Diskusia k téme RTVS
Jindřišská 16, "tři jedničky padesát", Praha 1
Také si ještě z dětství pamatujete adresu České televize? Dnes už na Jindřišské Studio:
Ale presnejšie bola ČST v Prahe na adrese Kavčí hory... legenda...ja som sa tam skoro dostala
Ale teraz už by som vedela viac a kde.
Dobre pripomenutie ..len by ma zaujímalo či
Vie niekto kde sa natáčalo Televarieté..
Barrandov?
Československá televízia (ČST) vznikla 1. decembra 1957.
Keď začala v roku 1953 vysielať Československá televízia bola to veľká sláva. Hoci malé, čierno-biele obrazovky vlastnil iba neveľký počet ľudí, postupne sa stali pre divákov doslova magnetom. I preto, lebo dovtedy poznali hercov najmä z novín, divadiel a biografov, od toho dňa k nim vstúpili do príbytkov.
Dnes (1. mája) uplynie 70 rokov od začiatku vysielania Československej televízie.
História televízneho vysielania v bývalom Československu sa datuje od prvého skúšobného vysielania. Začalo sa 1. mája 1953 zo Štúdia Praha v Meštianskej besede z vysielača Tesly Hloubětín na Petřínkej rozhľadni.
Hranol a rezeň Tv :)..dotujte vilu a dcery..:)
Konečne! Ďakujem! Keď už toto viem, môj život konečne dostáva zmysel!
Určite ju netreba predstavovať, ani pripomínať,že začínala vo Fun Rádiu a ešte predtým v zdravotníctve. Nechcem tu suplovať bulvár, ale bezpochyby nie som sám, koho šokovala informácia uvedená v titulku. Prezradila ju včera Alena Heribanová v relácii Anjeli strážni práve s Janou Majeskou ako hosťom. Dôvod neznámy, nenašiel som ho ani na Googli. Píšem tu o tom aj preto,že jej bývalý manžel - chirurg MUDr. Ivan Majeský - začínal ako dieťa v rozhlase a dabingu. Bohužiaľ sa mi nepodarilo zistiť jeho príbuzenský vzťah s Markom a Pepem Majeskými /nepochybujem, že existuje/.
mali vždy pod kontrolou TAJNÉ SLUŽBY.
tak toto tvrdenie o tebe vela vypoveda, však už aj Matovič ho ma plne zuby. Svojimi vyrokmi zhoršuje krehke slovensko-madarske vztahy. Je to hulvat. Nič viac.
Káčer je najlepší a najnormálnejší minister za 30 rokov ! ! !
A ktorého ministra zahraničných veci SR by si pozval do relácie ty, aby to bolo objektívne?
V diskusnej relácii Večera s Havranom si moderator na temu zahraničnej politiky zavolal: Milana Knažka, Pavla Demeša a Rastislava Kačera. Ludi s rovnakým názorom. Rada pre medialne služby mlčí a nevidí natom nič neobjektívne, https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084
A dobre robi ze nema tv. Fakt.
A olano nema svoju tv. Pelle a Fico su najdoveryhodnejsi politici spolu so Zuzou na slovensku tak je normalne ze Jamkac dostava priestor. Fica sa boja toho do diskusii nevolaju ale nevadi.
Ved maju smer tv a dr birmovany mal
3 h prejav akoby mu patrila RTVS :)))
aky priestor dostava v ostatnom case v hlavnom televiznom spravodjastve SMERoHLAS? to ma uz akoze pripravuju na to, zako to bude vyzerat po volbach?
A mali by si hlavne pripomenúť, čo pred rokom stváralo a vystrájalo prokremeľské vedenie RedTVS, keď v čase invázie CCCP vysielalo Cvičme v rytme, dávalo mapu UA bez Krymu, vojnu nazývalo špeciálnou operáciou, velebilo agresora, volalo do správ Čarnogňažníka atď.
že pri iných vojnach nič podobné nerobili. Bomoboš, Bomboš https://www.radia.sk/spravy/4670_rtvs-si-rok-od-vy…
Hlavne ista skupina ..co popiera i seba
By mala to vidiet..:(
Hlavne pre pamatnikov s kratkou
Pamatou a CCCP zavislych. :)
Šak nam píš do prokremeľskej RedTVS...
dnes o 18:45 zápas Europskej ligy Fc Barcelona- Man.United. Aj na webe rtvs https://www.rtvs.sk/televizia/sport
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň