Diskusia k téme Trnavské rádio
A vieš že to PP už môže byť keď sa to podáva na TU ako prevádzkové už? Tým pádom už to PP je
Vies co je to PP? Zjavne nevies kolko trva jeho vybavenie.
Oddnes som už zachytil vianočné songy aj jingle.
Čo je na tom čudné keď si ju 3roky koordinovali a asi majú všetko nachystané a len aby prišla licencia na 107.9. či je to rýchle? Keď chce niekto čím skôr vysielať tak sa stará
spomínam niekde nejaky problem? :D iba pisem co som sa docital na ich instagrame, to je vsetko.
Však dôjde licencia z terajšieho výberového a začnú vysielať. V čom problém. Hlohovec pri zámku na činžiaku
Z akého miesta v Hlohovci vysiela Trnavské rádio na 103,9 MHz?
na instagrame už promuju novu frekvenciu v Piestanoch. O niekolko dni ma byt podla zverejneného prispevku spustena.
gratulujem radiu k zisku dalsej frekvencie.
103,9 MHz Hlohovec vysiela od 17. alebo 18. novembra?
Vítam že spustili Hlohovec a verím že do mesiaca aj Holíč. Bomba rádio a tie skladby super počúvanie
Súhlas majú len nie sú im schopný poslať zmluvu.Myslim do mesiaca pôjde 106
A Holič 106 MHz stale off ?
Dlhooo veru dlhooo a ci aj vobec dostanú súhlas.
Zajtra ju spúšťajú 103.9 Hlohovec. Majú na instagrame aj na webe už
Neviete či už presunuli 103.9 do Hlohovca keď majú upútavku Hlohovec,Leopoldov a okolie 103.9?
A správy číta aj na SiTy už asi od jeho vzniku. Predtým bol aj na B1 a v N-Rádiu. A ak si dobre spomínam tak aj na ďalších neexistujúcich One a Zet. Len na doplnenie poopravenia
Juraj Gejdoš..má vstupy zo Slovenska i pre Frekvence 1 a Rádio Impuls.
Na Trnavskom je nový správar Juraj Gajdoš z Antény Rock
Sa čudujem že sem Vančo chodí a pozná o je zač Peter DX a baví sa snim. Potom len natiera každého. Takého somára už mali dávno zablokovať
PeterDX je d*bil, uz to vie aj Vanco.
Úplný súhlas. Ja tiež píšem a viem čo sa robí v radiach ale ešte nič nedal sem. Keď tak nejakú maličkosť ale nie celý mail . To sa nepatrí. To len peterdx robí a poznáš aký najväčší spameri a robí najmúdrejší. Dávno ho mali zrušiť. Je to diskusia a nie komunikácia
Dám Ti takú malú radu pre budúcnosť, ak sa s niekým o niečom bavíš z ktoréhokoľvek rádia, skús tu komunikáciu brať tak, že sa bavíte iba Vy dvaja. Ja som si písal a občas niečo napíšem s niekým z nejakého rádia, ale nemyslím si, že by bolo správne dávať tu obsah komunikácie, ktorá má byť iba medzi nami. A už vôbec mi nepríde správne dať tu celý prekopírovaný mail. Skús v tomto trošku zaradiť spiatočku... Fakt to je trošku mimo toho čo je správne... Tak pre budúcnosť, ok?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň