Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
o tom to je. podlahli vlastnej iluzii alebo vlastnemu presvedceniu o tom co udajne ludia zarucene chcu pocuvat. pritom co poznam ludi pocuvajucich rock a poznajucich toto radio tak hovoria ze by uvitali keby rozsirili playlist. ja si myslim ze ludi by to potesilo a naopak nepreladili by. ved aj tato diskusia o niecom znaci. navyse praveze teraz ludia preladuju... takze cele je to o ich presvedceni co je vraj pre posluchacov najlepsie. ako netvrdim ze by mali hrabnut az do nejakeho alternativneho rocku aj ked niektore skladby ktore hraju by sa tam dali zaradit. ale povedzme z tych menej znamych veci. alebo blues rock. ok su komercne radio beriem. ale toto co robia je po urcitom case nepocuvatelne. proste naozaj 15-20 pesniciek dokola
Čísla počúvanosti stúpajú a v ďalšom prieskume verím, že predbehnete Lumen, keď nie viac :))
to neustale verklikovanie najznamejsich skladieb ma zaklad v osloveni co najvacsieho poctu posluchacov, ved vypocut si U2, Team, R.E.M, Oasis, Bryana Adamsa moze aj ten co nie je orientovany na vylucne rockove zanre ... necudoval by som sa, ak by majorita posluchacov tejto stanice nepoznala napriklad Alter Bridge :)
Konkurečné prostredie má svoje výhody. Môžeš preladiť na Aligator, One Rock, alebo Rockovú Republiku.
Dobry den,
Prosim, nechapte ma zle, ale hrate dookola 15-20 skladieb. Rockovy zaner je velmi roznorody a bohaty na skladby. Preco, ked hrate Nightwish, je to vzdy Nemo? Twisted Sisters Were not gonna take it. Preco ked hrate Iron Maiden, AC/DC, Black Sabbath tak max. 2 skladby dookola? Po 2-3 mesiacoch pocuvania som vsetky vase skladby pocul niekolko krat a uz je to nuda.
Navyse, ma irituje stale dookola hrany Personal Jesus od DM. Podla mojho nazoru je cover verzia Personal Jesus (Violator) stelesnenim elektronickej hudby konca 80-tych rokov a prudu depesakov, co je na mile vzdialene rockovej hudbe. Neskorsie pociny DM su samozrejme rockove napr. Songs of Faith and Devotion, ale Personal Jesus????
S pozdravom
mo
Parádaaa :D Pred chvíľou hrali skupinu Karpina a pesničku Prievidza :D Už konečne viac nových pesničiek hrajú.
Teraz hraju legendarnu slovensku punkovicu Slobodna Europa. Uz zacinaju pomalicky aj ine pesnicky hrat ako stale tie iste.
Tak sa mi mojou účasťou v tejto hre dnes v DK podarilo zdvihnúť účasť tak odhadom o 20 - 25%. :-) Čím chcem povedať, že vzhľadom na okolnosti (mizerné pokrytie a tým aj povedomie o Anténe Rock v DK) sa dnes o cca. 13:00 na parkovisku pri Tescu v DK žiadny nával poslucháčov nekonal. Dokonca mi bolo po správnom zodpovedaní 2 otázok (ohľadne vysielania) uznané aj to, že rádio som mal pustené "iba" na smartfóne cez internet a nie priamo na autorádiu (tipujem, že v inom meste by som si s tým asi neškrtol:)
Btw. ak by chcel niekto závidieť, tak som si odniesol autokameru. (:
Vdaka za informaciu o tejto hre.
Dnes som si v novinách všimol reklamu na súťaž s Anténou Rock ( http://antenarock.sk/novinky/hladame-hrdych-rocker… - Tomagio bude chodiť po Slovensku a odmeňovať tých, ktorí majú v aute naladenú Anténu Rock. Čo ma najviac pobavilo, že v zozname/časovom rozvrhu miest, je aj Dolný Kubín. :) No čo, RadioServices aspoň u nás ušetria na cenách, keďže v DK je Anténa Rock v éteri/terestriáli absolútne nepočúvateľná (aj keď slabučké presahy - zachrčané mono bez RDS - sa zo Suchej Hory a Úložiska dajú miestami zachytiť).
ja som im pisal a ani sa mi neunuvali odpisat. a to som bol slusny. mozno im treba vynadat neviem :-) ale najlepsi protest je ked po upozorneniach nic nemenia jednoducho preladit. ja to tak robim. jednak tu chytam aj ine rockove stanice a aj ine nerockove...
Keď niekto nakúpi práva na 10 - 20 albumov samozrejme, že ich bude hrať dookola. S Tomagiom asi plieseka puberta - všimol si niekto ako mu preskočí hlas ako keby mutoval. Nehovorím o správach - to je jednoznačná presstitúcia. V OneRock majú moderátorov, ktorí sa o rockovú hudbu zaujímajú a vyznajú sa v nej - a to nemusím hovoriť o Rockovej republike.
Nerozumiem, preco radia nevyuzivaju net na optimalizaciu playlistov... Urcite by sa zapojila cast posluchacov, ktori by im tak pomohli doplnit prip. vymenit cast piesni. Urcite by to bolo realistickejsie, nez umele studie a prieskumy. Uvedomujem si riziko malej ucasti, no aj 30 pravidelnych posluchacov moze poskytnut zaujimave tipy... A satármo :))
Nechápem prečo toto rádio ignoruje skupinu Katapult, ved je to veľmi dobrá rocková skupina
a vy kde žijete? čo je socializmus, že je niekto povinný sa ohlasovať? si to rádio platíte z daní? sa preberte. treba písať do rádia, nie tu do diskusného fora a ešte čakať, že sa niekto "ohlási"!
Najhoršie je, že nikto z vedenia z rádia sa tu neohlási...
Súhlasím s predchádzajúcimi názormi a zopakujem:
Šport v spravodajstve by nemal byť len hokej, presnejšie NHL.
Radio zamerane na dopravy servis je tuším Express, nie?
Ľubka, priosím Vás, budte reálna chcete byť vtipná, ale nie ste, proste to takto nasilu s opakovynými vtipmi nejde. " Fico premiér, i Slovenská národná zrada" - mna politika absolutne nezaujima a takata štvavá uz vôbec. Posledná vec - neustále opakujúce sa 3 reklamy dookola a tie isté skladby dookola. Nirvana, AC/DC, Led Zeppelin...všetko je to fajn...ale vacsina týchto kapiel ma natocenych x albumov a Vy stale dookola 3 skladby - pre istotu tie isté. Ked pocujem reklamy - Brana Pemat, ani som ta nepocula ze si prisiel, otvaram okno v aute a zvraciam, do toho tie iste skladby ako predchadzajuce rano...pre mna ste sklamaním. Ak to zmenite, rad Vas budem pocuvat dalej. Zlepsite sa a prosim vysvetlite preco stale dookola tie iste skladby. Aky je na to dovod?? dakujem
Máš pravdu, ale budú s tým musieť niečo robiť, pretože je oveľa viac rockový kapiel ako momentálne hrajú, ale teraz som rád, že patria do TOP 10 najpočúvanejších rádií. Konečne ľudia dávajú priestor naozaj hudbe a nie tým moderným POPíkom, ktoré budú zachvíľu opočúvané a po čase neštekne po nich ani pes.
Aj mňa irituju presne tie opakujúce sa skladby ono v podstate ako keby jeden a ten isty Playlist opakovali každý deň len poprehadzuju časy kedy hrajú tie skladby. Ale zas je to jediné radio ktoré sa v Prešove na FM dá počúvať.
Mne asi viac vyhovuje ANTÉNA ROCK čo sa týka hudby, aj keď sa skladby opakujú..
No prečo asi tak asi naše super rádiá hrajú ako hrajú.Hudobní redaktori sú nesvojprávni, lebo musia hrať len to, čo im tam naservírujú "prieskumy", takže načo ich tam takéto rádiá vlastne majú. Už ani neviem, ako to nazvať, keď na jednom úžasnom rádiu nehrajú roky nič iné od Eurythmics ako Sweet dreams. To musím počúvať v noci v robote a aj na ako tak pre mňa počúva teľnom rádiu/Best/ hrali/hrajú/ od Gotta len Trezor, ako keby iné pesničky nemal. Takto by sme mohli pokračovať.
Tak to na zaciatku vyzeralo ze aspon toto radio sa bude dat pocuvat...aaaaaale........aj toto ako aj ostatne hra stale to iste do okola a este aj od tych istych kapiel to iste aj niekolkokrat denne...slubovali ze budu pridavat nieco nove...kedy...dockame sa alebo skor ho zrusia ....a aby toho nebolo malo aj tie iste "hlasky" stale dookola...PROSIM POVEDZTE IM NIEKTO NIECO!!!!!! pretoze ked som im pisala tak len slubovali a uz presla nejaka doba a nic....na Slovensku nebude nijake "pocuvatelne"radio ?!
To co dnes o 15tej hlasili roboti spravy ? :-D
Prečo hrajú stále to isté, I was made ..., Bohemian rh. Hells bells, atď - sú síce fajn ale denno denne... ACDC má toľko super skladieb, ktoré som ešte nepočul. Ale Anténa nie je sama - predtým ma Aligátor každý deň približne v rovnaký čas "budil" skladbou Lola ...Preladil som ich - aj keď Kinks mám veľmi rád.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň