Diskusia k téme Trnavské rádio
DNES AKO VZDY SUPER TANECNE 90KY OD 22-POLNOCI
Som si tak prisiel po dlhej dobe pozriet diskusiu na radia.sk a zistujem, ze niekto si mysli, ze tu nieco vypisujem. Nie nevypisujem, porovnaj cislo internetoveho pripojenia. To bude iny Martin. A nepaci sa mi, ze niekto ma tu osocuje, hoci nic nepisem. P.S.: Nielen do Trnavskeho ale ani do ziadneho ineho radia naspat nechcem, pracovne som teraz ulne inde a vyhovuje mi to. Tak mozno len, ked tu bude nabuduce niekto vytahovat moje meno, tak najskor troska citlivo premysliet, ze ci sa nedotknem uplne nepravom niekoho. Pekny den vsetkym :)
Nelez im takto do ri*i a cakas ze ta vezmu nazad?
Včera bolo aj poobedie dobré z Tomášom a Peťom a dnes do polnoci žnh 90ky z peťom Super
Tomáš z popoludňajšej show moderoval a namixoval Silvestra a znie to fakt super. Myslím, že Trnavské rádio zvolilo dobrého selektora. Možno by si zaslúžil aj vlastnú hudobnú show ;-)
pre pana ten Fabero sa musel napchat z toho rozhlasu komunistickeho do Trnavy
dnes som pocuval ako vzdy a ani som nevedel ze je tolko vianocnych peciek. Super! 50 rokov na krku a stale spoznavam nove veci.
Trnavské rádio už hrá vianočne pesničky. A tie 90ky sú tiež super. Len tak ďalej
som rad ze pacilo a aj viacerym. toto jedine v tnh na trnavskom
Načo je dobrý ten Tvoj príspevok, keď playlist a nie iba po 22:00 si prípadní záujemcovia nájsť môžu na známom mieste?
budes ozaj prekvapeny a neboli tietio pesnicky v znh,mozno originaly ale tu budu remixy alebo prerabky a dost nezname a take rezkejsie
to som teda zvedavy co este nehral. Lebo ma vzdy potesi ked da staru neznamu vec aku som pocul iba raz. Je to dobre. Mohla by tak aj Viva alebo Expres hrat aby bol cely vecer retro.
a od dnesneho dna stale bude peto mat 2h do polnoci
od peta a preto ze ja vyberal pesnicky a budem tam
odkial mas info ze ma byt special.?v utorok nic nehovorili. Chalani hraju dobre furt.
dnes special od 22-24 teda polnoci a myslim ze sa da naco tesit.eurodance,rave,trance.take neznamejsie pesnicky a co este nehrali v znh ale dobre
taqk si to pis na aeter diskusiu.a keby si aspon vedel co pises.aeter sa neda pqocuvat ten zvuk.co je na tom take dobre,aetter nesiaha ani po paty trnavskemu
Pocuvam od rana Aetter, ma to uplne inu stavu. Trnavske radio je u mna odteraz uz len miestna dvojka.
Dnes teda od 18h super muzika.Aj sranda bola a vydržal počúvat doteraz
Dnes 3.narodeniny a od 18-22 special ziadna nova hudba 90roky 2h palo a 2h peto tanecne.super
Radio Aetter nemá v plane konkurovať Trnavskému rádiu. Radio Aetter je v prvom rade projekt univerzity a je to študentské rádio. V SK éteri viacmenej sú jediné radio podobného zamerania. Študenti si to sami vybojovali a dali do toho nemalú námahu aby mohli byť v FM éteri. A myslím, že cieľovka rádia je tiež kdesi inde ako Trnavského rádia. Čiže tieto dve projekty resp. rádia by som ani náhodou neporovanal. Okrem iného FMK produkuje celkom kvalitných ľudí v praxi (mnohých z nich môžte počuť v celoploškach) a myslím, že takéto radio aj študenti budú brať serióznejsie a prinesie to v konečnom dôsledku to, že ľudia, ktorý budú v tomto rádiu budú v praxi žiadanejsi ako tí, ktorí nemali možnosť byť aj takto, v FM éteri.
tie si myslim ze na malu trnavu su zbytocne 2radia ked uz tu je trnavske a kopu celoplosiek.Podla mna to nema vyznam a uzivit to.Ale ktovie.Trnavske ma svoje zazemie a pocuvanost v tt a je na tom omnoho lepsie co sa tyka aj hudby,moderatorov a vedia co robia.A ked nahodu pokryju este aj kraj a budu vysielat spravy z kraja ako doteraz tak myslim ze aetter nema sancu v tt
Nechápem ani ja načo dve rádiá v Trnave. Síce Rádio Aetter tu bolo skôr, ale ja si myslím, že Trnavské rádio je lepšie. Ja by som bol radšej, keby Trnavské rádio tu bolo pre Trnavu a Trnavský kraj. Podľa mňa Trnavské rádio, keby dostalo frekvencie, tak by bolo určite úspešné rádio, ktoré by malo svojich poslucháčov. Ja to skôr vidím tak, že práve Aetter nemá zmysel v Trnave, alebo keď už tak len tam tým študentom ako ich vlastné rádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň