Diskusia k téme Pirátske rádiá
87.50 MHz tu v BB zvyknem ladiť niekedy, tento štýl muziky mi celkom sedí...
A vysiela uz celkom dlho. Som zvedavy, ako dlho to potiahne. Aby som pravdu povedal, v aute momentalne nic ine ani nepocuvam :) ...a vlastne doma tiez. Autoradio to zvlada vyborne, no na mensom prenosnom radiu uz signal koliduje so silnymi JM - Sucha Hora 87.7, chcelo by to posunut na cistejsiu frekvenciu. Pozeral som, ze taka "krabicka", ktora by mala mat podobny dosah, ako tento pirat, stoji okolo 380€ (dosah do 10km), samozrejme cisty signal do par 100m, mozno 500, 800...
Trochu oživenia nikdy nezaškodí :D :D škoda, že to nie na nete
Konecne som doma a mohol som otestovat prijem pirata na 87.5 FM. Som v soku, ako to hra vyborne po celom meste BB, naladil som ho uz na ceste zo Zvolena. V centralnej casti BB okolo ESC to trochu sumi, ale inak parada! Obsahovo je to zaujimave - alternativa voci ostatnemu eteru - remixy tanecnych skladieb ...moze byt ;-) Stale sa vsak zamyslam nad technickou strankou radia - ten vysielac nemohol byt lacny, pripadne zbuchany na kolene... keby sa mi nahodou prevadzkovatel chcel ozvat, prikladam aj moj e-mail, aj ked chapem, ze radsej zostane v uplnej anonymite :-) Kazdopadne drzim palce a fandim :-)
LE MIX DE PMC..toho tam bolo počuť už od začiatku.
teraz pred obedom uz aj s nejakym ceskym moderatorom
smer vychod - hra po Slovensku Lupcu
Viem este o jednom aktivnom piratovi v Kolaczycach pri Jasle v Polsku. Na 89,1 vysiela Radio Jasna Gora aj s RDS. Je to zachytitelne na niektorych miestach slovenskej hranice v okoli Bardejova a Svidnika, ak je zatieneny Kotnik.
Fuha, tak to je paradne pokrytie - z toho by mohlo byt normalne lokalne radio :)
Mi dnes islo od Jakuba až po odbočku na Kováčovú.
Diky moc, hra to fakt slusne, som zvedavy, do kedy to pobezi. Dufam, ze zaciatkom augusta, ked sa vratim domov, to stihnem otestovat :-) Ak uz ma niekto takuto slusnu vybavu, co sa tyka dosahu signalu, verim, ze to nevypne po 3 dnoch :-P
je celkom slušný, by ma zaujímalo kde je umiestnený vysielač...
Lepsie ide na vychodnej strane panelaku ako na zapadnej. Lokalita Sasova.
Peto, vies to nahrat a dat aspon kusok napr na Youtube - napr s pohladom na autoradio? :) Akurat nie som v BB - dovolenka ;) Dik
pokrýva celé mesto, pokrytá je ako Sásová, tak i okolie hypermarketu TESCO na Zvolenskej ceste, vo Vlkanovej som to ale už nezachytil...
Vysiela sa aktuálne LE MIX DE PMC, RDS sa nevysiela...
Trochu som to vyladil, najlepšie mi chodí z východu odrazom od kopca. Z toho kopca je dobrý výhľad smerom na poľsko. Sú to krakowskí piráti :)
Vies mi povedat ci vysiela casto? Ja som vcera mal otocenu antenu smer severovychod az vychod a vertikal (skor pouzivam opacny smer) a odtial sa mi dobre odrazaju stanice z kysuc a z polskeho Krakowa. Nasiel som na nete ze z Krakowa vysiela jeden pirat ale ak to pocut aj u mna tak musi ist aspon 500 wattow. Z Krakowa mi ide stale napr 97,7 s kilowattovym vykonom.
tak v tom zozname asi nebude. :)))
na 94 z PL nie je nič jedine ak:
93,9 Radio Maryja Ustroń *Góra Czantoria - Kolejka* 0,20 V
94,1 Radio RMF Classic Katowice *Budynek Altus* 0,60 V
Je chytitelná aj na Orave, no je s toho taký ešus lebo mi tu pomerne dobre praží F1 94,1 ktorú sa snaží ešte pretlačiť aj Devín z KH. nepochybujem že poliak, na to z akou intenzitou to hrá, ale bude to blízko
Vertikál smer Liptov resp. Odraz od Choča
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň