Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
Najlepšie je Rádio One Rock. Super hudba, fajn moderátorka...
počúvam Anténu denne - nie preto, lebo by boli lepší ako Rocková republika ale doma mám na nich lepší príjem . Je fakt, že opakujú od jednotlivých kapiel stále tie isté skladby tak 3-4 a nič viac. Zeppelin, Kravitz, Purple, Metallica atď a navyše tie príšerné coverky od Sweet a Troggs. Je to kvôli platbe za autorské práva ??
Neviem co tu vsetci riesite,ked mate moznost chytat naraz Antenu,Rockovu republiku,Aligator a este aj One Rock,narpiklad v aute,tak sa to pri pocuvani potom celkom v pohode prepina a kazdy si najde to svoje v tom momente.
Akože ho nikto nepočúva ? Tomu neverím. Ja mám len jednu výhradu k tomuto rádiu, že pesničky sa opakujú, ale to je problém kopu rádií na SK. Skôr pochopím, že sa pesničky opakujú, keď je rádio zamerané na jeden žáner, ale napr. taký sExpres, ktorý hrá rôzne žánre, tak tam sa to opakujú pesnčky častejšie ako u jedného žánru.
Takže rádiu ANTÉNA ROCK želám širší rockový playlist a čo najviac poslucháčov, pretože taký žáner má budúcnosť a nie ten moderný popík, pretože ten sa zachvíľu opočúva a nikto si tak skoro naňho nespomenie.
pocavaj ty politolog. Co ti prekaza, ze toto radio (ktore aj tak vobec nikto nepocuva), ze pindaju na vladu a stranu. Vsak jeden z hlavnych sponzorov strany JaT su majitelia. Takze to trvat dlho nebude a zatrhnu to sami. Vsak im nebude zamestnanec urazat kravku ktoru doja do bezvedomia.
no vies, niekto vie len opakovat hlasky z obdobia najvacsej slavy funradia.. tam bola narodna zrada, mikipremier a tak podobne. niekomu to staci, iny si o tom pomysli svoje.
Fajna muzika, Tomagio je profík. Mám ale tieto výhrady.
Šport v spravodajstve by nemal byť len hokej, presnejšie NHL. Tých 5-6 Slovákov hrajú len za seba a pre seba. Keď v zápase nahrajú alebo dajú dokonca gól, ideme sa pokakať.
Dopravného servisu je za 1hod na moje gusto veľa. Je to rádio pre motoristov?
Irituje ma umelkyňa od spravodajstva s krstným menom Ľubka! Zrejme si myslý, že je vtipná, duchaplná a že púšťa samé bonmoty.Podľa mňa je to simplexné, až hlúpe. Dookola ohurovať takými perlami, ako " Fico premiér, či Slovenská národná zrada", nekonečné dezinformácie v súvislosti s vlakmi zdarma, posledne velebenie "mladých pušiek" a mnoho iných štvavých výplodov. Hodí sa to do úst nejakej pubertálnej aktivistky SDKU, Novy, Siete..... niekde na mítingu a nie do rádia, ktoré chce zvýšiť svoju počúvateľnosť z 3% na viac. Má veľkú afinitu k deformácii slov, napr. hoďka. To je stále hoďka sem, hoďka tam. Že by to bola hodina? Zdôrazňujem, že to nie je vtipné, skôr je to slovník nevykvasenej adolescentky. Primár Štrosmajer zo seriálu Nemocnica na okraji mesta by túto drzú, neokrôchanú, patologicky sebavedomú perzónu hneď tituloval : Krávo nebeská !
Súhlasím s príspevkom Benjo-rocka z 22.11, keď píše, čomu sa má rádio s týmto označením v správach venovať, aj s tým, že politiky máme dosť inde.
Nech táto osoba nemení kvalitné rádio na štvavú vysielačku!!!
To je hruuuza, ale aspon nie som sam. :D
morbideath: aj ja mam podobny problem, obcas to len toci a toci a nehraje, inokedy zacne hrat okamzite.
Prosím vás, funguje niekomu vôbec streaming na webe rádia Anténa rock? Ja to skúšam od začiatku čo vysielajú aj cez tablet ale nikdy nič sa nespustilo. Či už som klikol na 64kbps alebo 128kbps.
Včera a dnes som som neustále počúval o nevýhodných prenájmoch vagónov a rušňov od českých kolegov. To máte od niekoho zaplatenú reklamu? Hádam nie od tých čo rozj..... celú ŽSR. Keď niečo pustíte do éteru, tak si to nejak overte aká je skutočnosť. To čo urobila súčasná vláda, sa nemusí všetkým páčiť,aj ja s tým súhlasím na 80%. Pracuje na žsr cez 30 rokov a viem čo píšem. Stav osobných vagónov z Čiech je možno lepší ako naše vlastné. Ste rockové rádio, skúste sa zaoberať v správach tým čo nosí názov rádia a novinkami okolo toho. Politiky máme dosť niekde inde.
dnes by bolo dobré si trochu viac zahrať túto skvelú kapelu,čo myslíte?
Super, dik za vysvetlenie a info. Tak este pozistuj :)
Zakazane je dynamicke PS, co vsak je jedna podzlozka RDS. Ostatne casti dynamicke byt mozu, ako napr. RT, CT ci PTY. Tieto ma aktivne aj Antena, v RT maju nazvy skladieb, CT je aktualny cas, PTY este overim ci prepinaju pocas spravodajskych vstupov.
Aha, takze maju dynamicke RDS (ktore je zakazane) alebo aktivny Radio Text (RT)?
Antena ma antenu nasmerovanu rovnako ako Best FM, takze pokrytie bude velmi blizke Bestu, pravdepodobne trochu lepsie kvoli vyssiemu vykonu. Po meste to hra paradne. A funguje aj dynamicke RDS.
Nezachytil som info o spusteni, no nakolko na par miestach isla dobre aj MT frekvencia, overil som ju na viacerych miestach v ZA. Takze ide, nabuduce sa zameriam na dosah juznym smerom...
Od včerajška, t.j. od utorka 28. októbra 2014 je spustená už aj Žilina na frekvencii 98,7 MHz (kóta Hotel Holiday Inn, výkon ERP = 0,50 kW, polarizácia Verikálna). Príjem vo veľmi dobrej kvalite, stereo, bez šumu s RDS. Milan, Bytča.
Milá rocková anténa, tak, ako som sa pred časom tešil, že od Vás bude možné počuť niečo normálnym ušiam blízke, teraz musím vyjadriť svoje sklamanie. V kocke :
1. Oznámte niekto hudobnému redaktorovi, že púšťať dookola uškriekaný Guns And Roses, Nirvanu, Metallicu a kvázineopunk typu GreenDay je najlepšia cesta, ako túto stanicu ľuďom znechutiť.
2. Asi mi nebudete veriť, ale tieto horeuvedené kapely nahrali aj iné skladby, ako tie, čo tam rotujú snáď mesiac v kuse.
3. Skúste siahnuť aj do rokov 70-tych, to boli zlaté časy rockové. Myslím tým melodický rock, nie nezmysly typu Marylin Manson....vážne sa začínam obzerať po inom rádiu. Škoda.
Spustenie tejto frekvencie promujú aj vo vysielaní.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň