Diskusia k téme Trnavské rádio
Našťastie sa neriadia touto diskusiou ale prieskumom. Môžeš si byť istý, že presne vedia, čo robia, a preto majú výsledky :)
Nový zvukový obla a hlavne spievané jingle ktoré znejú tak ako znejú jasne dokazujú to, že Trnavské Rádio je obyčajné hitové rádio, aj slogan že miešajú hity včera s hitmi dnes jasne ukazujú že počiatočné úvahy o akejsi alternatíve už nemajú miesto nikde. Ale veď buďme pri zemi, tak ako to je teraz má akú takú šancu, aby rádio nebolo v strate. Ja im palce držím, len úvahy o akejsi alternatíve nech už z každého hlavy zmiznú :-)
Práve naopak. Je to najlepšie rádio na FM (okrem RTVS). Určite lepšie ako Expres. Hudobný formát asi najlepší. Nemám rád dookola to isté ako to má expres alebo fun. Trnavské kombinuje staré aj nové a oveľa lepšie ako napríklad expres. To silné formátovanie sa mi nepáči ako to majú veľké stanice.
Cele zle.Hudba zla,moderatori grc,zvukovy obal zle.Toto sa neda pocuvat ani pol hodku.Skoncia ako mnohe regionalky ktore boli robene neprofesionalne,naivne miestami to znie az spartansky,ametersky.
To je v poriadku, Trnavské rádio nemá mladú cieľovú skupinu a playlist to reflektuje. Všetky relevantné globálne novinky počuť, dá sa to overiť na webe. Pred chvíľou aj nový Polemic, ktorý mal iba dnes ráno premiéru na Exprese.
Pripájam aktuálny A LIST :)
Sia - Unstoppable
Lewis Capaldi - Before You Go
Tame Impala - Lost in yesterday
Selena Gomez - Rare
Regard - Ride it
Dua Lipa - Physical
Maroon 5 - Memories
Pozitívum: konečne spievané jingle
Negatívum: hudobný vkus... úplne mimo rok 2020
Je tam ale zensky spev Trnavske radio...
Co hovorite na nove zvucky na Trnavskom? Zensky station voice isiel do uzadia, co povazujem za male negativum.
Nahrával som stream Trnavského zhruba od 12:30 do polnoci. Ak by niekto chcel vypočuť, niekde to uploadnem. Osobne čo som priebežne počúval tak bolo to na Výbornú. ZNH trvala až do 21:00
trnavske radio 17.11 ma 2 roky co vysiela a je den otvorených dveri od 9-17h
Zrušilo aj nezrušilo. Skôr upravilo obsah na základe prieskumu. Lepší obsah zo špeciálov roztopilo do denného prúdového vysielania a offtimeu (veľmi správne) nevenujú energiu. Piatková Žiadna nová hudba zostala bez zmien a má aj nové promá.
Správne som si všimol, že Trnavské rádio zrušilo všetky večerné alebo možno povedať nočné špeciály? V podstate to, čím priaznivci rádia argumentovali pri porovnávaní s inými rádiami.
Trnavske nema u nas teraz konkurenciu.90r miesame z najnovsimi mali uz davno akurat to teraz upravili hity vcerajska,hity dneska.a posledny tyzden stupla pocuvanost aj cez web.a tie 90ky opakuje v piatok expres aj viva lebo to trnavske robi najlepsie a najlepsie 90ky piatok po 21h a najme peto po 22h.vyborne poskladana hudba aj moderatori.nech hovori kto chce co chce.number 1 na sk
Podla mna na trnavske radio momentalne nikdo nema..po hudobnej a moderatorskej stranke.
expres je oproti trnavskemu po hudobnej stranke odpad, hity vcerajska hity dneska pouziva TR asi 2 tyzdne cca
Jezis stale musis vsade pchat to tvoje posrany expres ...este povedz ze vsetci ja opičia po exprese...doteraz to tvoje posrane radio nehralo nic starsie ako 2 roky len stale najnovsie a zrazu uz hraju aj starsie a 90 roky..u
Po dlhšom čase som cez net počúval a už sa vôbec netaja tým čo som napísal dávnejšie. Upozorňujú na to, že hrajú hity včerajška a hity dneška. Netreba snáď hovoriť, že je to trošku upravený slogan, ktorý používa Expres. Tam hovoria že najväčšie mixuju s najnovšími. Môžu mi pravidelní poslucháči Trnavského rádia napísať, od kedy toto rádio používa aj mužský staničný hlas? Ja som ho počul až dnes
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň