Diskusia k téme RTVS
Born to lose : dakujem za trefnu odpoved..
Velmi ftipna a trefna Rofl.. boris sniva o elane
A rozovi jazovi :)
Machala zatiaľ len šecko zlikvidovala...
síce písať vie, ale jeho hovorený prejav nestojí za veľa. ale on je v RTVS natoľko zabetónovaný, že onehda boli dokonca aj pokusy sem pretlačiť aj jeho syna. o DIY farbení si šedivých vlasov a starnutí s dôstojnosťou písať ani zmysel nemá. čo narobíš, keď je tak obľúbený?
vela toho nezmenil a kto čakal niečo ine musí byť neskutočne naivny.Hlavne spravodajska tv je velká katastrofa od grafiky až po samotne vysielanie.Jok 24 vyzerá ovela lepšie tam su už aj dislusie pred komunalnymi volbami na rtvs 24 si asi nevšmimli že idu župne volby.Je to slabota a to už ani nehovorím o rozhlasových staniciach.
Ahoj zmeni nieco po odchode reznika ?rtvs by potrebovalo...napr ten pista vandal ma vlastny nazor a vysiela s priaznivcami KDH .a ten otravny textar elanu ? A to ma tolko radii..a to nemozu fm?
...alebo ju zrušili nadobro,ale považujem za pravdepodobné, že Hana Overweter Rapantová žijúca už dlho v Holandsku už nikdy na Slovensku moderovať ani inak pracovať nebude. Píšem to sem iba preto,že moderovala tak ako mnohé iné superhviezdy vtedajšej doby /2007-08/ vo vtedy celoplošnej Vive. Kto považuje výraz superhviezdy za prehnaný, nech si pozrie stránku radioviva.sk na Wayback Machine.
Na streche budovy pyramídy SRo sú kvôli tieneniu jadra až 2 spoločné antény - kuk:
... ako už asi viete, bude v RTVS nielen moderovať, ale aj vymývať mozgy začínajúcim kádrom. Zrejme preto, aby sa nevyjadrovali ani nezmýšľali politicky nekorektne. Pretože sa to bude týkať zrejme aj ľudí z verejnoprávneho rozhlasu, dávam to sem.
Eva Peknušiaková z Detvy býva v Prešove a moderuje v RTVS - Rádio Regina Košice.
Bývalá hovorkyňa je hlasom v prešovskej MHD. Prax získala aj na pohreboch.
Pochádza z Detvy, s Prešovom sa zžila. Bola hovorkyňou mesta Prešov, z tohto postu však odišla. Moderuje rôzne podujatia, učí na univerzite, kde sa venuje napríklad popkultúre, subkultúram či reklame, a pôsobí i v košickom rozhlase:
https://presov.korzar.sme.sk/c/22995196/byvala-hov…
* * * * * * *
Kto sa nám prihovára v MHD? Ostanete paf, ktorí známi ľudia ohlasujú zastávky!
V pražskom metre, podobne ako v Prešove, stavili na hlasy rozhlasových redaktorov. Mužský hlas, ktorý hlási názvy jednotlivých staníc na trase C metra, patrí moderátorovi Českého rozhlasu 2 Tomášovi Černému. Na linke žltej trasy B ohlasuje stanice a upozornenia bývalá moderátorka Televizních novin Eva Jurinová. Na trase A znie už dlhé roky od rána do večera hlas redaktorky Českého rozhlasu 2 Světlany Lavičkovej:
Dobrý deň přeco ide z Bardejova-stebnicka Magura nižším výkonom o polovicu som skúšal doma na 101,7 MHz aj sro 1 tiež tak ide 93,5 napiste prečo tak ide som nespokojný napíšte do rtvs aby zvýšili výkon nevychádza im finančné kvôli dražšej elektrike.
To je ale skrata.Vyzera ako sestra Kolikovej bleee.Ta by uz mala by na dochodku asi si chce tetka na dochodku este privyrobit.
Ma osobny bankrot,takze vyplatu mu bude stahovat exekutor a zostane mu len zivotne minimum.
No- to co za hlúposť si poslal.
Ludia podpisani dole pod tym hovormespolu hovoria za všetko...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň