Diskusia k téme Trnavské rádio
Vidim,ze ked sa chce,tak to ide.Len preco u inych to tak dlho trva.Palec hore :-) :-)
Super.šikovny mesiac od výberového konania.aky má dosah.kde chytili
Silvester super muzička ešte lepšia.da sa a lepšie ako súboj expres fun
to majú vždy ťažšie ... ako naposledy Viva v Trnave
Vianoce o deň skôr ako ostatný v rannej šou. Iba vianočné pesničky z rozprávok. Ste super.
Mám trochu viac info ako kolega karanténnik či rastaman či pod akým aliasom teraz diskutuje. Kóta je v poriadku, procesné úkony na zmluve trvajú dlho z dôvodu vzťahu vlastník budovy - nájomca - tretia strana. Stáva sa, pri štátnej správe obzvlášť. A to je asi tak všetko.
si nakotuje antenu na cudzi barak bez toho, ze by sa spytal majitela, ci ho tam pusti?
;-)
Keďže ide o hasičskú stanicu je problém z nájomnou zmluvou a problém tam montovať keď tam aj Telecom a drahé nájmy.keby pustili už je namontovane a spustene
Skús potom vybavovať povolenia.pisali problém z nájomnou zmluvou
Ked ziskali frekvenciu vHoliči 106 MHz by ma ani nenapadlo že to nerozvysielaju do vianoc....
Včerajšia noc bola jedna báseň. Zapal som si vás po príchode z práce a nemohol som ísť kôli vám spať. Trojica Nikol a Karin a Peťo dobre ste ma bavili. Ahoj
A kde je napísané že nemôže byť protekcia. Čo sa dnes robí bez nej. Keď tak je to len na dobro veci keďže úrady sú nanič a všetkým to trvá večnosť. Je to každého šikovnosť a nenazval by som to protekcia. Akurát si človek musí stáť za tým a behať a vybavovať. Prajem im keby to aj hneď do týždňa rozvysielali
Pekne zhrnutie. Kto sa dostane k prevadzkovemu skor, tam to smrdi protekciou.
Nuž tak aby ste všetci mudrlanti vedeli, že žiadosť o PP môže podať vysielateľ až má správoplatnenú licenciu na danú frekvenciu. S tým spolu dostane aj frekvenčný list z RÚ s parametrami k danej frekvencii (vykon, vyžarovací diagram a polohu umiestnenia). Ak sa rozhodne vysielateľ o nejakú zmenu voči frekvenčnému listu vstúpi do jednania o prekoordináciu s RÚ. Ak však berie frekvenčný list ako ho dostal tak podľa neho musí vypracovať projekt o realizácii vysielacieho stanovišťa na základe parametrov daných frekvenčným listom. Ak toto všetko má tak až v tomto momente môže podať žiadosť o PP. Áno v minulosti to tak fungovalo, že do 6 týždňov aj to PP mohol dostať. Teraz to ale tak nefunguje a čaká sa na PP mesiace i keď je žiadosť podaná v zmysle frekvenčného listu, ktorý vydal RÚ. Že prečo to je teraz tak nechce nikto z RÚ objasniť a tak vysielatelia sa môžu iba pred radou sťažovať. Ani asociácia dodnes v tej veci nepodnikla nič aby sa to nejako zmenilo. Tak asi toľko k múdrostiam, čo tu všetkého znalý popísali.
tzv.PP dostane žiadateľ v prípade správne vyplnenej žiadosti do 6 týždňov od podania (laktibrada ??? ), prílohou tejto žiadosti musí byť kópia licencie (Samueli ???).
Lenže tu každý (slovo), čo dostane v licenci 50W v strede mesta žiada PP minimálne na 100W na najvyššom komíne, alebo na najbližom kopci, alebo dokonca aj v celkom inom pohorí. A potom vyplakáva po internetoch a pre Radou, aký je ten TÚ zlý,zlý, zlý ... TÚ by mal zaviesť postup ako na daňovom alebo sociálnej ... zle podaná žiadosť - zamietnuté a basta.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň