Diskusia k téme Rádio Anténa Rock
Nič si z toho nerob, do rocku nemusí patriť len to čo si Ty myslíš že tam patrí. Bastille určite patrí do alternatívneho formátu a tie sú v skupine rockových formátov. No a tiež som videl Bastille pár krát na MTV Rocks, kde sa napríklad bežne hráva George Ezra
Tá pesnička od skupiny Bastille má byť rocková pecka????? Šak reku mám Expres zapnutý
Dokola tie isté piesne,to poznáš tvorca playlitu tak minimum skupín a spevákov? ale naše rockové kapely vôbec nehráte,len popové odrhovačky čo tu nemajú čo robiť!!! A moderátor s plnými gulami škoda hovoriť..
.
I like Aligator better......maybe you can do no repeat days and two for thusdays with the same artist with two songs
bloodhound gang, bad touch je rock??? to su veci...
toto radio je presne take iste ako ostatne, da sa pocuvat par hodin denne . po par dnoch aj tak zistite ze drhnu stale par pesniciek dookola. a niektore su fakt "rock jak svina" . Ale sebavedomie im nechyba.
Dnes je plno spôsobov ako počúvať hudbu, nevidím dôvod počúvať nejaké rádio. Len zbytočné kecy a reklama - dakujem, načo. Urob si playlist, nahádž si to do mobilu a máš vlastné rádio, ktoré ti hrá čo chceš ty. Doba sa zmenila, komerčné rádiá sa stávajú nezaujímavými a počúvanosť bude len a len klesať.
Neurobia, pretože takto je nastavený trh :-) A im je jedno, čo si myslí jednotlivec, všetko je to o mediálnom trhu, názore a burze ... a samozrejme peniazoch :-)
Bohužiaľ toto je realita a plakanie na fórach Anténu Rock nezrujnuje. Predávajú čoraz viac reklamy a preto plánujú rozšíriť ďalšie lokálne vysielače. všetko sa násobí, aj tento "hnoj" :-)
Pooooommmooooooc !!!!!!!!!! Už sa neda !!!!! Katastrofa !!!!!! Kde su tie guleeeeee !!!!! Už čakam sto rokov od kedy vzniklo ANTENA ROCK a tak som sa tešil že konečne niečo a NIČ !!!! Od kedy začalo radio od vtedy sa nič nezmenilo stále ten isty playlist no katastrofa už aj radio regina ma väčšie gule ako VY !!!! Viac rocku sa tam hra jak u vás smutne no čo už ....a take skladby ako ; dobry večer priatelia vybehnime na polia ;; to čo je !!!!!! To akože ma byť rock ????? Ta asi neeeeee !!!! Sory ale toto a veci podobne to je hruza a des však tolko je fasa rockovej metalovej hudby že až tak s tym skuste niečo urobit dikes
Vysielač na vrchu Stráž má dve trasy a to jednu podzemnú a jednu vzdušnú na stĺpoch (tá slúžila ešte počas výstavby v 90. rokoch). V súčasnosti sa využívajú obidva (v prípade výpadku ako záloha). Rovnako sa to malo realizovať aj na Ščobíku, kde bola len vzdušná trasa, ktorú stále polom po veterných smrtiaš trhal, preto sa mala realizovať aj podzemná trasa. Ale minulú jeseň zomrel majiteľ týchto vysielačov Jozef Ďurišin, tak neviem, či sa to riešilo resp. či to bolo zrealizované alebo dokončené.
Neverím tomu aby bol až taký problém zo Scobikom. Niekto tu kedysi písal, že prípojka má ísť do zeme. Ak je v zemi tak ak blesk nepoškodí vysielač tak nemôže byť problém s vysielaním. Je to nevyužitý potenciál frekvencií keď mohla vysielať z Makovice.
Vo Vranove vyskúšaj prijímať Rádio Anténa Rock zo Sniny na vonkajšiu anténu - smerovú alebo kruhový dipól (aspoň 10 metrov nad zemou, čo je výška šikmej strechy 2 posch. rodinného domu)
Žiadny sninský vysielač nikdy kvalitne nepokryl Vranov nad Topľou kvôli kopcu Vinice.
Škoda tak som sa tešil,vo Vranove je to slabé
Ty si už asi zabudol ako skončilo spustenie 88,5 MHz Vlny zo Ščobíka. Tak, že viac nešla ako išla. Stále sa chodilo hore opravovať a k tomu priamo k stožiaru nevedie cesta. Nepamätám si aby za čias Vivy a Kissu išiel Ščobík v kuse pol roka, stále boli výpadky. Ja som rád za Maguricu, Dolný Zemplín Ščobík aj tak nepokryl, tam je teraz voľná 93,9 MHz a smer Bardejov, Svidník sa hádam niečo skoordinuje. Ďalej to analyzovať nebudem. Radšej stály signál z Magurice, ako sa triasť nad Ščobíkom. Čo viem, je problém s elektrinou + Vojenský obvod Valaškovce. Pre ostatné informácie môžeš kontaktovať priamo Towercom a pýtať sa prečo? Ku plánom Rádia Šírava radšej pomlčím, ešte aj na spustenie 89,7 MHz volali externú firmu.
Je to hraničná obec a pre také lokality radšej skoordinovať stačí 100W frekvenciu aby dokrylo sa to zatienené územie. Každému vysielateľovi by malo ísť o to aby pokrylo čo efektivne najväčšie územie. Škoda. Neviem kto teraz vlastní Sčobik a či je až taký problém spojazdniť to z toho vysielača. Pokiaľ viem tak rádio Šírava chcela vysielať práve zo Sčobika.
Všetko má svoje plus a mínus. Ščobík v Ubli nešiel vôbec, Magurica ide nádherne.
Ahoj neregistrovaný tam nejde elektrika to preto nemohli dať na scobik a ty kde byvas akom meste,odpíš mi a u mná ide dobre v lese aj mojej ulici a trochu zarusi.
Žiaľ pokrytie je mizerné v porovnaní s predchodcom. Veľká chyba je, ze nemajú viac vysielačov na východe tak to mohli kompenzovať keby to spustili zo Sčobika pokrytie by bolo oveľa väčšie. Keď sa vysielalo zo Sčobika chytil som to na bežnom rádiu v interiéri teraz nezachytil som ani na vonkajšej anténe. Môzme len spomínať na mobilný príjem 95.9.
Tá Magurica je utopená okolitými kopcami vhodná je len na mieste pokrytie tým pádom zbytočne praží 10kW.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň