Diskusia k téme Trnavské rádio
trnavske radio
http://stream.trnavskeradio.sk:8000/trnavske
Musím povedať že toto rádio dosť zlepšilo a robí všetko pre poslucháčov a tá hudba najmä 90ky sú super. Dúfam že budú v tom pokračovať a baviť ľudí. Držím palce
Je pravda že v začiatkoch sa Trnavské orientovali na alternatívu ale len večerné vysielanie. Teraz už ozaj hitové rádio 25-45r. A myslím že ide mu to skvele a len nech vydrží túto sprostú umelovytvorenú dobu. Držím mu moc palce a nech vysiela tak ďalej.
Ja som nikde nepísal že Trnavskému rádiu neprajem. Prajem každému malému rádiu, ktoré má koho osloviť a to Trnavské určite má. Obdivujem ten silný vzťah Trnavčanov k tomu čo je ich, to všade na Slovensku nie je. Poukázal som však na to, že ak vo vysielaní niekto raz za pol hodinu prečíta dopravu či správy, tak takéto vysielanie ja osobne nikdy nebudem považovať za moderované vysielanie. Trnavskému rádiu držím však palce, mimochodom už je to úplne jasné hitové rádio, nie ako niekto pred možno dvoma rokmi písal že vraj nejaké alternatívne, čo je ale z môjho pohľadu správne
Presne tak aj celý expres. Ja nemôžem dopustiť nič zlého na Trnavské rádio. Super počúvateľná muzička celý deň. Len tak ďalej. Moc fandím tomuto rádiu aj väčšie pokrytie.
tvoj stokársky expres klesá už niekoľko rokov v rade za sebou v počúvanosti a momentálne sa prepadol na 17% cítime, že si z toho cely na prášky :D
Bandscan okres BN a trnavske radio STEREO s sRDS
https://www.youtube.com/watch?v=-u39e0MFw4o
Ako myslíš. A ktoré rádio má také moderovanie? Aj správy dávajú a to je dosť.a nerátaj expres. To iná liga ktorý zarába na sprostosti ľudí cez sms. Mne to stačí že počujem nejaký hlas v rádiu ako prúd hudby ktorú majú ostatné rádia
Takže keď je vo vysielaní počasie a doprava, už sa to dá nazvať moderovaným vysielaním? To som doteraz nevedel, už som o niečo múdrejší. Takže Expres má moderované vysielanie cez pracovné dni do polnoci :-D
Tak počúvaj 5min pred celou alebo o pol
Už takmer hodinu počúvam Trnavské rádio a nepočul som ani jeden vstup. Tak ja neviem kde máte ten moderovaný víkend, asi ste si to pomýlili s iným rádiom :-D
Tiež myslím že už ten moderovaný víkend je nastálo a dobre sa to počúva aj dopravný servis. Je to skvelé rádio
Suhlasim, tiez by som uvital toto "hovorene slovo" nastalo..., aj cez vikendy.. .
Všimol som si že už 3 týždeň majú moderovaný víkend,teda aspoň správy čo je prínos k tej pohodovej muzičke. Uvítal by som to aj nastálo.
Tie oldiesky prevažujú a je to moc fajn. Už nemusím počúvat tú sprostú Vlnu.možno ani Best fm. Toto rádio vie čo robí a čím zaujať. Len tak ďalej a držím palce
Neviem či robili nejaké zmeny. Ale tento týždeň ranné vysielanie super. Bavíme sa v robote :)
Pocuvame aj my v kancelarii a suhlasim ze vcera tam boli aj so spravarkou viacere vtipne dialogy :)
Holt - keď už silou-mocou chceš používať bohemizmus.
Hold je vzdávanie pocty.
Dnes som sa perfektne bavil na dni s palom, len tak ďalej s uvoľneným moderovaním... Aj doprava tradične super
Možno by mohol Aetter pouvažovať nad nejakou špeci hudobnou reláciou, lebo ich playlist je taký bežný komerčný mix, ktorý je možné počúvať všade. Hold je ťažké konkurovať rádiu, kde je niekoľko ľudí, čo to v rádiách ťahajú od 90-tých rokov a hudobný mix je ďaleko lepší
Ja som si tiež všimol, že hrajú viac oldies hudby. Mne osobne sa to veľmi páči. Ja to beriem len pozitívne. Toto rádio nemá chybu. Jedno z najlepších aké tu máme v slovenskom éteri.
Alias Martin (neregistrovaný, 85.237.234.xxx
Alias Jakub (neregistrovaný, 85.237.234.xxx)
Alias Kika (neregistrovaný, 85.237.234.xxx)
Zvláštne ako Aetteraci chcú protirečiť Trnavskému rádiu čo sa týka hudby keď ich počúva asi 15ludí. Vážne na zamyslenie aké musia mať depresie v Aetter keď toto musia robiť. Čo sa týka tých odišiel tak je to super a Žiadna Nová hudba má zmysel lebo to sa nehráva cez deň ale len od 21 do polnoci v piatok a je to jediná relácia ktorá nemá v sk éteri konkurenciu
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň