Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
Dlhšie som ich nepočúval a oplatilo sa. Konečne je playlist o niečo viac obohatený alebo skôr hrajú aj iné pesničky tých istých skupín ? :-D
ID je zmenene aj na kapacite Towercomu na 23.5°E na Antena Rock :-) :-)
Takéto RDS ( ANT.ROCK ) som si myslel , že budu mat od zaciatku vysielania.No oni to zmenili až teraz.Aj na 100.30 je RDS ANT.ROCK už 2-3 dní :-) :-)
Je to tak aj na frekvencii 97.6 MHz. Keď som to pozeral po polnoci, tak to bolo ešte po starom.
POCUVAM VAS VZDY OD RANA AZ KYM NEZACNETE HRAT TEN HNUS KAFE :D
Už dlhšiu dobu si na ich streame všímam (terestriálny stereo príjem nemám doma v DK k dispozícii), že veľká časť ich vysielania ide aj na kvalitnejšom 128 Kbps streame iba v režime mono (kde-tu sa objaví jingel či pesnička v stereu, ale je to žiaľ menšina). Tak isto je to aj v ich streame na satelite. Preto ich v slúchadlách takmer nepočúvam (neznesiem rock v režime mono), iba občas cez reproduktor na mobile (aplikácia Radia.sk) a cez web na kompe. Mohli by si s tým už niečo urobiť.
v sobotu po 20-tej vraj budú pravidelne vysielať záznamy koncertov. už ten prvý išiel s poriadnym oneskorením. a vôbec majú svoje vlastné časové pásmo.
čaute PO na frekv.105,2 FM neide stereo a len slabo ide a npekné to je vie o tom každý ti Prešove a okolí,takže opraviť,dakujem,dovi
Klasická reklama. Nevidím na nej nič, čo by stálo za osobitnú zmienku.
čau peťo kde si to zistil na denníku pravda na nete nemôžem najsť a daj mi to link že by som to prečítal,čau
deviata strana je vyčlenená výhradne propagácii tohto rádia.
Prijal by som KORN vo vasom playliste ďakujem.
pre TN už skoordinovaná je a je súčasťou jesenného licenčného výberového konania. Pridelenie tejto frekvencie rádiu Anténa Rock by malo byť už len formalitou (začiatkom novembra).
táto frekvencia je veľmi dobrá není ničim rušená dúfam že sa im to podarí skoordinovať
Počúvam Anténa Rock a idú si nejaký rebríček rockových hitov. len som sa nedozvedel kto alebo podľa čoho ho zostavovali, pretože mne sa zdá, že ide o úplne bežný playlist. Pozrel som si web a na nom tiež nič nepíšu. Akurát ponúkajú na predaj svoje predražené tričká.
Zvyknem obcas pocuvam ceske radio Radio cas rock a uvedomujem si, ze nasim rockovym chyba napr program Hudba na zelanie. Akurat neviem ci sa takyto program viac hodi na Antenu alebo na Rockovu. Konecne by mohli zazniet ine pesnicky ako tie co davaju stale dokola.
Dlho som nemal pustenu antenarock ale som milo prekvapeny .taky lahky rytmicky rock co mi ani polovicka nenadava co tom pustene.uvidim ako je to este z rotaciama lebo to iste som hovoril aj o vlne a tu kvoli castym opavackam nedokazem mu prist na meno
anténu počúvam doma aj v aute, ale keď počujem tomaggia naskakuje mi vyrážka, na svojich akože vtipných výrokoch sa smeje akurát on sám a o jeho uslintaných narážkach na ženy ani nehovorím, byť na Ľubkinom mieste, tak ho preplieskam...celé zle, proste trapas, prepínam
Matej Sifon Mervart - gitarista topolcianskej pop-punkovej kapely Fishing Strip ... ja si ho pamatam este z Radio One, potom presiel do One Rock no a aktualne je tu ...
Do playlistu pribudla pesnička MY GENERATION od THE WHO :))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň