Diskusia k téme Trnavské rádio

Znova ma udivujú Tvoje zistenia.
Vieš, keď používaš činske prijímače....
Ty musíš mať ozaj veľa času.

Signál je mierne zašumený ale používam 3-prvkovú vonkajšiu anténu vertikálne orientovanú, bez zosilňovača. Ale budeš potrebovať kvalitné FM rádio, filtre musia byť na 100kHz, lebo na 93.3 máš Lumen z Banskej Štiavnice a bude sa to miešať...

Chytate niekto trnavske radio niekde pri novych zamkoch? Podla mapky tu na radia.sk (viem ze nie je presna) by malo dociahnut po okolie nz, ale podla mna to bude blbost. Mne sa to zatial nepodarilo…

Vcera som zachytil novu relaciu zenska presilovka, celkom prijemne osviezenie. Co vy na to?

Dnes sa mi podarilo zachitiť novú reláciu, šou Týždeň končí víkend začína. Zatiaľ sa to počúva veľmi dobre a je to taká malá náhrada za dieru po stratenej žiadnej novej hudbz s Paľom a Peťom. Ďakujem Vám aj za to. Adamovi držím palce aby sa mu darilo aspoň tak dobre ako jeho predchodcom a nech nás dobre zabáva.

Trnavské má novú posilu Maju Greifovú, ktorá nahradila Viky Havránek v popoludnajšom vysielacom bloku.

Na 98,30MHz v Dunajskej Strede nejde momentálne RDS na Trnavskom rádiu.

Na Trnavskom uper CS.party a bol tam aj technicky šéf a plán je aj Senica na druhý rok čo je nedokryta. Tak uvidíme. Ale je pravda že tam skrytá diera a bolo by to super dokryt to

Este stale je to v testovacej prevadzke.

Na ich webe už figuruje ako Piešťany,Vrbové a okolie. Tak asi už ide naplno. Ktovie aký je teda dosah. Aj reklamuju vo vysielaní že preladte na lepsiu

Teraz akurát hodinová spomienka na rádio Forte s ďalšou saskovicovou
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň