Diskusia k téme Trnavské rádio

Kogi, neviem, či si niekedy skladal alebo tvoril hudbu, ale označovať automaticky niečo za "sračky" ´hoci je to mainstream je veľmi nevychované a neúctivé k hudobníkom a autorom piesní. A taktiež si uvedom, že všetky známe heavy metalové, rockové, či alternatívne kapely nakoniec hrajú mainstream :-)

Mýliš sa. 1. nikdy a nikde nebol uvedený termín máj, ale vždy koniec leta či neskoré leto. 2. posun termínu je dobre odargumentovaný na facebooku aj v newslettri, ktorý môžeš odoberať rovnako ako ja. Budú sídliť v budove, ktorá je situovaná v centre v novom priestore Nádvorie a posunul sa termín kolaudácie komplexu. Trnava má historické jadro, jeden nález a každá stavba či rekonštrukcia ide pamiatkárom alebo archeológom. 3. aby som si bol istý, o čom píšeš, pustil som si znovu upútavky, ktoré nájdeš na trnavskeradio.sk. Aj tu sa mýliš. Popu sa nemôžu vyhnúť, čo je logické, keďže nepôjde o filantropický projekt. Na to si môžeš založiť rádio aj ty a minúť svoje peniaze. Rozhodne by som minimálne v prípade slovenskej hudby nepovedal, že ide o silne mainstreamový playlist. Naopak. 4. pokiaľ dobre vidím, majú už rozbehanú Axiu a Sepiu, čo de facto znamená pripravené rádio. Majú potvrdených spíkrov. Aj to som si vylistoval na ich facebooku. Pozdravujem ťa. Lepšie ich pozoruj, lepšie sa informuj.

Najskôr v máji, potom v lete a teraz koncom oktoóbra. Inak podľa mňa ani tento termín nedodržia. Celé je to divné, projekt Trnava ROKS znel lepšie ale takto je to úplne obyčajné rádio, ktoré bude hrať podľa upútaviek rovnaké sračky ako hrajú dnešné komerčné rádia. Sranda bude, keď to zabalia podobne ako pri Dance Rádiu Senec

Podľa Facebooku TR spustia vysielanie nie skôr ako v polovici októbra.

Začiatok vysielania je naplánovaný na leto 2017.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň