Diskusia k téme Trnavské rádio
Možno požiada o tu 107 bývalú rádia Sity aj keď škoda že len 30w ale co už aj Sity na nej tak začínalo ale neviem keďže je Trnavské či pôjde do Bratislavy
Ďakujem za info. Trnavské rádio je dobre rádio, cez internet ho počúvam škoda že nemá aj v BA vysielač.
Ona ho už dávno nemá a moderátori z domu vysielali. Ale toto téma Trnavské ktoré je o 100x lepšie a nie je hodné porovnávať z Vivou
Viva predáva štúdio? To som teda nevedel.
To je tak keď Viva rozťahuje tam kde ju nikto nepočúva a musí predať štúdio a moderátori museli z domu vysielať čo myslím že Trnavskému nehrozí keďže všetko poctivo naplánované a myslím že ho oplatí počúvať. Plne naformátované rádio ktoré môže konkurovať celoploškám
Máš pravdu v tom čo si napísal. Viva zrejme šetri keď tak obmedzili moderovanie, žiadne správy, doprava atd. je to škoda že to takto dopadlo. Trnavské rádio občas počúvam cez internet v počítači. Uvažujem nad internetovým rádiom z FM prímom aby som nemusel kvôli tomu púšťať počítač.
Ja som vekslák ale plne súhlasím mimochodom z tebou
Normálne s tebou súhlasím aj keď si expresák a môžem tvrdiť že Trnavské vie čo robí a je jedno najlepších rádií na sk. A hlavne teraz keď sa bude rozširovať tak musí niečo robiť. Prajem nech to tak ďalej ide
Je to logické, rádio ak chce byť úspešné, teda hlavne aby si na seba zarobilo, musí byť skôr hitové, ako by malo ísť tou cestou, že ho bude časť poslucháčov považovať za nejaké alternatívne rádio. Trnavské rádio už nejaký čas jasne dáva najavo, že je to hitové rádio a tak je to podľa mňa správne. A na rozdiel od takej Vivy prinášajú pre ich región aj dôležité informácie a to je len a len plus
Ako počúvam dosť pomenili playlist myslím k lepšiemu a odvčera nový hlas Michal Jantoška z rádia Beta
Dnes opäť po dlhšej dobe vysielala Viki Chovancova
To bolo myslené minulý týždeň keď vieš čítať ale to asi na exprese neučia. Čo už. Tak si počúvaj ten odrhovaci verklik dokola. A k téme áno Tomáš už vysiela poobede a noemi doobeda. Už po dovolenke
Pre zaujímavosť som si na chvíľu zapol Trnavské rádio a je normálne moderované vysielanie s nejakým Tomášom. Mne je však bližšie iné rádio, preto už som preladil na niečo lepšie :-D
Veru škoda hlavne Viki. Obom to išlo všetko od srdca aspoň bola sranda. Takých počítam nebude v trnavskom. Peto určite nie a Viki tiež asi. Ale dúfajme že ešte niekto dobrý príde
Škoda Petra a Viky v rannom vysielaní...im dvom to spolu seklo...
Neviete, prečo majú tento týždeň len ranné moderované vysielanie a po zvyšok dňa len správy/doprava každú polhodinu?
Stačilo by prejsť do DAB+ pre 12 rádii, tým zlacnie pre nich digitálny prenos a nebol by problém s pokrytím druhým muxom na západe no ak by towercom tiež nebrzdil dab dráhu...
A prečo by nemohlo Trnavské vysielať v Bratislave keď rádio Košice v bratislave. Expres aj fun v Košiciach a pod. Každého vec kde bude vysielať a či ho budú počúvat a myslím že Trnavské áno ebo 100x lepšie ako otrepaný expres
V BA už bude vysielať pomaly každý valalský rozhlas...
Aj keď je Trnava a Bratislava od seba ale v dnešnej dobe internetu všetko ide. A je pravda mohlo by aj Trnavské vysielať v Bratislave ako Forte
Podľa mňa nie je problém tam požiadať a vysielať ale dostať tam signál a každý chce majland za to.
Keď môžu byť aj rádio Košice v Bratislave,tak kľudne by mohlo byť aj Trnavské rádio.Ved v minulosti bolo aj Trnavské rádio Forte v Bratislave na 97.20 MHz :-) :-)
Blava je umelo upravený vodný tok na západnom Slovensku, v okrese Trnava. Je to pravostranný prítok Dudváhu s celkovou dĺžkou 47,5 km. Blava je nížinným typom vodného toku, napájaného krasovou vyvieračkou. V súčasnosti je názov „Blava“ neštandardizovaný[1], používajú sa názvy „Horná Blava“ (od prameňa po vtok do Horného Dudváhu) a „Dolná Blava“ (tok odčleňujúci sa z koryta Hornej Blavy a ústiaci do Dolného Dudváhu).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň