Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
ahoj PIsta,prepac,neviem ako si to myslel s tou Mirkou Brezovskou na Antene...este beatu dubasovu a bude to "komplet".../podobne ako tu piše Riči-kdeže Iglesias na Antene/...viem,ze Mirka spievala napr. aj s Ventil RG,ale to ozaj radsej nie...ale suhlasim s tebou,ze aj "sližov" a "kafe" idu az velmi casto...
dakujem vam.ste naozaj radio ktore ma gule,ale niekedy mam pocit ze sa pusta moc slizov a tej kafe.co tak pearl jam,gladiator,mirka brezovska,metalinda.viem nemam vam do toho kecat,ale zacal som vas pocuvat ked som si vas naladil na sk a pocuvam vas stale.dakujem dakujem dakujem
No Miguel, vyzerá to byť na Red Hot Chili Peppers - Otherside
Pozri si playlist, ak to nie je tá :) http://onlineradiobox.com/sk/antna/playlist/1?cs=s…
Zdravím, včera 3.1. Okolo 20:15 hrala pesnička a rad by som vedel aká to bola. Spieval to chlap a bola o láske. Ďakujem za odpoveď
Snáď si to dajú do poriadku v dohľadnej dobe.
Táto frekvencia používa ešte identifikáciu _ANTENA_ (RDS PS).
Operátori aj Skylink má vyhrievanie parabol. Takže to fakt vypadne hlavne počas búrok resp.atmosferického rušenia. V zime osobne výpadky zaznamenám u seba iba pri námraze. Sneženie ani výdatné mi nevadí. V lete iba počas silných búrok. Mám 90cm parabolu.
Za analógu keď som sledoval nemecké free stanice Pro7, RTL, Sat1, Vivu bolo pekne vidieť ako začína zrno a šum vypadávalo to postupne...
ani nemusí byť zasnežená parabola, stačí že počas dažďa / búrky prídu 2 - 3 - 4 oblačnosti nad sebou a signál neprejde. Aj keď sneží, tak nie preto nejde signál že je zasnežená parabola (to by tam muselo byť kvantum snehu), ale kvôli tomu, že signál neprejde cez oblačnosti - mraky - neprepustia signál, lebo ešte sa len blíži búrka alebo dažďové mračná a ak sú v trase, tak už to neprejde napr. Best hneď vypadáva modulácia a seká... (tie rádia čo berú moduláciu zo satelitov). A nemusí byť len problém na vysielačoch, ale aj keď je búrka / sneženie v BA, tak už tam môže degradovať odosielaný signál zo štúdia na SAT a na ostatnom území SK nemusí pršať / snežiť a vysielače už prijímajú zdegradovaný signál hoci je jasno. Ale to isté je aj pri TV SAT - FTA, Skylink, Digi, UPC... atď. hneď to vypadne akonáhle je rozsiehlejšia oblačnosť - búrka, dážď, sneženie. Preto je mať lepšie pozemnú RR trasu ako hlavný zdroj a SAT ako alternatívu, prípadne ešte aj net.
Pravdepodobne nie v celej strednej Európe sa v takej miere ako u nás rieši šírenie signálu na vysielače cez satelit, kto vie. Aspoň v ČR určite nie
Ale sneží v celej strednej Európe. :-))
Je to jednoduché , sat. parabola zasneží a vypadne downlink. V tomto prípade ani nezaberie mať náhr. sat. link , jedine vyhrievanú parabolu :-)
V tomto smere sme v strednej Európe snáď unikát..
dobré ránko aj deň neide Prešove anténa rock je nosná a ticho na 105,2 FM pásmo neviem odkedy neide,poprosiť opraviť..
Po dlhsom case si ich pustim a uz tam hraju toho nacka Daniela Srandu...hnus...dufam, ze sa toho vyvaruju a taktiez aj tych rockovo rapivych pesniciek...neznasam to
Ak máš možnosť tak si nalaď Rockovú republiku, ....Anténa rock sa len na rockerov hrajú ,Rytmusa však v krvi majú.
Je to už opakujúca sa fráza, že opakujú pesničky, ale už naozaj by mali obnoviť playlist. Ide mi už na nervy stále sa opakujúci, napr. Limp Bizkit a penička Abstinent od Pary mi teda absolútne rocková nepríde...nájde sa tam ešte pár songov, ktoré na posluch s rockom nemajú nič spoločné.
vážení poslucháči okolo Bratislavy-Devinská nova ves na na 97,6 ide anténa rock a dajte overiť či ide,lebo na ich stránke je uverejnené že ide 97,6 FM pásmo,dovi..
ahojte,čaute všetci z Nového mesta nad Vahom si zapnite anténu rock a už ide od minulého piatka 9.9. a napíšte tu na diskusií,ahojte..
Podobný formulár má aj Rádio Jemné. Môžeš si rozšíriť zbierku samolepiek o ďalšie rádio :-)
Ten marketingový guru si zaslúži medailu :)) Ale zas ktoré rádio má samolepku?!
Ty kokso to je cena pre rockoveho poslucháča! Toto sa rozdavalo v 95. Druha faza bude rozdavanie CD. Asi moc pocuvam zahranicne radia mal by som sa vrátiť do reality.
Napravo troška nižšie, mne práve dnes prišla asi po týždni. :)
Stream vysiela normálne Stereo. Mono vypli len na FM, pravdepodobne jednoducho odstrihli pilotný tón a do modulačnej trasy púšťajú mix dvoch kanálov+RDS. Celá vec. Aspoň by si mohli prenastaviť modulačný procák, ktorý beží na tom istom presete ako pred tým. Možno by ten Mono zvuk, mohol byť "záživnejší" :D :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň