Diskusia k téme Trnavské rádio
tesi ma, ze trnavske konecne mozem pocuvat aj v piestanoch, nie len pri cestovani cez trnavu! co je vsak so vstupmi? spravodajstvo s karin je vyborne a velmi rad ho pocuvam ale kde je viki a ostatni?
Staré hity sú preč :-( 22 hodín a Žiadna nová hudba neide. Prečo ste vypli Pala a hlavne Peťa? Škoda Trnavské rádio, lebo v piatok večer určite nechcem počúvať Gladiátor.
Z nejakeho dovodu zo obmedzili urcite. Neverim ze by to zrusili ved to je nieco jedinecne u nas. Inak podobnu tematiku razia aj tanecne spomienky na frontinuse v pondelok o19,ale tam sa pusta prvu polhodinu zhruba 70,80,90 take malo hrane pohodovky a potom v tej druhej casti idu tvrdsie veci.. Tiez zaujimavy vyber kazdy tyzden a aj cas vysielania pondelok ze sa to nemiesa do inych stanic a relacii v tejto tematike v piatok
Pre Trnavské rádio je BBFM úplne irelevantné čo a kedy vysiela. Rádiá pôsobia na odlišných trhoch
Myslím že nezrušila len každé rádio si testuje a len bude druhý termín.nie je možné aby ľudia počúvali 90ky na 3 rádiách súčasne.aj keď na Tr žnh sú najlepšie ktoré inde nepočuješ,najmä peto rybár od 22h.takze vybrať len ten správny deň a hodinu
Ja som za to aby ostalo najmä tá časť od 22-24h.to málokde počuť také pesnicky
Preto asi aj rušia že preladuju a skúšajú.ja myslím že to nie je dobrý nápad zrušiť.iba zmeniť termín keďže kopu kolíznych relácii v rovnakom čase.co myslíte?
Je na BBFM Disco guľa a dance weekend od 21 do pol noci. Aj v piatok aj sobotu alebo aj na Bestfm rovnaký čas
Teraz pozerám na stránku www.trnavske.radio do casti s programom a Žiadna nová hudba tam už neni. Oni ju naozaj bez ohlásenia zrušili? Neviete niekto dovod a viac informácií?
Tiež som nerozumel prečo nejde. Možno pre chorobu nebola. V Trnavskom to tak občas robia keď niekto ochorie že vynechajú. Uvidíme o týždeň.
Neviete čo sa deje a prečo nebola žiadna nová hudba?škoda toho
On je neskodny spammerko. Ignoruj ho. Pozor si treba dat na pouzivatelov ako je BLIKATKO alebo LuboskoTotalnaSranda, tam hrozi kontaminacia hlupostami.
Načo to sem dávaš keď to v článku.co na tom zaujímavé.vo všetkommusíš mať slovo?čo si tým chcel dokazat.raz to ide raz nie.vo všetkom musíš byť zaujimavy
Poslucháči na Záhorí čakajú na spustenie frekvencie 106,0 MHz v Holíči už niekoľko mesiacov. „Táto kóta bola žiaľ zo všetkých administratívne najkomplikovanejšia, aktuálne však už máme podpísanú zmluvu na umiestnenie technológie,“ dodal Jurák. To by mohlo znamenať spustenie v horizonte najbližších týždňov, v závislosti od poveternostných podmienok.
A kde je umiestnený vysielač v Piešťanoch?
Dnes som prejiždal autom a za dedinou Štefanov zachytil 107,9 Trnavske radio a išlo skoro po Šaštin.Kvalita len mono a jedine za štefanovom nu Kodrety nabehlo aj RDS
Inak dnes som si pozrel v Holiči hasičareň a anténa tam určite ešte nieje nainštalovaná
106.0 je ten prípad, že neboli pri tom od začiatku a až po získaní licencie začali meniť parametre (kótu, výšku, výkon) a to dosť nešťastne. Možno tam hrá rolu aj to, že nie sú tam doma a trochu niekomu vliezli do kapusty (iba špekulácia). V každom prípade, každý kto získal frekvenciu po RockRep/Aktual/Jazz alebo skupine One má väčšie alebo menšie problémy s rozvysielaním. Ako keby boli tie frekvencie toxické.
Caka sa na papiere. Je to budova v statnej sprave a kedze urady maju na kazdy ukon 30 dni, tak zial sa na to dlho caka. Uz je to vo finalnej faze.
Neni den kedy by som neprepol na uz predvolenu c.1 106.MHz .Ale radsej to uz nemienim tu komentovat. Zena to pocuva cez internet.
Je to velmi dlho co dostali frekvenciu o ktoru ziadalo R.Maria .Lumen v Skalici bohate staci na tak mali region.
Skor ma zaujima skutocne pokrytie lebo 500w je dost ale je to utopene pod okolityma kopcami.( aj oproti expresu 106.9
Tam problém o zmluve na nájom.lebo hasiči. Ty dali súhlas ale to patrí aj ministerstvu a tam problém bol.inak všetko už nachystané
A zrejme z rovnakého dôvodu už takmer rok nerozvysielali Holíč, však? Lebo kukajú jak krtkovia na licenciu asi....
pripravovali si to od začiatku, v deň keď prišlo povolenie stačilo stlačiť vypínač ... iní kukajkú do svojej licencie jak krtko na tvrdú hlinu, že čo vlastne na tej rade "vysúťažili"
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň