Diskusia k téme Trnavské rádio
https://www.radia.sk/frekvencie/573_fm-107-9-mhz-p…
Preco ked uz aj clanok dali na zmenu koty 107.9 este nie je zmenena vo frekvenciach na smolenice
Výkon je 80W, je tam ešte "diera" v Senici a Myjave, ale to bude asi pokryté v jesennom výberovom konaní.....
Je to prekoordinovane ako si pisal ze v piestanoch boli 2 a ta slabsia sa prehodila do smolenic lebo tam nehralo trnavske zo 106.2 a hlavne dokryt na bielu horu ako aj v clanku
Vzhľadom k tomu že v Piešťanoch mali dve frekvencie, pravdepodobne ide o prekoordináciu.....
Frekvencia 107,9 MHz nebola vo výberovom konaní alebo ide o prekoordináciu frekvencie 107,9 MHz z Piešťan? V článku sa to nepíše, ani či ide o vysielač Smolenice alebo o aké miesto.
Tak to neviem že koordinujú SE ale fajn síce u nás Moravský Ján asi nepôjde tu s problémom na jednom mieste na TEF chytím 106 z Holíča ale to tiež je taká´´nešťastná´´ frekvencia ruší sa to z E2 z BB
Druhu stranu pokryje asi senica ktora sa planuje a bude suvisle pokrytie od holica po trnavu a smolenice sby sa dokryla biela hora lebo tam len rakuske a ceske radia.myslim ze doprave to pomoze a najma ked ide zima
No Bielu horu od TT strany to pokrýva ale na opačnej už to vypadlo alebo preplo na 106,2 a Radiožurnál kde majú vysielač v Smoleniciach??
Viem kolko to trva mudrlant. Kym sa uvolni frekvencia uspeje vysielatel vo vyberovom konani atd atd to vsetko trva minimalne rok a pol…
Velmi jednoducho si ti predstavujes rozsirit pokrytie, keby si ty vedel kolko vsetko trva :) pusti si Mrkvizu alebo Hnojku a bud v klude :)
Pises zle moj nick… ale ja to nepotrebujem, ved som na juhu a to je sever… len hovorim ked chcu byt v celom kraji tak nech to rozsiria
93,4 z GA mi v autorádiu hralo po Zámky /cesta 75/ s malými výpadkami. V meste už s väčšími .
Peťo, keby si bol technicky zdatnejší, tak vieš, že ani mobil nemá adekvátne filtre. Dochádza k prehlteniu prijímača. Obzvlášť, ak je prostredie zarušené.
Aj preto sa použivajú na takéto merania zariadenia, ktoré sa aspoň optrú o určitú špecifikáciu.
Inak povedané, kúp si DEVU za 1300€ a potom tu dávaj podobné hlášky. Tie Tvoje nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Je to o tom, jedna babka povedala.
Znova ma udivujú Tvoje zistenia.
Vieš, keď používaš činske prijímače....
Ty musíš mať ozaj veľa času.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň