Diskusia k téme Pirátske rádiá
Ano, aj s tym pocitam, ze si robil srandu, ale ak nevyskusam, nezistim to.
Niekto si asi robil srandu, ale neviem to isto. :-))
Ahoj, fakt si clovek, ktory stoji za vysielanim v BB? Ak ano, tak super a diky :-) Chcel by som vediet, ake mas plany s vysielanim do buducna, pripadne co za techniku pouzivas... Mal by som nejake napady pre Teba, ak by si sa mi chcel ozvat, pis na mail ;-) Drz sa!
Ozvem sa vam este. Dnes bol zaujimavy den :D
Tak to už ho asi hľadá Telekomunikačný úrad. Na českých fórach píšu piráti, že vypnutie elektriny znamenalo, že Telekomunikačný úrad sa blíži k "cieľu".
Uvidime, lebo radio vypadlo cca o 13:30 a elektrika vypadla uz okolo 11:00 hodiny. Predpokladam, ze prevadzkovatel vysielaca je uz doma, takze by to bol medzicasom nahodil. Skor to vyzera na zamerne vypnutie :( Dufam, ze nie definitivne!
Dnes doobeda vypadla elektrika a radio tiez (takze to nema na zalozny zdroj) :D
Minule som isiel do BB cez Micinu a medzi Hornou a Dolnou to hralo celkom cisto (v dedinach nie) , a potom zase az pri zjazde do BB na Uhlisko.
:D tak to ma chalan riadne izolacne okno, ked po jeho otvoreni doleti signal do Zvolena :D Aj by som s nim chcel odkonzultovat nejake veci, ale ked sa boji ozvat ... :P
Super, opat kamosko rozbehol vysielac naplno :) Pocuvam dalej... dakujem!
proste prislo ochladenie tak si pirat zatvoril okno na byte, preto ho uz nenaladite az po Slovensku Lupcu :))))
Zrejme vysiela len pre sameho seba a ty zachytavas nejaky presah. Ak ma nejaky mikrovysielac u seba v izbe, tak cez okno to moze zasavohat prave tych niekolko ulic, ktore spominas.
Cau Peto, zistil som, ze pirat dalej pirati, ale mega-radikalne znizil vykon. V praxi to u mna znamena, ze v interieri nenaladim ani tuk, hoci som evidentne blizko zdroja. Pretoze na autoradiu ho naladim aj v mojej ulici - ale citelne slabsie. Dokonca to nehra ani po celej Sasovej, ale iba na niektorych uliciach. Viem aj na ktorych, ale nejdem to tomuto nadsencovi komplikovat a prezradzat zbytocnosti :D Aj ho chapem, tiez by som velmi neriskoval, ale keby sa predsa len rozhodol navysit vykon spat, bol by som rad :) Jeho radio som si totiz ulozil aj na predvolbu, co sa nie kazdemu radiu u mna zadarilo (vsak Vlna? :D ) Ak by sa autor radia nakoniec osmelil a chcel ma nakontaktovat, moj mail je evosonic@seznam.cz. Drzim palce.
Po cca mesiaci sa pirát odmlčal...
Ani som si nevšimol, že je to také staré. :)))
Takže sme to včas nestihli :-) No škoda...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň