vela. Vie niekto overit v praxi, ci uz bezi MT?
čaute,je aj Lučenec Spustený mi hovorili aj volal som im a hovorili že je idú 2 frekvencie..
povedala moderátorka v správach po deviatej. :D Má byť Pezinku.
Inak PTY ROCK M nabehlo dopoludnia aj na BB frekvencii 97.6, ešte ráno bolo POP M. V rámci RDS PS je to stále "ANTENA".
Ahaaa. Velmi povedomý hlas. Hm, vynárajú sa spomienky na Mečiarovu Hviezdu FM.
Asponže sa neboja hrať aj Nirvanu.
idu spravy, vraj tento mesiac dame posledny vikend rucicku dopredu :D :D lol :D :D
Vsak Bon Jovi a pocasie :-D
Kto je ten hlas, co cita spravy a dopravu, tusim od desiatej?
Hehe, najskor hrali iba SK/CZ hudbu (Hey), potom najlepsie SK a svetove hity (Antena), az vylucili SK hudbu uplne. Pre mna tiez vitana zmena. Mame to zapnute v praci na test a celkom sa to da. Rano bolo OK, hoci spravy kazdu polhodinu to iste dokola ... uvidime casom. Nie som z toho zase extra vo vytrzeni. Babu - spravarku - si pamatam tusim z Fun radia, Tomaggio mi nepride velmi ako rockovy hlas :) Ale snazil sa :P
App-ka pre Android je už k dispozici, aj s Playlistom:-) :-) Ráno ešte nebola dostupná.
niekto este pocuva pocasie v rozhlase?
bude jasno az zamracene, ojedinele prehanky alebo dazd, v zime snezenie.
pocasie v radiu je snad uz len pre ludi, ktori su lenivi sa pozriet z okna.
Nevie náhodou niekto niečo o programe? Zatiaľ som postrehol len Ranný rock a víkendový rock. Okrem toho bude ešte niečo alebo len správy a počasie celý deň? Vďaka za info
Ináč, zatiaľ našťastie nehrajú žiadne slovenské hovadiny, čo vítam. PTY už ukazuje Rock M.
Čo som si všimol, tak ho v rannom vysielani hrali tri krat. Okolo 6.15, po 7.20 a 8.50. Hm, toto ani Expres snad nerobil.
Už im funguje aj funkcia TA pri dopravnom servise.
Zatiaľ sa mi to celkom páči.Pocuvam ich od 6:45 hod ráno :-) :-) Myslel som, ze zmenia aj RDS napr. na A ROCK, alebo ANT ROCK, ale zatiaľ je stále len ANTENA.
Uz rano o 5:30 sa moderovalo,islo pocasie a dopravny servis
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň