Diskusia k téme Trnavské rádio
uplne suhlasim,nepovedal zrusit palovu len pridat petovu hodinu lebo takej hudbi neni v sk eteri,klasicke retro je dost,aj teraz trnavske cez den hra kopu retra aj tanecne
Ja veľmi dobre viem, že posledná hodina nie je podmienka ale že si ňou rádia prilepšujú percentuálne zastúpenie slovenskej hudby. Rovnako som si istý, že trnavské rádio robí to isté. Pavlovu hodinu by som nerušil lebo skvele dopĺňa tú druhú hodinu o záležitosti ktoré by inak neodzneli.
kvoty nie su urene na poslednu hodinu.nie o to ze tak hra funko a ostatne ale ako si ich radio rozdeli a splni.a tie 2h stacia len mysleli ze by boli tanecne co hra petulo
To by muselo byť asi po polnoci alebo začať skôr pretože posledná hodina patrí slovenským kvótam.
Dohromady dve hodiny na piatkový večer sú podľa mňa dostačujúce.
tomas uz tiez dal na retro,len myslim ze aj cas by bol treba a ako vzdy hladaj peniaze za tym,petulo sa snazi predlzit ale stale nad nimm vyssi organ-sef dusan.v
Jaj, veru hral nam :-). Prazdniny to viem, bolo menej pokecu, ale nevadi. Myslel som skor to vysielanie vo dvojici.
Vsak hral minule aj tebe aj mne na zelanie.petulo super.aj palo snazi.boli prazdniny,dovolenky,robota ale uz idu zas naplno.na vsetko kvoty.ja myslim ze pocuvanort aj ohlas ma dobry znh.zislo by aj cez den tanecnej.pridali retra teraz.budeme prehovarat.skratka numero uno
Necham sa prekvapit, co vymyslia. Aj Palov vyber byva dobry, ale pri Petovom, hned omladnem o 25 rokov :-). Zavriem oci, a uz skackam na diskoteke :-D. Traba aj zajtra pocuvat ;-).
to bolo super do 33h vtedy bolo,len tomas robi od 14-18 a to by asi moc.ja navrhoval im take nieco ako bolo fortepartyshow,navrh je ale to na vedeni.petulo nema konkurenciu.odrhovacky typu expres,viva,twenty a ine nechytaju.ja orodujem stale aby bola relacia dlhsia.a teraz zacali aj cez den hrat viac retra,slogan hity vcerajska
Na zaciatok budme skromny, do 24:00 ;-). Inak raz som ZNH pocul s Petom R. a Tomasom Č., a celkom dobre osviezenie to bolo. Co tak to skusit, tym smerom. Napr. od 22:00 - 24:00.
davam navrh moderator peto a cele trnavske aby predlzila znh od 22h aspon o 1h lebo to no.1 v sk eteri,aj teraz dobre hraju
Cosi maju z streamom,po 10 minutach vas to jednoducho vyhodi.
Dnes v noci, presnejsie po polnoci som bol dost ( prijemne) prekvapeny nocnym moderovanim vysielanim, bol tam Peter Kovacik a Peter Chovanec.....
Ze by Trnavske radio chystalo nejake novinky vo vysielani?
Pred niekolkymi tyzdnami, ked bola zmena a v nedelu uz vysielanie nebolo moderovane, radio sa vyjadrilo ze chysta za niekolko tyzdnov prijemne novinky.....
Uprimnu sustrast rodine a blizkim....
Je to velmi smutne...
Trnavské rádio dnes každú hodinu po celej najväčšie hity Hexu. Keďže možno posledný koncert bol práve tam, je to pekné gesto.....
Celej jeho rodine a kolegom. To je veľmi smutná správa, obzvlášť keď odíde niekto s tak znamenitým hlasom ... a taký mladý ...
Ano, cital som to tiez a zelam tiez vela stastia a sil v boji....
Drzim palce....
Áno. Odpísali mi priamo z rádia o tejto skutočnosti potom. Je to veľmi smutné, a Ďuďovi prajem hodne šťastia a síl v boji s chorobou
Na facebooku a instagrame rádia je vysvetlenie. Požiadala o to samotná kapela zo zdravotných dôvodov, preto sa prenos už nepropagoval. Každopádne držím palce v boji.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň